Saper93 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 Witam!Dzisiaj spotkałem poszukiwacza. Patrze z daleka i widze jak macha z wykrywka. Podchodze i mowie: jakies fanty? On nie, nic. I patrze, a on macha gti 2500, 40cm nad ziemia! I ja mowie: a ta cewka to nie powinna byc nizej? A on na to że on chodzi z wykrwka od 30lat i wie co ma robic. I tak gadamy, a on mowi że smetek to badziewie i że wszystko co polskie to gówno. A ja sie pytam czy ma pozwolenie, a on na to że on ma ale słowne, i że policja albo SM moga mu naskoczyć, ale czesto tutaj jeżdża. Potem padło pytanie z mojej strony czy jest zalogowany na jakimś forum, a on że nie, bo ci z forum to tacy poszukiwacze co gówno wiedza, co se szukaja ale w internecie. I Potem se tak idzie, podchodzi do drzewa i mowi że szkoda zostawić, i z drzewa zciaga klape od MG. i mowi że zawija. Pozyczyłem mu ładnych fantów i sie rozeszliszmy.Co o tym sadzicie? Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 Też tak mysle:) Ale kurcze sprzeta za 3000zł! Jaaaa nieeee moooogeeee!
longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 a w wielkopolsce , to nie wiem gdzie sa szpitale dla czubkow...
terenowiec69 Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Moze byłes za bardzo natarczywy?? i ciekawski i dlatego cie tak potraktował.
mowglyn Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Moim zdaniem skoro temu gościowi cewka zwisa ok. 40 cm nad ziemią, to faktycznie może to świadczyć o jego 30-letnim doświadczeniu :DPozdro!
MK Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Podchodze i mowie: jakies fanty? On nie, nic." - nic dziwnego przy takim sposobie chodzenia.
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Fachowców" nie brakuje :)Nie napisałes w jakim był wieku...
nunki Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 W sierpniu 2006 spotkałem podobbego osobnika na nadmorskiej plaży.Wykrywką z górnej półki cenowej machał jak cepem.Zbliżył się do mnie i zapytał o efekty.Pokazałem mu garść monet/około 5 dych/.Gały wylazły mu z orbit.Wytłumaczyłem gościowi jak należy przemiatać wykrywką.Zaczął mieć efekty.Nauka nie poszła w las.Efekt końcowy-poszliśmy na piwko.Spotykaliśmy się jeszcze potem wielokrotnie na tej samej plaży pokazując wzajemnie efektyłowów.POZDRAWIAM.
suchy ss Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 A moze nie wiedzial ze w owoczesnych" wykrywaczach jest regulacja wysokosci:P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.