pustkow115 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 Witam serdzecznie!! Chce sie dowiedziec jakie to fanty mozna znalesc na polach !! prosze o odpowiedz!! pozdro ;];]]
Kurt Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 wszystko zależy od tego na jakie pole idziesz i co tam rolnik zasiał :D
Gniewkos Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 kiedyś słyszałem, że na polach w kapuście dzieci małe można znaleźć ale to było dawno nie wiem jak jest teraz...:D
Molke Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Generalnie to glupie pytanie ale tak jak ktos powiedzial przed chwila zalezy od pola. Na jednym bylo pobojowisko i wychodza fanty od monet po oporzadzenie wojskowe itp .. inne pola kiedys mogly byc wioska i znajdziesz tam praktycznie wszystko z czym na codzien mogl miec doczynienia mieszkaniec owej wioski. itd.. itp.. masa przykladow.. Najlepiej zanim wejdziesz na pole i stracisz sporo czasu dowiedz sie cos o danym regionie popytaj miejscowych , przegladnij mapy i porownaj to co bylo do tego co zostalo i wtedy sam stwierdzisz co moze w takim miejscu wystepowac .. ludzie zawsze cos gubili i gubia wiec na kazdym nawet zwyczajnym ornym polu mozna cos wydlubac :)
MrSmith Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Idź i się przekonaj.Możesz znaleźć: tubke po paście do zębów, druciki, jakieś blaszki, gwoździe, podkowę, kapsle po wódce,albo 5 krajcarów z 1800 r.
Swiety82 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Kiedyś na polu miałem sygnał jakby namierzył skrzynię ze złotem, kopię na ponad metr a tam zbrojony słupek:)ps. popatrz na głównym, ostatnio był identyczny wątek z polami, poczytasz trochę.
cobrasaper Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 ja na polu znalazłem skuter, i dwie postacie spiące obok niego:)
Wojciech82 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Kolega MOLKE podał ci wyczerpującą odpowiedź i chwała mu za to...Jak mi napiszesz co mogę znaleść w lesie to napiszę ci co możesz znaleść na polu!
Swiety82 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Nom, ja się dziś na Kanie wybieram, zobaczymy co wyskoczy :)
Lord_Macragge Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Ja znalazłem pod polem pokłady... Piszczącej dla ACE250 gliny. Ciekawe, czy to możliwe, by ona piszczała? A może pod gliną był czołg? :D
Swiety82 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Dzisiejsze fanty z pola, prawda że urocze?
Swiety82 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 I tak za radą SCHIVELBEIN'a moje fanty wyglądają tak a nie inaczej. I naprawdę polecam :)ps. Może trzeba już przenieść do Towarzyskich? :)
Swiety82 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 A dzięki, jeśli jutro nic nie mapiszę, znaczy że któraś z prezentowanych nie była Kanią..... :)
ARTI123 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 witamna polach - monetki , guziki , ozdoby i kolorowa drobnica( koledzy ! pustkow115 zapytał się konkretnie a wy jaja sobie robicie ciekawe jak wy zaczynaliście ( 1-sza boratynka , guzik -jaka była adrenalin i podjarka !!! ) pozdrawiam-arti
arci Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 ARTI123 masz całkowitą rację z tymi jajami koledzy trochę przesadzają ale to pewnie przez te grzyby bo nic im chyba ostatnio porządnego nie wychodzi z ziemi(panowie bez obrazy)Zdrów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.