ensiferum3 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Moja dzisiejsza monetka znaleziona no 30 min. wyprawie a właściwie teście nowej wykrywki.To moja pierwsza monetka 1942 rok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 co do landrynki to faktycznie slodka :D:D a na monecie niewiem jak udalo ci sie cos odczytac ja tam swaste widze tylko xDi orla troszke:) pozdro i dzieki za zainteresowanie tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 czy ktos wie co to za lornetka ktora wystawilem na poczatku ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 kolego globusik1 ten woreczek to jak noweta . dobry stan chyba nie śmigany.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2008 a co powiecie na temat mojego helmu? czy jego farba jest oryginalna? jest bardzo ciemno zielona ,prawie czarna. co to za wzor? kto uzywal takich barw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 dopiero dzisiaj zauważyłem iż ten dziwnie przerobiony bagnet liść" kol emilwkpg trafił na allegro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 witaj masz tu trochę niemieckich fantów;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 no i 123szt mrożonki oczywiście to tylko kawałek całości;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 jedna ładniejsza wybrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 i tutaj troszkę skarbów only niemieckich;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 przepraszam chciałem dobrze ale wyszło jak zwykle:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 rozładuj te pudełeczko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Ja po takich zdjęciach tracę wiarę w sens moich poszukiwań. Ostatnio jak idiota latałem prawie 4h po polu i poza złomem wygrzebałem ledwo pół łuski mannlichera, jakąś całkiem startą monete i zaczep pruskiej klamry. Ehhh, szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 oj nie stizek nie chcę dalej psuć wątku;-) a co do kolegi patton12 to nieważne ile masz wybiegane godzin tylko wszystko zależy gdzie biegasz;-)no ja akurat miałem troszkę szczęścia takie chwile są bezcenne i tego samego tobie życzę a nawet i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 HASAG40Jak to mówią Roz... system" i to po całości ;)globusik1ładne mildtony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 i jeszcze kilka niemieckich fantów żeby było milej oczywiście 90% tych fantów podniesione osobiście jest wśród nich kilka perełek rzadszych ale w sumie to każde podniesione odznaczenie jest moją perełką w kolekcji:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Nie... nie... nieeeee! :D A żeś o...ł system"! Jak wyżej, po całości!!! ;)Pozdrawiam i dalszych sukcesów życzę, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Pan HASAG40 może pochodzi z okolic pewnego Dolnosląskiego Piastowskiego grodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 moja znajdka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 wrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 w całej okazałości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilŚwieżak Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 na wystawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Panie rabat HASAG40 pochodzi z grodu Sambora na pomorzu więc nie co inny kierunek;-)a tak wogóle to cieszy mnie fakt że moja kolekcja robi wrażenie chociaż pewnie jest to pikuś w porównaniu z innymi kolegami po fachu na tym forum:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 i pozdrówka od czarnej łapy:-)tak powinny wyglądać ręce prawdziwego poszukiwacza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Miałem dać kilka swoich ale już nie dam:( Hasag a co to za brzytwa pod ręką w ziemi wbita;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.