Skocz do zawartości

Rekonstrukcyjne dziwadła vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja to na kolory jestem wrażliwy i jakoś tak mi się deseń na tych Twoich portkach Yuri nie podoba ;)

Mapnik zapiął bym dokładnie pod prawą ładownicą, dzięki czemu można by przesunąć chlebak bardziej na prawy pośladek, i nad nim zrolowałbym celtę, dzięki temu puszka na maskę znalazła by dla siebie miejsce na plecach, a nie pod pachą – ale to kwestia ergonomii obwieszania się szlejami ;)

Pozdrawiam
Hindus
  • Odpowiedzi 504
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Miało być „szpejami”, ale Office był mądrzejszy… :)

Na marginesie - ja również miałem 2 lata temu takie spodnie, ale właśnie ze względu na odwzorowanie kamuflażu, które mi się nie podobało, pozbyłem się ich…

Pozdrawiam
Hindus
Napisano
Przyznam szczerze, że patentu" z ładownicą i mapnikiem nie stosowałem, gdyż nie mogłem go znaleźć na żadnych zdjęciach. Dysponuje ktoś takimi ??

Co do spodni jest w nich wg. mnie zbytnia przewaga żółtego koloru. Jaki lepszy zamiennik byście proponowali ??
Napisano
Tu macie przykład późnowojennej sylwetki żołnierza niemieckiego

http://img142.imageshack.us/img142/8615/imagen20101pv1.th.jpg
Napisano
Kolego sifried jak widać, nie jest takie super kosher" to zdjęcie i po to tu też je umieściłem - aby poznać opinie innych i poprawić braki/niedostatki.

Pozdrawiam
Napisano
Pal sześć kamuflaż i graty ale czy ja nie widzę wąsów i bródki a la don Huan de Marco? Może to tylko cień tak pada...
Napisano
podoficerowi GJ wolno"- pisz tak dalej to na kolejnej imprezie typu a przykład" zobaczysz kilkunastu takich... brodaczy. Cieszę się że to tylko cień... Jeszcze się przywalę o jedno bo rozdzielczość zdjęcia ograniczona. To pod szyją to szmatka, czy koszulka?
Napisano
Moim zdaniem Yuri bardzo ciekawie stworzył swoją sylwetkę. Tu nie trzeba pytać, z jakiego okresu jest ta postać. Inni na późnowojennych imprezach noszą kurtki M-36, hełmy z obiema kalkami, w wyposażeniu brak preszpanowych, ersatzowych czy parcianych elementów. Może kilku ma a-ramy. Yuri jednak postanowił się wybić i wyszło mu to co najmniej bardzo dobrze.
Napisano
WOW!!!
„Bojownicy palestyńscy” z Wehrmachtu na transporterze opancerzonym robią wrażanie (przygnębiające?) – sam transporter też zapiera dech w piersiach, tak jak i pseudoKuberlwagen VW, gościa w czapce polowej M43 pomijam, bo to w zasadzie niegodny uwagi smaczek…

Pozdrawiam
Hindus
Napisano
nie rozumiem:/

nie potrafię pojąc tego co zobaczyłem:/ t-34,ruskie ciężarówki iemieckie" motory z polskimi flagami nie,nie wiem o co biega w tym wszystkim:/ co podmiot liryczny miał na myśli?
Napisano
Gdyż po szarży pod Krojantami" zorganizowano szarżę pod Borujskiem", nie chciałem tego pisać, żebyście dodatkowo nie zaatakowali wersji niemieckiej a'la 1945. Po prostu chciałem ucztę przedłużyć:-)
Napisano
A na mnie robią wrażenie te tłumy ludzi, którzy przyszli TO coś" zobaczyć. Wg wspominanej nieraz tu zasady, że nie ważne szczegóły, ważne wrażenie ludzi. I zapewne większość TO COŚ" kupiła. Niestety.
O reszcie nie ma co mówić. Powala.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie