Skocz do zawartości

Iłża 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gratuluję udanej imprezy wszystkim organizatorom i uczestnikom.
Jutro wrzucę kilka swoich zdjęć - ale okaże się, że fotografowałem z prawie tego samego punktu, co huk, nie licząc tych przed bitwą i na sam.panc. :)
pzdr, Art

Na reko ledwie dojechałem , w każdym razie byłem.
Ogólnie mówiąc impreza moim zdaniem zdaniem bardzo udana , , trzymająca klimat (co zawdzięcza też ukształtowaniu terenu)
Dobre , a nawet bardzo dobre piro.
Kawaleria bacznie obserwowała wszystko z boku ;] (bajeczny manewr)
Zdjęć zrobiłem kilka" lecz tylko z przygotowań i po imprezie. W czasie rekonstrukcji skupiłem sie na kamerowaniu , choć nie było z tym ciekawie , ze względu na chamską publikę która właziła pod obiektyw i gimnastyki miałem aż za wiele i jeszcze więcej straconych nerwów.
W każdym razie galeryjka powstaje i film także.
Pozdrawiam rekonstruktorów , gdyż zrobili kawał dobrej roboty

W imieniu kaniowskich kolegów, serdecznie dziękuje za zaproszenie nas i możliwość wspólnego występu. Iłża 2008 pozostanie miłym wspomnieniem. Było bardzo sympatycznie. Teren i plenery - wspaniałe. Ukłony w stronę organizatorów za aprowizację, organizację i logistykę i ogólne opiekę nad rekonstruktorami.

Kondolencje z powodu dramatu jaki się wydarzył dzień wcześniej.

Witam, Gutenmorgen :)
GRH Batalion Tomaszów pragnie serdecznie podziękować organizatorom za wspaniałą imprezę, rekonstruktorom za klimat, który stworzyli oraz jak zwykle niezawodnemu sponsorowi - producentowi napojów orzeźwiających - firmie Pierrot :)
Impreza udana, jak zwykle Iłża nas nie zawiodła... Za rok widzimy się na pewno!

Pozdrawiam
Łukasz K.
GRH Batalion Tomaszów

[*]
Krzysiu spoczywaj w pokoju... Nigdy Cie nie zapomnimy.

Tomek i Tomasz dziękuje za serdeczne przyjęcie i życzliwość , całemu SHR 51ppSK za wspólną walke, a wszystkim organizatorom i uczestnikom za wspaniałe przeżycia w Iłży.
Przyjmijcie kondolencje z powodu utraty kolegi
Jacek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie