tadekniejadek Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 Wy sie cieszycie, a powinniscie plakac, to samo pewnie spotka wasze fanty jak Was szlak trafi, przyjdzie do waszej zony jakis przystojny mlody chlopak i dostanie je za koszenie trawnika, to co wy zbieraliscie przez dziesiatki lat, to na co wydalicie wszystkie wolne pienaidze.....Ja przynajmniej staram sie uswiadamiac kobiete co ile kosztuje i mam nadzieje ze jak ja sie przekrece to przynajmniej nie odda tego darmo :)
beero Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 Na Allegro? nie masz dzieci, albo nie masz co jeść i trzecia inność, nie wiesz,ze to nabiera wartosci z latami,chyba,że jesteś mlody i wazna jest kasa na hasa". ZDROWP.s. trzymaj,nabiera wartosci, za jakis czas bedziesz zalowal.
8total4 Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 ekhm.. 4 dni mnie nie było na forum i chyba przestane je odwiedzać na następne cztery ;)nawet kolacji w spokoju nie mozna skonsumować ;xzdrów!
Czarek Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 tylko gratulować i zielenieć z zazdrości można-piękne naprawdę piękne trafienie!!!ps.ale z tym że nasze kolekcje czeka to samo kiedyś to może być prawda...moja kobiet cały czas walczy ze mną że te hełmy brudne brzydkie nocniki złom,że trzeba kontener pod okno podstawić i zrzucać z okna ...co się z nimi kiedyś stanie -Mon Dieu;)
pawcion123 Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 szczęka mi opadła jak to zobaczyłem!!!!!!! zazdroszczę, i gratulacje:):)
Xanadu Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 Kumpel zapodał mi tu link.....o.OOczom nie wierzę...Gratulacje, brachu :)
lain Napisano 18 Sierpień 2008 Napisano 18 Sierpień 2008 Zasniesz dzis w nocy?!Ja bym nie dał rady.Gratulacje.Tak trzymac!
ra_v Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Napisano 19 Sierpień 2008 Dzięki za słowa wsparcia". Rzeczywiście miałem problemy z zaśnięciem. Jednak nie jest to moje najlepsze trafienie- bywało już lepiej, ale to historia. Co do sprzedaży to oczywiście macie rację, że te rzeczy nabierają wartości z czasem. Ale zamiast czekać bliżej nie określony czas - często lata, lepiej poprawić swój przepływ gotówki i sprzedać teraz. Tym bardziej, że mogę dać komuś szansę na powiększenie czyjejś kolekcji. W swoim krótkim życiu kolekcjonerskim stanąłem 2 razy przed dylematem sprzedaży całości lub prawie całości kolekcji. Zrobiłem to 2 razy po wielu przemyślenich - i nie żałuję tego. Pozwoliło mi to na zrealizowanie czegoś innego i każde póżniejsze podejście do nowej kolekcji było łatwiejsze, przewaznie finansowo i pozwoliło mi na zakup rzeczy o których wcześniej mogłem tylko śnić. Podejrzewam, że kazdy z Was stawał przed dylematem - sprzedać, wymienić? Takie niestety są realia kolekcjonerów.Dziękuję za miłe komentarze i pozdrawiamRafał
ra_v Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Napisano 19 Sierpień 2008 Czarek - ja mam w domu dokładnie to samo, cały czas...Pozdro
Łukasz Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Witam!!$#@%$$%$#&$^!@!$^&^@#!$...........!WOW!Gratulacje chłopie!A przed dylematem sprzedać nie sprzedać ja właśnie stoję... I niestety na chwilę obecną pozostaje jedynie opcja sprzedaży. :-(Pozdrawiam, Łukasz
lain Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Bywało lepiej?:D Pochwal się! Maila Ci wysłałem.pozdro.
adek_ Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 ja umarłem :) Gratulacje, widac ze lepiej zamiast kopac to biegac po chatach ;)
Valjean Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Gratuluję, piękne fanty, może warto odwiedzać staruszki, zamiast latać z wykrywką :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.