Skocz do zawartości

Rekonstrukcyjne dziwadła vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to na kolory jestem wrażliwy i jakoś tak mi się deseń na tych Twoich portkach Yuri nie podoba ;)

Mapnik zapiął bym dokładnie pod prawą ładownicą, dzięki czemu można by przesunąć chlebak bardziej na prawy pośladek, i nad nim zrolowałbym celtę, dzięki temu puszka na maskę znalazła by dla siebie miejsce na plecach, a nie pod pachą – ale to kwestia ergonomii obwieszania się szlejami ;)

Pozdrawiam
Hindus

• Odpowiedzi 504
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Miało być „szpejami”, ale Office był mądrzejszy… :)

Na marginesie - ja również miałem 2 lata temu takie spodnie, ale właśnie ze względu na odwzorowanie kamuflażu, które mi się nie podobało, pozbyłem się ich…

Pozdrawiam
Hindus

Przyznam szczerze, że patentu" z ładownicą i mapnikiem nie stosowałem, gdyż nie mogłem go znaleźć na żadnych zdjęciach. Dysponuje ktoś takimi ??

Co do spodni jest w nich wg. mnie zbytnia przewaga żółtego koloru. Jaki lepszy zamiennik byście proponowali ??

podoficerowi GJ wolno"- pisz tak dalej to na kolejnej imprezie typu a przykład" zobaczysz kilkunastu takich... brodaczy. Cieszę się że to tylko cień... Jeszcze się przywalę o jedno bo rozdzielczość zdjęcia ograniczona. To pod szyją to szmatka, czy koszulka?

Moim zdaniem Yuri bardzo ciekawie stworzył swoją sylwetkę. Tu nie trzeba pytać, z jakiego okresu jest ta postać. Inni na późnowojennych imprezach noszą kurtki M-36, hełmy z obiema kalkami, w wyposażeniu brak preszpanowych, ersatzowych czy parcianych elementów. Może kilku ma a-ramy. Yuri jednak postanowił się wybić i wyszło mu to co najmniej bardzo dobrze.

WOW!!!
„Bojownicy palestyńscy” z Wehrmachtu na transporterze opancerzonym robią wrażanie (przygnębiające?) – sam transporter też zapiera dech w piersiach, tak jak i pseudoKuberlwagen VW, gościa w czapce polowej M43 pomijam, bo to w zasadzie niegodny uwagi smaczek…

Pozdrawiam
Hindus

A na mnie robią wrażenie te tłumy ludzi, którzy przyszli TO coś" zobaczyć. Wg wspominanej nieraz tu zasady, że nie ważne szczegóły, ważne wrażenie ludzi. I zapewne większość TO COŚ" kupiła. Niestety.
O reszcie nie ma co mówić. Powala.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie