capitan2 Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Szczepciu fanty ładne, ale czemu twój życiowy temat na forum został usunięty, jakieś problemy, nadgorliwi miłośnicy militarki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Straszną ziemię tam macie...pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Witam szczepciu, spoko fanty... A jeśli można wiedzieć to z jakim sprzętem latasz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 Capitan2, moja życiówka jest w dziale - Pojazdy/Artyleria.Lain, faktycznie ziemia tam jest straszna.Tadeks6, uśmiejesz się, ale to tylko Dukat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 Kolego wcale nie taki zły sprzęt :) Sam 2 lata biegałem na nim i całkiem fajne rzeczy wychodziły. A z jakim konkretnie biegasz? Jeśli z 2 to dokładnie moje klimaty :P Wprawdzie teraz zmieniłem sprzęt na coś lepszego ale sentyment do starego ,,znajomego'' został :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 Tak to Dukat2 lina90.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 szczepciu - obiecalem fotki z naszej wyprawy, niestety opoznienie bo przetrzymali mi kompa 1.5 miesiaca w naprawie..milego ogladania i czytania! :)http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=642081#729511pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Total, widzę, że spełniłeś obietnicę i doczekaliśmy się galeryjki. Zdjęcia fajne, klimatyczne.Dzięki za pozdrowienia. Może nasze drogi kiedyś skrzyżują się w tych pięknych górach i może wreszcie trafię na te sławetne saneczki... Aha! Mam jeszcze prośbę do wszystkich wędrujących po Biesach. Gdybyście kiedyś gdzieś tam trafili na czarny kompas w brązowym skórzanym etui, to pamiętajcie o mnie, bo mam do niego cholerny sentyment - towarzyszył mi w wielu wyprawach, ale niestety ostatnio właśnie tam przepadł...Pozdrawiam szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.