Hindus Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Ja to na kolory jestem wrażliwy i jakoś tak mi się deseń na tych Twoich portkach Yuri nie podoba ;)Mapnik zapiął bym dokładnie pod prawą ładownicą, dzięki czemu można by przesunąć chlebak bardziej na prawy pośladek, i nad nim zrolowałbym celtę, dzięki temu puszka na maskę znalazła by dla siebie miejsce na plecach, a nie pod pachą – ale to kwestia ergonomii obwieszania się szlejami ;)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 obwieszasz się jurek gratami jak choina... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Miało być „szpejami”, ale Office był mądrzejszy… :)Na marginesie - ja również miałem 2 lata temu takie spodnie, ale właśnie ze względu na odwzorowanie kamuflażu, które mi się nie podobało, pozbyłem się ich…PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Przyznam szczerze, że patentu" z ładownicą i mapnikiem nie stosowałem, gdyż nie mogłem go znaleźć na żadnych zdjęciach. Dysponuje ktoś takimi ??Co do spodni jest w nich wg. mnie zbytnia przewaga żółtego koloru. Jaki lepszy zamiennik byście proponowali ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sifried Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Kurcze czy mi się coś na wzrok rzuciło??Czy to jest wątek ekonstrukcyjne dziwadła" czy może jaki jestem super kosher" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sifried Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 miało być z ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Tu macie przykład późnowojennej sylwetki żołnierza niemieckiegohttp://img142.imageshack.us/img142/8615/imagen20101pv1.th.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Tu lepsza jakość :http://img142.imageshack.us/my.php?image=imagen20101pv1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Ps. Zdjęcie manekina pochodzi ze zbioru amerykańskiego kolekcjonera, dostępne na forum WAF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Kolego sifried jak widać, nie jest takie super kosher" to zdjęcie i po to tu też je umieściłem - aby poznać opinie innych i poprawić braki/niedostatki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Pal sześć kamuflaż i graty ale czy ja nie widzę wąsów i bródki a la don Huan de Marco? Może to tylko cień tak pada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Żadnej formy zarostu nie noszę - nawet włosów mam coraz mniej <lol> . Całkiem serio - gra świateł raczej.P.S. Poza tym Juan - nie Huan ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Podoficerowi GJ wolno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upham18 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Yuri, kolor spodni jest jak dla mnie ok, przynajmniej widzę Cię dobrze na celowniku :), pozdrawiam Wojtek, BRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 podoficerowi GJ wolno"- pisz tak dalej to na kolejnej imprezie typu a przykład" zobaczysz kilkunastu takich... brodaczy. Cieszę się że to tylko cień... Jeszcze się przywalę o jedno bo rozdzielczość zdjęcia ograniczona. To pod szyją to szmatka, czy koszulka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Szmata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Moim zdaniem Yuri bardzo ciekawie stworzył swoją sylwetkę. Tu nie trzeba pytać, z jakiego okresu jest ta postać. Inni na późnowojennych imprezach noszą kurtki M-36, hełmy z obiema kalkami, w wyposażeniu brak preszpanowych, ersatzowych czy parcianych elementów. Może kilku ma a-ramy. Yuri jednak postanowił się wybić i wyszło mu to co najmniej bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Panowie - uczta nadchodzihttp://www.kawaleria.org/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=14:&Itemid=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 eeee w tym roku nie było luka skywalkera yody, dody, mumi, drakuli chyba kasy nie mieli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 obejrzałe wsio jak to okreslic ...... darłowo 2?? na pewno profancaja munduru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Witam . Galeria zapiera dech w piersiach ... show godne twórców Pana Kleksa w Kosmosie .Podziwiam i gratuluje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 WOW!!!„Bojownicy palestyńscy” z Wehrmachtu na transporterze opancerzonym robią wrażanie (przygnębiające?) – sam transporter też zapiera dech w piersiach, tak jak i pseudoKuberlwagen VW, gościa w czapce polowej M43 pomijam, bo to w zasadzie niegodny uwagi smaczek…PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 nie rozumiem:/nie potrafię pojąc tego co zobaczyłem:/ t-34,ruskie ciężarówki iemieckie" motory z polskimi flagami nie,nie wiem o co biega w tym wszystkim:/ co podmiot liryczny miał na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Gdyż po szarży pod Krojantami" zorganizowano szarżę pod Borujskiem", nie chciałem tego pisać, żebyście dodatkowo nie zaatakowali wersji niemieckiej a'la 1945. Po prostu chciałem ucztę przedłużyć:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 A na mnie robią wrażenie te tłumy ludzi, którzy przyszli TO coś" zobaczyć. Wg wspominanej nieraz tu zasady, że nie ważne szczegóły, ważne wrażenie ludzi. I zapewne większość TO COŚ" kupiła. Niestety. O reszcie nie ma co mówić. Powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.