Skocz do zawartości

Moja mała Wielka Wojna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 months later...

Sezon rozpoczęty i to nie najgorzej. Z kuzynem planujemy w tym roku skoczyć więcej niż 4 razy na wykopki. Wpadły dwie węgierskie nowego wzoru (nie mam fotki tej drugiej kuzyna). Poza tym krucho ale co zrobić jak teren przekopany.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ostatnio mam szczęście do Kappenabzeichen: szarotka i XXIII Kongres Eucharystyczny w Wiedniu. Kuzyn dzwonił, że równolegle z moją wpinką znalazł kolejną węgierską klamrę - chyba już żadnej innej nie trafi bo ma już 5.

michal123456789 to przypadkowe znalezisko, nie chodzę za wrześniem

Można by się razem przejechać gdzieś w którąś sobote,niedziele.
Z Tobą, w terenie jeszcze nie byłem.
PS: b.ładne fanty, tak trzymać.
U mnie ost. marnota; 3 zapalniki i kilof...
Prawda że apetyt rośnie w miare jedzenia. To odnosnie tych moich klamerek (3) znalezionych w kwadracie 15,15. Teraz chialo by sie wiecej.

michal123456789 Las jest już zarośnięty i komary tną! Ja póki co umyłem wykrywkę i zawiesiłem ją w garażu. Trzeba korzystać z ciepła i skoczyć na rybki motorkiem, a nie tam tylko dołki i dołki. Na jesień się ugadamy, bo w lato to może skoczę pokopać tylko kilka razy i na chwilę.

Wysłałem Ci dziś zaproszenie na serwisie YT. Ja poki co mam 1 krotki film z kilku wyjazdow w 1 miejsce, jeszcze bez muzyki, pierwszy, nad 2 popracuje dokladniej, ale poki co nie mam sterownikow i karty muzycznej wiec chwile to potrwa, pozdrawiam, ps; bardzo ciekawe przedsięwzięcie z tymi cmentarzykami galicyjskimi na yt pokazanymi, brawo!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie