Skocz do zawartości

T-34 w rzece:))

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Panowie, jezeli szczescie dopisze to Muzeum Miasta Myslowice bedzie mialo w posiadaniu pancernego potwora tzw. myszka miki:)ktory ma zalegac w rzece Przemsza:)dzisiaj zostalo przeprowadzone sondowanie terenu i wyniki sa calkiem obiecujace:)Grupa Oszacht Team bedzie mocno trzymac kciuki oby ten potworek tam byl i zostal wyciagniety a takze bedziemy oferowac swoja sile fizyczna wrazie akcji wydobycia:)!

Pozdrawiam
Dawid

Napisano
Hydrologiem nie jestem. Rzeczka nie jest szeroka, więc musi być bardzo głęboka i to mnie dziwi. T-34 w kłębie" ma ponad 3 metry, więc musiał osiąść na ok.5 metrach. Ale tak centralnie, na takiej rzeczce ? Następne zdziwko.

Ale to nic. Trzymam kciuki i życzę po... Tfu. Nic nie życzę, żeby nie zapeszyć.
Darz dół, ale chyba w Waszym przypadku to darz muł :-)
Czekam na relację wyrwania gada.
Napisano
A co do tego jak panzer sie tam znalazl, to zostal wysadzony pod Nim most, sam nie probowal przejezdzac przez rzeke ktorej glebokosc w niektorych miejscach siega nawet 5metrow..
Napisano
jezeli badaliscie teren piszczałka widoczną na fotce toooo...... przekłamania mogą byc juz od 100kg w wodzie metalu. tylko magnetometr pokaże masę. co do pracu kłujką.. to tez można sie naciąć. ale powodzenia
Napisano
Wiem, dlatego przy nastepnym badaniu zostanie wykorzystany sprzet do tego przeznaczony:)bede informowal na bierzaco jesli cos sie ruszy w temacie:)
pzdr.
Dawid
Napisano
To jednak wiadomo coś o załodze: Po wyjściu załogi na brzeg..."
Serio - powodzenia, oby muł zechciał współpracować ;)
pzdr, Art
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam
i ja tam byłem i miód piłem :-)
oto oficjalny klip z poszukiwań

http://www.albatros.adyton.com.pl/filmy/t34.html

miłego oglądania
  • 11 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie