Saper93 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Witam!Dzisiaj spotkałem poszukiwacza. Patrze z daleka i widze jak macha z wykrywka. Podchodze i mowie: jakies fanty? On nie, nic. I patrze, a on macha gti 2500, 40cm nad ziemia! I ja mowie: a ta cewka to nie powinna byc nizej? A on na to że on chodzi z wykrwka od 30lat i wie co ma robic. I tak gadamy, a on mowi że smetek to badziewie i że wszystko co polskie to gówno. A ja sie pytam czy ma pozwolenie, a on na to że on ma ale słowne, i że policja albo SM moga mu naskoczyć, ale czesto tutaj jeżdża. Potem padło pytanie z mojej strony czy jest zalogowany na jakimś forum, a on że nie, bo ci z forum to tacy poszukiwacze co gówno wiedza, co se szukaja ale w internecie. I Potem se tak idzie, podchodzi do drzewa i mowi że szkoda zostawić, i z drzewa zciaga klape od MG. i mowi że zawija. Pozyczyłem mu ładnych fantów i sie rozeszliszmy.Co o tym sadzicie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Jaja sobie z ciebie zrobił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Też tak mysle:) Ale kurcze sprzeta za 3000zł! Jaaaa nieeee moooogeeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 to w zagajniku, w Tworkach bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Nie, to była wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 a w wielkopolsce , to nie wiem gdzie sa szpitale dla czubkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Moze byłes za bardzo natarczywy?? i ciekawski i dlatego cie tak potraktował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Moim zdaniem skoro temu gościowi cewka zwisa ok. 40 cm nad ziemią, to faktycznie może to świadczyć o jego 30-letnim doświadczeniu :DPozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Podchodze i mowie: jakies fanty? On nie, nic." - nic dziwnego przy takim sposobie chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Fachowców" nie brakuje :)Nie napisałes w jakim był wieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 W sierpniu 2006 spotkałem podobbego osobnika na nadmorskiej plaży.Wykrywką z górnej półki cenowej machał jak cepem.Zbliżył się do mnie i zapytał o efekty.Pokazałem mu garść monet/około 5 dych/.Gały wylazły mu z orbit.Wytłumaczyłem gościowi jak należy przemiatać wykrywką.Zaczął mieć efekty.Nauka nie poszła w las.Efekt końcowy-poszliśmy na piwko.Spotykaliśmy się jeszcze potem wielokrotnie na tej samej plaży pokazując wzajemnie efektyłowów.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 A moze nie wiedzial ze w owoczesnych" wykrywaczach jest regulacja wysokosci:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 znaczy sie dl.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.