Skocz do zawartości

Mój syn (lat 3,5) chce zostać żołnierzem :)

Louis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Piknik militarny w Forcie Czerniakowskim najwyraźniej przypadł mu do gustu. Krótka wycieczka po wertepach Humvee, testowanie broni i dzieciak sprzedany :)

Napisano

No Panowie gratuluję pociech, ale co ja mam powiedziec jak moją córkę ciągnie do giwery ?
Nie lalki, nie wózki ale pistolety, zołnierzyki i konieczie wszystkie reko na jakie jadę też musi zaliczyć bo jak nie to butel w domu straszny :)
Pozdro

Napisano
Wybijcie im to z głowy !!!! KONIECZNIE!!!
Chyba,że chcecie nosić kwiaty na GRÓB NIE ZNANEGO ŻOŁNIERZA gdzieś w Iaq , Gruzji, Afganistanie albo nie wiadomo gdzie....
Krew naszych synów jest zbyt cenna aby wsiąkała w glebę obcych nam krajów na chwałę tych co nas olewają i nie chcą nam dać wiz na wjazd do swego po.........go kraju zbudowanego na grobach wymordowanego narodu, gdzie rzeźnicy są bohaterami (np.Caster).
Napisano
Za to syn mojego ciotecznego brata od kilku lat chce wstąpic do Legii Cudzoziemskiej i widze ze nikt i nic go nie powstrzyma.Czeka tylko na skonczenie odpowiedniedo wieku.A rozkład samolotów do Francji zna na pamiec.Oby tylko kolo nie załował:)
Napisano

E, moja ma 19 lat i nie przeszło, a wręcz nawet się pogłębia. Do tego wspólnik do morek i wykrywki, że o piwie nie wspomnę. Z chłopakami lata - ale po lesie i strzela z ASG. Terrorysta albo inny Mosad mi rośnie?
Pozdro - israel

Napisano
Lepiej ze dzieciaki maja takie zainteresowania jak mialy by biegac po osiedlu,siedziec pod klatka z innymi,palic fajki (badz stuff)rozpie..c wszystko naokolo badz wyzywac swoja mlodziencza energie na innych :)
Pozdro
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie