Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem dlaczego, ale jak przeczytałem wszystkie posty, to przypomniała mi się taka jedna mała wojna" na napisy. Najpierw ktoś walnął duży napis: J***ć Widzew!". Na tym ktoś przekreślając poprzedni trzasnął: Niech żyje Widzew!". Najlepszy był jednak ten trzeci. Brzmiał: Niech żyje, będzie co j***ć!".
Pozdro!
PS. Więcej luzu, forum to nie kostnica :D

Po pierwsze - jak masz chłopie problem to poszukaj sobie innego forum

Możesz sobie pójść na IOH - tam spotykają się biedni nieszczęśliwi - jak wars98 czy Grzegorze Team pokrzywdzeni" przez Bociana.

Adr - poczytałem to pitolenie IOH. Mogę jedynie napisać, że to jest po prostu żałosne i żenujące.
I nie warte komentowania.....

Każde forum jest pod kierownictwem jakiejś tam kliki. Tak samo i to. Problemem jest jedynie totalnie stronnicze zachowanie co niektórych modów . Jedni dostają bany i kartki za nic,(jak np. ja bo skrytykowałem czyjeś stanowisko wobez narodu wybranego aczkolwiek nikogo nie obrażając) a niektórzy robią co chcą a karteczki dostają sporadycznie, choć ton i forma ich wypowiedzi są na poziomie zasługukącym co najmniej na bana od razu, tak samo usuwają całe wątki bo są niewygodne choćby dla gazetki z tytułu forum. Nie dziwię się, że czasami kogoś poniesie, szczególnie jak grupa trzymająca władzę na forum gnoi tego czy owego. Dotyczy się to każdego forum więc proszę o niechisteryzowanie na temat mojego postu.

grubas - bardzo grzecznie odpowiadam.
A dlaczego?
Dlaczego nie wolno mi mieć zdania o zachowaniu pewnej grupy osób?
Ja wielkorotnie musze czytać jak moich przyjaciół nazywa się złodziejami, przestępcami.
I to wolno, tak?

Maćku, ja cie osobiście bardzo lubię. I niech tak zostanie. Ale pozwolę sobie miec własne zdanie - o czynach i zachowaniu innych.

Nie no! jak się jeszcze wywali wszystkie bociany to tej ciepłej wiosny nigdy kuźwa nie będzie. Mój kumpel który ma 5 córek też by chętnie kopnął bociana w dupę ,ale ponieważ dzisiaj tyłek mi w środku wiosny zmarzł jak diabli to jestem za opcją ...a niech tam sobie pzylatują i żrą te żaby na potęgę i na pochybel francuzom.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie