dago2 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadekniejadek Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Wy sie cieszycie, a powinniscie plakac, to samo pewnie spotka wasze fanty jak Was szlak trafi, przyjdzie do waszej zony jakis przystojny mlody chlopak i dostanie je za koszenie trawnika, to co wy zbieraliscie przez dziesiatki lat, to na co wydalicie wszystkie wolne pienaidze.....Ja przynajmniej staram sie uswiadamiac kobiete co ile kosztuje i mam nadzieje ze jak ja sie przekrece to przynajmniej nie odda tego darmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Na Allegro? nie masz dzieci, albo nie masz co jeść i trzecia inność, nie wiesz,ze to nabiera wartosci z latami,chyba,że jesteś mlody i wazna jest kasa na hasa". ZDROWP.s. trzymaj,nabiera wartosci, za jakis czas bedziesz zalowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 ;o leże gdzieś pod biurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 ekhm.. 4 dni mnie nie było na forum i chyba przestane je odwiedzać na następne cztery ;)nawet kolacji w spokoju nie mozna skonsumować ;xzdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 tylko gratulować i zielenieć z zazdrości można-piękne naprawdę piękne trafienie!!!ps.ale z tym że nasze kolekcje czeka to samo kiedyś to może być prawda...moja kobiet cały czas walczy ze mną że te hełmy brudne brzydkie nocniki złom,że trzeba kontener pod okno podstawić i zrzucać z okna ...co się z nimi kiedyś stanie -Mon Dieu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 szczęka mi opadła jak to zobaczyłem!!!!!!! zazdroszczę, i gratulacje:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanadu Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Kumpel zapodał mi tu link.....o.OOczom nie wierzę...Gratulacje, brachu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Zasniesz dzis w nocy?!Ja bym nie dał rady.Gratulacje.Tak trzymac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra_v Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 Dzięki za słowa wsparcia". Rzeczywiście miałem problemy z zaśnięciem. Jednak nie jest to moje najlepsze trafienie- bywało już lepiej, ale to historia. Co do sprzedaży to oczywiście macie rację, że te rzeczy nabierają wartości z czasem. Ale zamiast czekać bliżej nie określony czas - często lata, lepiej poprawić swój przepływ gotówki i sprzedać teraz. Tym bardziej, że mogę dać komuś szansę na powiększenie czyjejś kolekcji. W swoim krótkim życiu kolekcjonerskim stanąłem 2 razy przed dylematem sprzedaży całości lub prawie całości kolekcji. Zrobiłem to 2 razy po wielu przemyślenich - i nie żałuję tego. Pozwoliło mi to na zrealizowanie czegoś innego i każde póżniejsze podejście do nowej kolekcji było łatwiejsze, przewaznie finansowo i pozwoliło mi na zakup rzeczy o których wcześniej mogłem tylko śnić. Podejrzewam, że kazdy z Was stawał przed dylematem - sprzedać, wymienić? Takie niestety są realia kolekcjonerów.Dziękuję za miłe komentarze i pozdrawiamRafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra_v Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 Czarek - ja mam w domu dokładnie to samo, cały czas...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Witam!!$#@%$$%$#&$^!@!$^&^@#!$...........!WOW!Gratulacje chłopie!A przed dylematem sprzedać nie sprzedać ja właśnie stoję... I niestety na chwilę obecną pozostaje jedynie opcja sprzedaży. :-(Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Bywało lepiej?:D Pochwal się! Maila Ci wysłałem.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 ja umarłem :) Gratulacje, widac ze lepiej zamiast kopac to biegac po chatach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valjean Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Gratuluję, piękne fanty, może warto odwiedzać staruszki, zamiast latać z wykrywką :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.