revolt Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Dzięki koledzy za to że byliście z nami. Dla mnie i dla wielu z was była to najgorsza rekonstrukcja w życiu,lecz nie ze względów wyposażenia czy organizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Gratuluję udanej imprezy wszystkim organizatorom i uczestnikom.Jutro wrzucę kilka swoich zdjęć - ale okaże się, że fotografowałem z prawie tego samego punktu, co huk, nie licząc tych przed bitwą i na sam.panc. :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Dziekuję za miłe przywitanie w Iłży i za rekonstrukcję Krzysiu - Śpij żołnierzu ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 kilka moich fotek od strony niemieckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 i Polacy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Na reko ledwie dojechałem , w każdym razie byłem. Ogólnie mówiąc impreza moim zdaniem zdaniem bardzo udana , , trzymająca klimat (co zawdzięcza też ukształtowaniu terenu)Dobre , a nawet bardzo dobre piro.Kawaleria bacznie obserwowała wszystko z boku ;] (bajeczny manewr)Zdjęć zrobiłem kilka" lecz tylko z przygotowań i po imprezie. W czasie rekonstrukcji skupiłem sie na kamerowaniu , choć nie było z tym ciekawie , ze względu na chamską publikę która właziła pod obiektyw i gimnastyki miałem aż za wiele i jeszcze więcej straconych nerwów.W każdym razie galeryjka powstaje i film także.Pozdrawiam rekonstruktorów , gdyż zrobili kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Kilka fotek na szybko1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Zwróćmy uwage na broń jegomościa...Pragnę dodać ,że Pan miał ładownice mauserowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Pak na stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Zajęcie wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 jakoś ten krzyż mi jest znajomy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 W mig powstała galeria:http://picasaweb.google.pl/to17071990/BitwaPodI193917082008Zapraszam do oglądania, chociaż fotki co najmniej skromne i sam chętnie lepsze obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 W imieniu kaniowskich kolegów, serdecznie dziękuje za zaproszenie nas i możliwość wspólnego występu. Iłża 2008 pozostanie miłym wspomnieniem. Było bardzo sympatycznie. Teren i plenery - wspaniałe. Ukłony w stronę organizatorów za aprowizację, organizację i logistykę i ogólne opiekę nad rekonstruktorami.Kondolencje z powodu dramatu jaki się wydarzył dzień wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Witam, Gutenmorgen :)GRH Batalion Tomaszów pragnie serdecznie podziękować organizatorom za wspaniałą imprezę, rekonstruktorom za klimat, który stworzyli oraz jak zwykle niezawodnemu sponsorowi - producentowi napojów orzeźwiających - firmie Pierrot :)Impreza udana, jak zwykle Iłża nas nie zawiodła... Za rok widzimy się na pewno! PozdrawiamŁukasz K.GRH Batalion Tomaszów[*]Krzysiu spoczywaj w pokoju... Nigdy Cie nie zapomnimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tg13 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 W imieniu SRH 51ppSK pragnę serdecznie podziękować wszystkim rekonstruktorom za udział i wspaniałą postawę.pozdrawiam Tommy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Tomek i Tomasz dziękuje za serdeczne przyjęcie i życzliwość , całemu SHR 51ppSK za wspólną walke, a wszystkim organizatorom i uczestnikom za wspaniałe przeżycia w Iłży.Przyjmijcie kondolencje z powodu utraty kolegiJacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Efekty specjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Poprawka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Jak w filmie Westerplatte": Jestem ranny, dostałem w głowę .." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.