Skocz do zawartości

ONLY niemieckie fanty :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
  • 3 years later...
Ja po takich zdjęciach tracę wiarę w sens moich poszukiwań. Ostatnio jak idiota latałem prawie 4h po polu i poza złomem wygrzebałem ledwo pół łuski mannlichera, jakąś całkiem startą monete i zaczep pruskiej klamry. Ehhh, szkoda gadać.

oj nie stizek nie chcę dalej psuć wątku;-) a co do kolegi patton12 to nieważne ile masz wybiegane godzin tylko wszystko zależy gdzie biegasz;-)no ja akurat miałem troszkę szczęścia takie chwile są bezcenne i tego samego tobie życzę a nawet i więcej

i jeszcze kilka niemieckich fantów żeby było milej oczywiście 90% tych fantów podniesione osobiście jest wśród nich kilka perełek rzadszych ale w sumie to każde podniesione odznaczenie jest moją perełką w kolekcji:-)

Panie rabat HASAG40 pochodzi z grodu Sambora na pomorzu więc nie co inny kierunek;-)a tak wogóle to cieszy mnie fakt że moja kolekcja robi wrażenie chociaż pewnie jest to pikuś w porównaniu z innymi kolegami po fachu na tym forum:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie