vis1939 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Kopiecie tym kanarkiem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 No nieźle,nieźle. Gratuluje kolejnej klamerki w rodzinie.Może i ja gdzieś wyskoczę wreszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 Prezes: łuska jest z mosiądzu od austriackiej rakietnicyPadał deszcz w nocy i rano w lesie było błotko :) kciuk robił za wycieraczkę wyświetlacza hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Sezon rozpoczęty i to nie najgorzej. Z kuzynem planujemy w tym roku skoczyć więcej niż 4 razy na wykopki. Wpadły dwie węgierskie nowego wzoru (nie mam fotki tej drugiej kuzyna). Poza tym krucho ale co zrobić jak teren przekopany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karpathen Offensive Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Witam,bardzo ładne klamry.Ja również jak Kolega walker69 preferuję wykopki Wielkiej Wojny i także sentymentalnie podchodzę do tego tematu :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Piękna klamra i gratuluje. Zaraz założe swój wątek, wreszcie miałem naprawdę niezly wypad, pozdro. dziś prawdziwy Wielki Czwartek :) Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Dzisiaj na początku kuzyn miał znów sporo szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Mi szło dużo gorzej ale potem rzutem na taśmę też trafiłem swoją węgierską. Po drodze wpadło też sporo drobiazgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Świeżo po czyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Gratuluję. Ja mialem jutro się wybrać w teren ale ma lać. Caly weekend spieprzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 podpowiedz mi proszę w wolnym czasie, na gg jak czyscisz klamerki, bo wygladaja extra a mam 4 do wyczyszczenia. a 1 zepsulem - taka ktora byla w kiepskim stanie bo testowalem na niej rozne metody ale nic nadzwyczajnego nie wymyslilem, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 fajne Węgierki, zawsze cieszą.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Chcąc czy nie chcąc czasem kopnę jakąś stal kanarkiem. Trafiło się nawet kilka fajnych rzeczy: magazynki od RKM wz.28, austriacki bagnet zastępczy, kawałek karabinu Mannlicher, strzemię, saperka czy podkucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Mój kuzyn przygadywał żartem, że nasz tandem powinien mieć logo wzorem innych. HA! Chciałbym widzieć jego minę jak to zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Ładne magazynki i bagnecik. Zabrałeś się za wrzesień, czy przypadkowe odkrycie? Ja wyruszam na zlot do Gorlic 30, natomiast wykopki to we wt,sr dopiero. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Ostatnio mam szczęście do Kappenabzeichen: szarotka i XXIII Kongres Eucharystyczny w Wiedniu. Kuzyn dzwonił, że równolegle z moją wpinką znalazł kolejną węgierską klamrę - chyba już żadnej innej nie trafi bo ma już 5.michal123456789 to przypadkowe znalezisko, nie chodzę za wrześniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Można by się razem przejechać gdzieś w którąś sobote,niedziele. Z Tobą, w terenie jeszcze nie byłem. PS: b.ładne fanty, tak trzymać. U mnie ost. marnota; 3 zapalniki i kilof...Prawda że apetyt rośnie w miare jedzenia. To odnosnie tych moich klamerek (3) znalezionych w kwadracie 15,15. Teraz chialo by sie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 michal123456789 Las jest już zarośnięty i komary tną! Ja póki co umyłem wykrywkę i zawiesiłem ją w garażu. Trzeba korzystać z ciepła i skoczyć na rybki motorkiem, a nie tam tylko dołki i dołki. Na jesień się ugadamy, bo w lato to może skoczę pokopać tylko kilka razy i na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Wysłałem Ci dziś zaproszenie na serwisie YT. Ja poki co mam 1 krotki film z kilku wyjazdow w 1 miejsce, jeszcze bez muzyki, pierwszy, nad 2 popracuje dokladniej, ale poki co nie mam sterownikow i karty muzycznej wiec chwile to potrwa, pozdrawiam, ps; bardzo ciekawe przedsięwzięcie z tymi cmentarzykami galicyjskimi na yt pokazanymi, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Można prosić o link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CQ3xssNrsZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 sorry, ale to jest NO czy ....poczta ODK nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 http://www.youtube.com/michalpalach zapraszam i tu, na razie bez muzyki ale jest.koniec zasmiecania tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.