Skocz do zawartości

Mądry to on nie jest...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.odkrywca-online.com/kontakty/index.php?action=miejsce&id=853 - zobaczcie to ,idiotów w naszym pięknym" kraju jednak nie brakuje...
Napisano
Ktos se jaja robi a wy tu panike siejecie. Jaby byl tym za kogo sie uwaza to odcia by sie od tego ktorego tak chwali a jakby byl tym kim chcialby byc to nie mowil by o sobie tak jak mowi. Krotka pilka. Skasujcie to bo zajmuje miejsce i jakies glupki moga ferment zrobic.

Pozdrawiam
Napisano
Witam!
Niezależnie od tego jaki cel miała ta wypowiedź - proponuję temu osobnikowi przekazać e-mailem co każdy o tym sądzi. Ja już mu napisałem, co o tym myślę.
Pozdrawiam:-)
SZZ
Napisano
Zupełnie nie rozumiem o czym mówicie.
Pozdro
Napisano
To taki (cienki) dowcip typu zabawa słowna" związany z pojęciem, za które nasz bohater jest gotów oddać życie.
Napisano
... i nie wychodząc z jego obrębu - to Rzeszów powinien być istnym el dorado wszelkiego rodzaju pamiątek".
Może jest tu ktoś z tego miasta i mógłby to potwierdzić?
pozdr.
Napisano
No nie ! To chyba zart, i do tego bardzo glupi.
Gosciu nie bral tego na serio...albo ?

a tak przy okazji, jezeli to zrobil (tatuaz) to glupio mu bedzie pokazac sie z czyms TAKIM" na basenie He..He..He..

Haunebu
Napisano
Witam
Facet jest .........

Może warto mu jakoś pomóc. Przydałaby się jakaś pigułka cud aby się nawrócił.

aro111
Napisano
Pomijając fakt stanu umysłowego tego osobnika uważam że to miejsce nie jest do robienia sobie jaj ...

Z drugiej strony Administracja Odkrywcy powinna usunąć taki wpis i po krzyku.

Napisano
witam
koleś pochodzi z tzw ziem odzyskanych na które przesiedleni zostali nasi z kresów między innymi z ukrainy. znając życie jego dziadek walczył w RONA lub może nawet w UPA i wpoił we wnuka odpowiednie przekonania.
Wychowanie to podstawa
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie