Skocz do zawartości

6:00

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Wiele osób na forum pisze że możesz się spodziewać gości o 6:00" chodzi tu o policję i tzw. przeszukanie co o tym sądzicie czy jest to właśnie 6 rano, a może ktoś miał taką wizytę .Z góry dzięki i pozdrawiam
Napisano
witam.Do kolegi swiety82 sam tego niedoświadczyłem i niechce , ale na forum krarzą legendy że ktos co posiada kolekcje militariów może sie spodziewac wizyty policji o 6 rano nie naprzykład o 8,00 tylko 0 6.00 , osobiście nie słyszałem ze o 6,00.Pozdrawiam
Napisano
Pani od polskiego przychodzi w porze zimowej o 8. W czasie letnim o 6.
Pani od polskiego nie wie, że różnica powinna wynosić godzinkę bo jest słaba z matematyki.
Napisano
Nie wnikając w szczegóły, mieszkanko prywatne: w godz. 06.00 do 22.00. Równie dobrze mogą zacząć 21.59 i skończyć o 06.00 ;) ... czego oczywiście nikomu nie życzę.
Pzdr - P.
Napisano
Przeciez wszyscy jestesmy czysci jak łza.Wiec po co maja pukac?Pieniadze podatników mozna przeciez wydac na inne zbozne cele.Pozdro.
Napisano
6:00 z rana dla niegrzecznych łobuziaków co ozrywki" po lasach szukają i moździerzami" ugniatają pestki" strojąc przy tym głupie miny" :)

a policja przyjedzie na pewno jak sie dowiedzą że masz broń na podorędziu lub inne ciekawe bojowe rzeczy lub jeśli jesteś super sprzedawcą na allegro
Napisano
Mnie policjanci odwiedzili o 8.00 pare dni po tym jak ogłosiłem gdzies w necie nabój od URa na sprzedaz. Nakaz był wydany na podstawie podejzenia że posiadam czyjśtam telefon (takiego modelu nokii nigdy w rękach nie miałem) ale panów policjantów nie zabardzo obchodziły moje telefony lecz najbardziej zabolała ich nie zbita spłonka w naboju od URa. Na szczeście okazali się wyrozumiali i zostawili moją kolekcje w spokoju...
Napisano
Witam. Osobiscie nic nieposiadam zakazanego ,ale często kupuje na allego ,a o co koledze szjka chodzi że jestes super sprzedawcą bo z bytnio nie rozumiem.Pozdrawiam
Napisano
Znajomy miał koło 6:00
obudzili mu całą rodzinę, przekopali mieszkanie i zaprosili na kawę na komendę gdzie spędził parę ładnych godzin.
Napisano
nie przychodzą dokładnie o 6:00 z rana, poprostu przychodzą w godzinach rannych wtedy kiedy jeszcze wrzyscy śpią i łatwiej zastać osobe poszukiwaną bo puźniej to już każdy idzie do pracy albo do szkoły,a co do nalotów nocnych to należy to do rzadkości...wieczorem to wpadają panowie ubrani na czarno i w kominiarkach ;)pozdro
Napisano
dokładnie 06.00 doświadczyłem tego jakiś czas temu zresztą wpadli potem też ok 22.00 odwiedzają odwiedzają tych co sprzedają i kupuja na alegro oraz tych których sąsiedzi nie lubja i jest wtedy uprzejmie donosze Nie życze takich odwiedzin
Napisano
Witam. a mam jeszce takie pytanie do tych których odwiedzili, muszą mieć jakiś nakaz , czy szukali w domu czy też np. w garażu itp. co mówili i ilu ich było .Z góry dziękuje i pozdrawiam
Napisano
przychodza o 6.03
przeszukuja: mieszkanie lacznie ze spluczka od wc i lodowka,piwnice,garaz.
w jednym czasie pukaja takze do rodzicow jesli jestes zameldowany u nich a nie na zajmowanym mieszkaniu i robia to samo.
nic nie znajduja,zabieraja ci kompa(ktory byl kupiony 2 czy 3 dni wczesniej) do analizy bieglego po czym dostajesz wyrok pol roku w zawiasach na 2lata jesli miales nielegalnego windowsa.bez poinformowania cie o toczacej sie sprawie przeciw tobie bo sąd myli adresy dwukrotnie na listach poleconych i nawet nie jestes swiadomy ze jestes skazanym .po czym automatycznie tracisz prace na czas trwania wyroku i mozliwosc zarobku na chleb jesli pracujesz w formacjach uzbrojonych.
Pozdrawiam i nie zycze nikomu wizyt policmajsterow!
Napisano
Mam do kolegów z forum pytanie: w jaki sposób można się uchronić od takich nalotów?
Czy np. sąsiedzi lub inni ludzie mogą donieść na policję, że ktoś łazi z wykrywaczem i wykopuje skarby?
Czy na forum nie można wrzucać żadnych fotek (monety, łuski itp.)?
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Napisano
Witam. Osobiście niemiałemtakiego nalotu, ale wydaje mi sie żeby niechwalic sie jakimiś zakazanymi przedmiotami, słyszalem od kolegi że jakiś wcipski sąsiad doniusł na policje, wydaje mi się ze monety i łuski(jesli maja zbite spłonki)można kolekcjonować .Pozdrawiam
Napisano
A kto powiedział że mają pukać - równie dobrze może być odstrzelenie zamka i zawiasów z Mosberga

Nie wspominając o brutalnym wyciągnięciu z betów i tonfą o po czterech literach....
Napisano
Wszystko można kolekcjonować byle było legalne i zgodne z ustawą... A czy wykopane, czy kupione, czy znalezione na strychu niech już udowadniają, moje to nie mają prawa zabierać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie