SARNA Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Dzisiaj znalazłem lufę od MG42 wrośniętą w...korzeń kasztana. Bardzo ciekawy widok :) [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=cef521d32bfae6f4][IMG]http://images33.fotosik.pl/273/cef521d32bfae6f4m.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=305bc6e2fecd7d4b][IMG]http://images24.fotosik.pl/224/305bc6e2fecd7d4bm.jpg[/IMG][/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Aleś zjechał biedne drzewko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Jako ciekawostkę powiem, że za zniszczenie drzewa jest do 2000zł mandatu, a za 1699zł kupisz ładną replikę MG 42 na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 A ja dodam, że posiadanie lufy na rusza prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Szanuj zieleń boś nie JELEŃ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walenty Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Znowuz na forum ludzie pisza glupstwa.Sarna napisal: Lufa wrosla w korzen kasztana.Ja twierdze,ze bylo dokladnie odwrotnie.Od kiedy to lufy rosna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Walenty ni bądź taki dosłowny przecież wiadomo o co chodzi:p A tak wogóle to ja spotkałem sie z korzeniami wrośnietymi w oczko guzika i ucho dzbanka:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 ja widziałem jak drzewko przerosło czajnik ^^ na wylot:P dno widocznie wygniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Każdy coś widział to i ja powiem co widziałem a więc widziałem drut kolczasty wrośnięty w drzewo idealnie po środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 A ja widziałem drzewko, które przerosło ludzkie pojęcie.HI!C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 A potem ten drut schodził na jakieś 1,50 cm do ziemi(w okopie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 To ja dodam że w domu w którym przed wojną mieszkała moja babcia to wyrosło drzewo, centralnie na środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 2 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2008 walker69 jako ciekawostkę powiem C, że to drzewo zostało wykarczowane zgodnie z prawem bo zagrażało bezpieczeństwu mienia. Ewidentnie widać, że to wielki korzeń już pocięty piłą i wyrwany z ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 SARNA jako ciekawostkę Ci powiem, że to był tylko mój ironiczny żart :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 No to żeście sobie pogadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 No to bierz korzenia do domu, przyda się na opał:)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Fajne te korzenie można ptaka wypchać i powiesić na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opol12 Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Eee szkoda ptaka wypychać i jeszcze go wieszać, bo czym potem siu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.