jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A to weź ich zagoń ! to właśnie dzieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Stangret,no prywatka.....a co,kto o tej porze poleci do kafejki nowego nicka zakładać żeby coś nabluzgać dla podgrzania atmosfery?Dla mnie forum jak najbardziej OK.Raz konkret raz prywatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A to musisz jacenty z Hartem pogadać - on ma dwóch idealnie wytersowanych samców - chodza jak w zegarku. Ale wiesz, te Gorale to one zaciete som.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 skończyli :) rozłażą się już po chałupach i kulturalnie mówią dobranoc ...cztery razy już to usłyszałem ,o mój młody właśnie się zapytał ojciec nie ma nic do jedzenia ? ...no to dobranoc" chyba mnie szlag trafi za chwilę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ale zajefajny i kulturalny temat dyskusyjny.Były bluzgi, temat ciąży i narodzin, szmery bajery i rowery(były?)Gratulacje dla całego środowiska eksploratorów.Nawet FWP się włączyło. Gratulacje!Dalej sobie gdybajmy na temat zmian prawnych itd...pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 poczekaj, o rowerach nic nie było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A to wypada aby któryś starszy opowiedział jak to je dawniej rozdawano.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 stangret nikt w policyjnym kraju nie będzie się ustawiał frontem do klienta . Jako obywatel" ...tego czegoś gdzie mieszkasz, masz znać swoje miejsce i im będziesz mniejszy tym bardziej będzie Ci można dowalić ...i o to tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Bocian. Ty tylko czytaj i wara od tego tematu.Temat jest rozwojowy i wszechstronny, a już na pewno poczytny.Czasem z niczego coś może wyjść,pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Specjalnie wchodzę na forum, jest po 1 w nocy, patrzę i nie dowierzam.... 121 odpowiedzi(2 h wcześniej nie było nawet połowy...), jak powiedział woytas, szkoda iść spać, wszak noc młoda.........PZDR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 watazka69.Tylko z dużej litery proszę bo jak prasnę...pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 W Imię Ojca i Syna i Święty się pojawił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 @Jacenty - dobre, dobre, normalnie jakimś patronem tego wątku zostanę :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 jak na razie to Stary Gred szaleje i każe się pisać z dużej litery ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Panocki ićta spać bo jutra trza robić coby dutki mić. Hej!pozdrowiomstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 miało być Stary Zgred" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 dutków jutro i tak nie będzie, bo przychodzą dopiero pod koniec miesiąca więc spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Przejacenczyłeś się synku?Wybaczam.Dobranoc chłopcy.pozdrawiamstangret (STARY ZGRED) dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Podpuszczony przez niebawembądącego tatą akagiego Hart niedługo napisze bajkę o wiele mówiącym tytule O kilku takich co jednemu podłożyli świnkę " , ale po niedzieli . Teraz Hart idzie na trening bo jedzie na Turniej i ma zamiar cosik wytańczyć .Lakierki pozdrawiają gumofilce .Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ja nic nie wiem o żadnych świnkach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Dobra klawiatury może i nie obśliniłem ze śmiechu ale temat rzeczywiście rozwojowy.Akagi co do świń to trafiłem kiedyś na coś takiego:D1.http://pl.youtube.com/watch?v=XiPLFPZie-M2.http://pl.youtube.com/watch?v=cc_r4-JJAck&feature=related3.http://pl.youtube.com/watch?v=FmJOTN_1DWU&feature=related4.http://pl.youtube.com/watch?v=FmJOTN_1DWU&feature=related5.http://pl.youtube.com/watch?v=Zr84tHfXzYk&feature=related6.http://pl.youtube.com/watch?v=xEt4h3xVcKU&feature=related007.http://pl.youtube.com/watch?v=cAWFqwEuiMo&feature=related8.http://pl.youtube.com/watch?v=KHscMnA1ehE&feature=relatedwięc jak widać nie tylko świń ale i innych zwierzaków ci u nas dostatek !!!!Mam nadzieję że miło się oglądało :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Co do Bocianów to przypomina mi się Sens Życia" wg Pythona facet idzie do domu i patrzy a tu mu Bocian dziecko wrzuca do komina. Włazi do domu a ty dzieci wszędzie. Wyłażą z szaf ,szuflad z pod stołu itd. A on mówi : Zwolnili mnie z pracy .muszę was oddać na eksperymenty medyczne -po czym jedno z dzieci , małe takie szarpie go za kurtkę i mówi:A nie mógł byś sobie obciąć pały?" ps: Bocian - bez urazy Akagi - Życzę syna :) Idę szukać kolejnego Koteczka" zatopionego w stawie , rzece czy gdzieś tam indziej. Temat rozwojowy, a jakże ale zaprawdę powiadam Wam - nie zużywajcie tak klawiatur i prądu bo powiedział Pan : im mniej w klawiaturę klikacie - tym mniejsze rachunki za prąd przychodziły będą i więcej dudków na okowitkę i inne napoje poprawiające syndrom dnia poprzedniego i ilość elektrolitów w organizmie będzie" :) Z wyrazami szacunku dla wszystkich taplających się w błocie i innej ziemi - byle by z efektem: Poldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Stangret Ty tak do mnie czule synku" !... Tato nareszcie Cię odnalazłem ,gdzieś Ty polazł po tej ostatniej wypłacie ,że Cię od dwóch tygodni nie ma w chałupie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 poldi nic tu nie pisz z samego rana o gorzale bo Cię palnę ! ps.czy alkaprim pomaga , bo klin nie dał rady ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Na kaca najlepsze są praca i sex - kolejność dowolna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.