capitan2 Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Szczepciu fanty ładne, ale czemu twój życiowy temat na forum został usunięty, jakieś problemy, nadgorliwi miłośnicy militarki ?
tadeks6 Napisano 27 Październik 2008 Napisano 27 Październik 2008 Witam szczepciu, spoko fanty... A jeśli można wiedzieć to z jakim sprzętem latasz???
szczepciu Napisano 27 Październik 2008 Autor Napisano 27 Październik 2008 Capitan2, moja życiówka jest w dziale - Pojazdy/Artyleria.Lain, faktycznie ziemia tam jest straszna.Tadeks6, uśmiejesz się, ale to tylko Dukat.
lina_90 Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 Kolego wcale nie taki zły sprzęt :) Sam 2 lata biegałem na nim i całkiem fajne rzeczy wychodziły. A z jakim konkretnie biegasz? Jeśli z 2 to dokładnie moje klimaty :P Wprawdzie teraz zmieniłem sprzęt na coś lepszego ale sentyment do starego ,,znajomego'' został :)pzdr
szczepciu Napisano 30 Październik 2008 Autor Napisano 30 Październik 2008 Tak to Dukat2 lina90.szczepciu
8total4 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 szczepciu - obiecalem fotki z naszej wyprawy, niestety opoznienie bo przetrzymali mi kompa 1.5 miesiaca w naprawie..milego ogladania i czytania! :)http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=642081#729511pozdro!
szczepciu Napisano 3 Listopad 2008 Autor Napisano 3 Listopad 2008 Total, widzę, że spełniłeś obietnicę i doczekaliśmy się galeryjki. Zdjęcia fajne, klimatyczne.Dzięki za pozdrowienia. Może nasze drogi kiedyś skrzyżują się w tych pięknych górach i może wreszcie trafię na te sławetne saneczki... Aha! Mam jeszcze prośbę do wszystkich wędrujących po Biesach. Gdybyście kiedyś gdzieś tam trafili na czarny kompas w brązowym skórzanym etui, to pamiętajcie o mnie, bo mam do niego cholerny sentyment - towarzyszył mi w wielu wyprawach, ale niestety ostatnio właśnie tam przepadł...Pozdrawiam szczepciu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.