Skocz do zawartości

30-letnie doswiadczenie z wykrywka i cewka na wysokości 40cm?

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Dzisiaj spotkałem poszukiwacza. Patrze z daleka i widze jak macha z wykrywka. Podchodze i mowie: jakies fanty? On nie, nic. I patrze, a on macha gti 2500, 40cm nad ziemia! I ja mowie: a ta cewka to nie powinna byc nizej? A on na to że on chodzi z wykrwka od 30lat i wie co ma robic. I tak gadamy, a on mowi że smetek to badziewie i że wszystko co polskie to gówno. A ja sie pytam czy ma pozwolenie, a on na to że on ma ale słowne, i że policja albo SM moga mu naskoczyć, ale czesto tutaj jeżdża. Potem padło pytanie z mojej strony czy jest zalogowany na jakimś forum, a on że nie, bo ci z forum to tacy poszukiwacze co gówno wiedza, co se szukaja ale w internecie. I Potem se tak idzie, podchodzi do drzewa i mowi że szkoda zostawić, i z drzewa zciaga klape od MG. i mowi że zawija. Pozyczyłem mu ładnych fantów i sie rozeszliszmy.
Co o tym sadzicie?

Pozdrawiam!

W sierpniu 2006 spotkałem podobbego osobnika na nadmorskiej plaży.Wykrywką z górnej półki cenowej machał jak cepem.Zbliżył się do mnie i zapytał o efekty.Pokazałem mu garść monet/około 5 dych/.Gały wylazły mu z orbit.Wytłumaczyłem gościowi jak należy przemiatać wykrywką.Zaczął mieć efekty.Nauka nie poszła w las.Efekt końcowy-poszliśmy na piwko.Spotykaliśmy się jeszcze potem wielokrotnie na tej samej plaży pokazując wzajemnie efekty
łowów.
POZDRAWIAM.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie