Adr Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Poczulem sie prawie jak w niedziele :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ps http://www.forum.eksploracja.pl/viewtopic.php?t=5632&highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Nie wiem dlaczego, ale jak przeczytałem wszystkie posty, to przypomniała mi się taka jedna mała wojna" na napisy. Najpierw ktoś walnął duży napis: J***ć Widzew!". Na tym ktoś przekreślając poprzedni trzasnął: Niech żyje Widzew!". Najlepszy był jednak ten trzeci. Brzmiał: Niech żyje, będzie co j***ć!".Pozdro!PS. Więcej luzu, forum to nie kostnica :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Amen w tym miejscu proponuję zamknąć ten wątek :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 On i tak wyleci (ten watek) z hukiem, ze nawet nie bedziesz wiedzial kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Po pierwsze - jak masz chłopie problem to poszukaj sobie innego forumMożesz sobie pójść na IOH - tam spotykają się biedni nieszczęśliwi - jak wars98 czy Grzegorze Team pokrzywdzeni" przez Bociana. Adr - poczytałem to pitolenie IOH. Mogę jedynie napisać, że to jest po prostu żałosne i żenujące. I nie warte komentowania..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Akagi, ja Cię bardzo grzecznie proszę, odstosunkuj sie raz na zawsze od Grzegorzew Team-u. Rób to co lubisz i nie kreuj się na jedynego sprawiedliwego ubliżając innym.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 mozecie z laski swojej zalatwiac swoje animozje miedzy soba??Nas tu gowno obchodzi kto komu ma co za zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persecutor Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Każde forum jest pod kierownictwem jakiejś tam kliki. Tak samo i to. Problemem jest jedynie totalnie stronnicze zachowanie co niektórych modów . Jedni dostają bany i kartki za nic,(jak np. ja bo skrytykowałem czyjeś stanowisko wobez narodu wybranego aczkolwiek nikogo nie obrażając) a niektórzy robią co chcą a karteczki dostają sporadycznie, choć ton i forma ich wypowiedzi są na poziomie zasługukącym co najmniej na bana od razu, tak samo usuwają całe wątki bo są niewygodne choćby dla gazetki z tytułu forum. Nie dziwię się, że czasami kogoś poniesie, szczególnie jak grupa trzymająca władzę na forum gnoi tego czy owego. Dotyczy się to każdego forum więc proszę o niechisteryzowanie na temat mojego postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Hehe. Jakby przeledzic watek z gory do dolu to same zolte kartki.. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 grubas - bardzo grzecznie odpowiadam.A dlaczego?Dlaczego nie wolno mi mieć zdania o zachowaniu pewnej grupy osób?Ja wielkorotnie musze czytać jak moich przyjaciół nazywa się złodziejami, przestępcami. I to wolno, tak?Maćku, ja cie osobiście bardzo lubię. I niech tak zostanie. Ale pozwolę sobie miec własne zdanie - o czynach i zachowaniu innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Lizustwem zalatuje na kilometr...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 No racja!!żółciutko;]nie wdawajcie sie w głupie dyskusje z powodu jakiegos małolata...to forum spada na psy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Nie no! jak się jeszcze wywali wszystkie bociany to tej ciepłej wiosny nigdy kuźwa nie będzie. Mój kumpel który ma 5 córek też by chętnie kopnął bociana w dupę ,ale ponieważ dzisiaj tyłek mi w środku wiosny zmarzł jak diabli to jestem za opcją ...a niech tam sobie pzylatują i żrą te żaby na potęgę i na pochybel francuzom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A ty HANUSZCZAK WCIĄZ ROBISZ ORTOGRAFY:b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ale sie rozkrecacie ojojo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 No nie.Witki mi normalnie opadły.Ten post ciągle jest na forum?Demokracja połączona z bryzgami błota. To jest demokracja!Prośba. Bocian zostaw.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ja się zgadzam z jacentym. Kurde, no w końcu w ciągu najbliższego miesiąca oczekuje przybycia ....bociana.Ciekawe co przyniesie. Jak znowu córkę.... to się zakopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Bocian niech Ci się kominy nie popierniczą ,bo akagi Ci pióra z tyłka powyrywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ooo.. To slowa uznania. Nie zapomnij sie pochwalic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 akagi. Jak będzie córka to znaczy że wiatrem strzelasz.Żart. Tak czy inaczej już gratulacje.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin z Lasu Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Do tej pory wątek przeczytało prawie 1100 osób i nikt nie poparł inicjatywy ojca założyciela". Myślę więc, że tajemniczy niechcecietu!!! może z czystym sumieniem spadać na przysłowiowy szczaw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ktos sobie jaja robi a Wy sie podniecacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pas Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Skorzystam z tego że post jeszcze wisi, zawsze chciałem to krzyknąć... PRECZ Z PRECZEM!!! A co, jaki post takie wpisy ;p Pozdro dla Bociana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Panowie ,to pewnie sam Bocian testuje Kto Go KOCHA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.