wojna1939 Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Chwała,duch w narodzie ginie czy jak?Mam wrażenie, ze co niektórym się już nawet nie chce chcieć hi hi, żeby cokolwiek napisać, odezwać się. Rozumiem drugi obieg informacji ha ha, ale, żeby choć o pogodzie... eee.Nikt nie wymaga zdradzania miejscówek, ale jakieś relacje, opowieści (nawet zmyślone hi hi) - czy może blady strach padł na wszystkich - PSST! Wróg czuwa! Ja stałem się szczęśliwym posiadaczem kuli armatniej - dostałem ją od dobrych ludzi - leżała u nich w ogródku skalnym jako ozdoba hi hi... jak znajdę chwilę w domu i pokonam zasieki i wilcze doły to zrobię fotkę i zamieszczę.Czekam na sygnały ze wszystkich stron - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Witam! Postanowiłem odpowiedzieć na apel Kolegi M.Przychylam się do jego zdania w sprawie ciszy na forum, jakiś marazm nas ogarnął?:) Myślę, że wszyscy zbierają fanty, by nagle się nimi pochwalić:)Mam prośbę w sprawie identyfikacji tego coś na zdjęciu.Pozdrawiam Wszystkich!harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 to tak na marginesie czujności i wrogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 no właśnie co my zrobiliśmy:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam Wszystkich!Trochę późno jak na posty, ale cóż kiedy wcześniej nie można.Jaka cisza nastała na forum, czyżby faktycznie wszyscy przelękli się jakiegoś wroga!? No cóż licho nie śpi.Może jakiś wspólny wypad w teren na małe kopanko?To moja taka nieśmiała propozycja!Pozdrawiam!P.S. OBUDŹTA SIE CHŁOPY I GODOJCIEŻ COSIK, BO CŁEKA AŻ CKNI W DOŁKU ŁOD TEJ CISY!HEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Ja bardzo chętnie ale dopiero w weekend jakby ktoś był zainteresowany.Pozdrawiam wsiech L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 WitamJa tam chyba nigdzie nie rusze bo jeszcze trwa przełuzona sesja poprawkowa wiec wypadało by sie wziąć za nią i doprowadzić do końca:D Nowa rzecz do kolekcji pojawiła mi sie:) Miałem bagnet ale pomponika brak a teraz gdy wpadł mi w ręce to tworzy ładny komplet tak jak nalezy. W sam raz zeby przypiąć do paska idąc na tegoroczne grzyby:]Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 camene te dwa napoleonki trafiłeś koło Sianowa?Możesz skrobnąć do mnie słowo o tych guziorach na priva?To na pewno ślady z kampanii 1806/07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 WitamNo panowie pięknie , ruch jak w ulu po prostu słów mi brak ! naprawdę teraz już mogę wam wyznać ja też skończyłem z tymi wygłupami brak sił i czasu , a co mi tam czasami was odwiedzę na forum i nawrzucam wam aby było pięknie . pozdrawiam Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 WitamWidze ze cisza faktycznie i nic sie nie dzieje. Wszyscy obrazeni alebo czasu nie maja wiec korzystajac z okazji taki był weekendowy dzionek. Jeszcze wilgotne.Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Chwała,czas integracji, bezinteresowności i jedności minął chyba bezpowrotnie... każdy strzeże swych tajemnic jak źrenicy oka... coś umyka bezpowrotnie (jak historia hi hi).Gratuluję sqn - ładne trafienie, z jednego trawa wystaje ze środka (1 z prawej), czyżby brakowało mu góry?Ja niestety nie mogę się jeszcze pozbierać zdrowotnie... nie byłem nigdzie - zaczyna mi tego brakować jak powietrza.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Widze ze nic sie nie ukryje:) Lekka dziura na srodku ale tak to dobry jest.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 Tak czy owak - pozazdrościć. Czyżby porzucone nakrycia głowy czy może miejsce zwady wojaków hi hi...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 WitamCzemu taka cisza na forum i nic sie nie dzieje? Moze zła pogoda i to dla tego tak. Oto fotka moich nowych rzeczy z soboty:) Jutro moze wrzuce z dzisiejszego dnia:]Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 Chwała,zapewne się dzieje, ale nie dla nas ta wiedza. Ja nie byłem w terenie już dawno... do tego zlecenia zabierane z pracy do domu...czyżbyś trafił na jakieś zagłębie metalowe hi hi - manierka w fajnym stanie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Witam Wszystkich Braci Kopaczy!Straszna cisza zapadła na naszym forum. Tylko niestrudzony Kolega sqn próbuje rozruszać towarzystwo swoimi odkryciami a Kolega Wojna wtóruje odpowiedziami. Szkoda, że towarzystwo się powoli kruszy jak granit pod wpływem czasu. Szkoda też, że zawiodłem się na niektórych, nie przypuszczałem,że coś takiego się zdarzy. Na razie może zrobię sobie przerwę, by przemyśleć niektóre sprawy, podejść do tego z dystansem. Od czasu do czasu jednak zaglądnę na tę stronę. Bywajcie! Hej!Harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 WitamCoś tam się dzieje...żyjemy ,pracujemy itd Wszak wiadomo ,czasy ciężkie ,droga jednak ciągle ta sama w obie strony. Co do istoty owarzystwa" to myślę ,że nie wszystkim dane to oceniać ,choćby z braku informacji. A i Brat Kopacz" mógłby jaśniej wyrażać swoje myśli ,bo jeszcze sobie jakiś anonimowy cichy czytacz pomyśli że jakiś dramat się zdarzył hihiPozdrawiam der K.PS. Coraz ciemniej i zimniej ,może by jakiegoś grzańca pokosztować w miłym gronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Witam! Jeśli chodzi o grzańca to z miłą chęcią, a może tak łącką śliwowicę? Żadnego dramatu nie było, takie sobie przemyślenia, w dodatku odpowiednie na tę porę roku. Co do tych słów o zawiedzeniu, to mówię, że nie dotyczą one nikogo z naszego grona. Tak sobie napisałem kierując się strumieniem świadomości:)Pozdrawiam!Harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 WitamWidze ze sie poruszyło grono czyli całkiem dobrze ale i tak nie najlepiej niz było. To obiecane foto z kolejnego dnia. Jak by kogos naszo pytanie to nie są te same kaski co z poprzedniego dnia i to mozna sobie porownac i widac ze kazdy jest inny od poprzednich. Nie wiem jakies stado motocyklistow było czy jaki:) Narazie mam ich dosc juz nie chce:P Hmm juz moglo by sie cos innego trafiac bo nie wiem chyba zupe zaczne z nich gotowac:DPozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 Chwała,koleżka drugi od lewej dostał chyba kilka razy po głowie, albo ktoś zrobił sobie cel z jego nakrycia głowy...Czas recesji światowej dotknął również naszego towarzystwa hi hi... Grzaniec - owszem, żeby jeszcze tylko towarzystwo dopisało!M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 WitamKolego (sqn ) chętnie przyjmę jeden na przechowanie jak masz za dużo ?Mi pasuje piątek ten na małe co nieco ! Dobrze by było się spotkać i co nieco ustalić z tymi rozszerzonymi hi hi . pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 Chwała,ja również gotów jestem założyć to żelastwo na głowę ha ha...Spotkanie na grzańca jak najbardziej. Piątkowy wieczór jest dobrym wyborem. Byłoby dobrze spotkać się w większym gronie i podyskutować co nieco hi hi...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Witam.Może by tak jakieś ognisko co by nie wędzić się przy tytoniowym knajpianym dymie?D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 Chwała,tak jak ostatnio hi hi - owszem dobry pomysł, oczywiście jeśli tylko pogoda będzie nam łaskawa. Jednako gdyby coś to plan B na wypadek słoty to Z?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.