Adr Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Ohh prosze Cie.. Niesmiertelnik zachowal sie fantastycznie. Zakonserwowany zdobi zbior. Co do sladow to na tej fotce rzeczywiscie nie widac ich zbytnio (flash,) ale na tej ktora teraz prezentuje - rewers tej samej blaszki - widac je o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DETER Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 hałer z 4 zdjęcia znajduje się tutaj:http://www.allegro.pl/item454776856_helm_niemiecki_wykopek_luftwaffe_piekna_kalka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Lain dzis doszedł do mnie ten hełm co mi go wysłales !!! Dzieki jest sliczny !!! to sie nazywa byc dobrodusznym - nawet przesyłki pokrywac nie musialem i mam swój wymarzony hełm niemiecki :) Jeszcze raz wielkie Dzieki !!!!! jak cos wykopie wiecej to tez Ci dam .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 ja znalazlem stuga na sygnał!!! w sobieszewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Szpada:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Jakis guzik.Wstawiam bo w zyciu takiego nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Odwazniczek.tyle na dzis.bezsennosc.ehhh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 fajny guzik lain, wrzuc na ID z lepszymi fotkami i stroną uszka.ja tam widzę Gryfa pomorskiego, reszta troche nieczytelna :)pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 ajajajajaj... www.ngw.nl/int/lat/latvia.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Czyli ss-lettland.heheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 raczej urzędnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Urzednik ss.hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 czyli - jesteś przekonany, o posługiwaniu się przez jednostkę ss, guzikami arodowymi" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Wiem ze nie!zartuje sobie.Guziki powszechnie uznawane za ss-lettland - byly zwykle przy zolnierzach ss nieregulaminowo,lub jako pamiątki po wojsku łotewskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 teraz ok.http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=204915#206346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 A to moje z dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Nie postarałeś się dzisiaj ensiferum3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Hehe u mnie też słabo ( AŻ jedna łuska od mauserka polskiego) ale za to dwa koszyki podgrzybków ;D więc jest ok.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Albumik na stryszku wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Pełen fotek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Wklejac ich nie bede bo po co.Tylko to jedno.Kordzik czai sie na krzesle.heh.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 ja bym bral czapke, Ty bys dostal kordzik lain ;)fajny album,wrzuc jakis znak wodny i zapodaj foty blizej jak bedziesz mial czas.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.