Skocz do zawartości

Powitanie

payron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jestem nowym użytkownikiem forum myślę, że ten kąt nadaje się najlepiej do napisania coś o sobie. Nazywam się Tomek mam 26 lat, mieszkam w Warszawie interesuję się II Wojną Światową jak narazie z czytania, powiedzmy, że mam jakąś tam małą kolekcję militariów powiedziałbym bardzo skromną. Od kilku lat przymierzałem się do poszukiwań, ale zawsze to jakoś na później odkładałem brak pieniędzy, czasu itp.. Na razie jestem na etapie odkładania na sprzęt i naukę teoretyczną jak do tego podejść, od czego zacząć, dlatego chciałbym zapoznać się z zasadami, ludźmi, którzy mogli mi w tym pomóc i nieukrywam, że z czasem, kiedy skompletuję sprzęt i zasób wiedzy chciałbym przyłączyć do jakiejś grupy,w celu wspólnych poszukiwań. Mój numer gg 2518639. Pozdrawiam Tomek
Napisano
Czytaj i śledź to forum ,wnet poznasz ducha i zasady jakie tu panują ,jeśli cię to nie zrazi to i przyjaciół do wspólnych wypraw też zapewne tu poznasz. U nas może bardziej niż gdzie indziej nie wszystko jeśli chodzi o zasady jest czarne lub białe ,w naszej działalności dominuje raczej kolor szary ,ale myślę że po dłuższej lekturze tego forum sam dojdziesz do pewnych wniosków .Pozdro...
Napisano
ja tylko dodam ze na czat najwięcej ludzi przybywa wieczorem, w okolicach 20-23.
Zerknij w dział 'Poznajmy się', tam możesz znaleśc ludzi z twoich okolic i nie tylko.
Witaj na forum.
pozdro!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie