zborap Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 Dołek na dołku ale coś się jeszcze trafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 A tak wyglądają ptaszki po oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 piękne fanty pozazdrościć a te orzełki....cudopozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Piekne orly ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Piękne bo nasze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 to i ja się pochwalę...Pozostałości prawdopodobnie po 25 Pułku Piechoty z Piotrkowa Trybunalskiego, walczącego w składzie 7Dywizji Piechoty (Armia Kraków). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Gratuluję trafienia Autorowi, wiem ile sentymentu to warte :)jutro dodam fotki kilku moich wrzesniowych fantów, jak tylko uruchomię aparat.Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Gratuluję pięknych znalezisk, zborap, wrzucę więc i moje wrześniowe trafienia, dla mnie najcenniejsze, głównie rejon Bzury, ale nie tylko.Orzełek 1. Niestety zgnieciony w kulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Orzełek 2. W nieco lepszym stanie, ale z tego pola wszystkie wyszły w podobnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Orzełek 3. Nie mam szczęścia do niepogiętych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Odznaka POS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Nieśmiertelnik, niestety czysty. Ale za to z pobojowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Jeden z wielu guzików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Łuseczka od UR-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 I cała sztuka - oczywiście musiał pozostać w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Nabój do polskiej rakietnicy, został w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Do rkm wz.28 Browning, cała torba, oczywiście z bólem serca też zakopane z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Bombowe znaleziska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Witam!Ech... piękna sprawa! Jakoś do wrześniowych trafień nie miałem w życiu szczęścia. Ile lat kopię, a raczej kopałem /dziś już rzadko, nawet detektora nie mam/ tak nic konkretniejszego z 1939 nie znalazłem. Może jeszcze przyjdzie czas, że się poprawię... :-)Gratulacje chłopaki i wrzućcie jeszcze kilka podobnych fotek!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 -Wrześniowa- łuska od rakietnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 tak jak obiecałem.Książeczka strzelca z 27 PP, 7 DP.Danych nie publikuję.#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 #2Specjalizacja - tutaj akurat Mg 08/15 z Karabinów Maszynowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 #3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 #4 - Rzecz chyba najciekawsza: Zerknijcie na datę ostatniego zameldowania.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.