Frozzer Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 [quote]niezłą kasę musiałeś wydac Frozzer aby zebrac taki zbiór[/quote]jak już pisałem - to nie moje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Zajefajne.Oczopląsu można dostać:)Jedno pytanie trzęsie mi się w bańce- DLACZEGO TYLE ORZEŁKÓW CBNDM????:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Nie tylko orły są w takiej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 A orły dlatego iż mam do nich sentyment i to nie tylko polskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Piękne ptaszki ! Ja niestety nieznalazlem orelka, ale mam takie coś. Zgadnijcie co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Przedwojenna Polska odznaka policyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Dokladnie.Odrazu widać, że czlowiek w temacie !Jeszcze raz gratuluję pięknej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Jak by ktoś jeszcze nie widział to te orły są kolegi cbndm.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Cudne trafienia...Wczoraj wyskoczyło ze starej chaty kilka wrześniowych" rzeczy (nic powalającego), wśród nich takie ciekawostki, choc cywilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Bańka na olej firmy Gargoyle, oddział w Czechowicach... Kiedyś nawet widziałem zdjęcie polskich żołnierzy z taką bańką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 I garnuszek. Tej samej firmy, co np. manierki wz37 robiła... Chłopaki sobie z tego garnuszka nie jedno zjedli pewnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 ładny kubek-Warszawiak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Kindzal fajna odznaka ! Ja tez jedna policyjna trafilem w Gdyni. Pozniej fotki wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Pewnie że fajna;) Tym bardziej, że tego typu fanty trafia sie raz na 100 lat ! Wrzucaj fotke. Ciekawe jaki numer ma Twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Moja jeszcze nie dokonca jest rozgryziona z powodu skrotu WMW" ,ale jest pare spekualcji na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Rzeczywiście ciekawa ta blacha. To WMW" jest dość nietypowe. Jakie sugestie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Wolne Miasto W.......??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Ja bym bardziej obstawiał coś na kształt: Wydział Ministerstwa Wewnętrznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmann1 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Witam co do przedmiotu z numerem 0301 WMW to moim zdaniem jest to referentka która była używana do lakowania tajnych materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmann1 Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 haha chyba coś mnie pokręciło bo raczej po odciśnięciu było by to odczytywane od tyłu więc raczej błędny strzał.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Domyslow jest sporo apropo tej odznaki . Np zwiazek z marynarka wojenna . A teraz kolejne zdjecie wrzesniowych trafow . Co jakis czas bede dokladal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 jesień obfituje w piękne wrześniowe fanty - gratki dla szczęśliwych odkrywców tychże fantów - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1234 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 WitamŻeton 74pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1234 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.