Skocz do zawartości

co byście woleli kupić ?

fiurel

Rekomendowane odpowiedzi

jak chcesz zapoznać się bliżej zapoznać ze smutnymi panami któregoś pięknego poranka :) to kup to pierwsze :) ale to drugie też ich może zainteresować i przyjdą sprawdzić, czy aby na pewno tam czasem nie ma żadnej drobinki materiałów wybuchowych :P

Ja to ci drogi kolego powiem szczerze i w , że odpuściłbym sobie jedno i drugie. Jak gość rozbierał ombę" sam to nawet odrobinę materiału wybuchowego zostawił ,a smutni panowie maja sprzęt ,żeby to wykryć. I po co ponosić konsekwencje ,za czyjąś głupotę , albo za marnego zżyna visa , który narusza ustawę?

A ja Ci drogi kolego radze, kolekcjonuj tylko to co bezpieczne i nienarusza prawa i to co sam znajdziesz, wtedy cieszy. uwierz mi.
po co pchac pieniąchy w złom? ja np. niczego nie kupuje. zamieniłem sie pare razy ale to nie to.

Heh... wątek założony chyba w celach rozrywkowo-prowokacyjnych :)
Jeśli musiałbym coś wybrać, to raczej bombkę (ma jako-taką prezencję, ten VIS to strzępek złomu tylko w zarysie przypominający broń). Ale nie muszę, więc nie kupię nic z tych rzeczy - jak zechcę, to sam sobie wykopię :)

szczerze mowiac niema co sie zastanawiac. z tego pistoletu naprawde niewiele zostalo.rozsypie sie z biegiem czasu. bomba jest zadziej dostepna w takim moim zdaniem ladnym stanie.dluzej przetrzyma i o wiele lepiej prezentuje sie na pólce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie