wojciu Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 liczę na życzliwą i fachową pomoc gdyż zabieram się za naukowe opracowanie pojazdu, każda informacja będzie dla mnie przydatna i może wpłynąc na sposób postrzegania naszego hobby przez historyków profesjonalistów (staram się i walczę o to na łamach stowarzyszenia studentów miłośników wojskowości) z góry dziękuję za kązdą okazaną pomoc pozdrawiam wszystkich Odkrywców" i pasjonatów Wojciech W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Hej, wojciu a gdzie działa takie zaszczytne stowarzyszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 na uniwesytecie wrocławskim, wydział historii http://www.knhw.marcin-lewandowski.xip.pl/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 A jeśli mogę wtrącic słowo , Był jakies 2 lata temu opracowany model kartonowy FAMO w skali 1:25 przez wydawnictwo ANSWER a model wydany pod nazwą ANGRAF MODEL. Może jak bys udeżył do nich to by ci podali autora a on jakies materiały .PS . model był cholernie szczegółowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 http://vincesgallery.smugmug.com/gallery/1398314 zdięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Tak sobie kiedyś narysowałem. Jeden wydobyty w 1989 r. z Pilicy stoi dziś (a właściwie rdzewiwje) na Forcie Czerniakowskim w MWP i jest w gorszym stanie niż zaraz po wydobyciu z wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Jastrzebski Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Die Halbkettenfahrzeuge des deutschen Heeres 1909-1945"- Walter Spielberger wyd.Motorbuch Verlag.Zeszyt Waffen Arsenal" poświęcony temu ciagnikowi- wyd. Podzun Pallas.Te pozycje pokazują się w ofercie allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 dziękuję waffen arsenal już posiadam a mógłbym prosic o link do książki Spielbergera, bo dzisiaj ją otrzymałem na gwizdku ale kopia posiada błąd i nie mogę jej otworzyć dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Jastrzebski Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 I tu niestety będzie kłopot, mam na myśli odnośnik do formy elektroniczznej. Mam książkę Spielbergera jako taką. Pytanie jakie informacje dotyczące ciągnika są Ci potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 wojciu napisz do mnie mam dla Ciebie Die Halbkettenfahrzeuge des deutschen Heeres 1909-1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Polecam Nuts & Bolts vol 12 Shwerer Zugkraftwagen 18 to and Variants Famo Bulle " ( Sd.Kfz.9 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Oczywiście nie może zabraknąć Sd.Kfz.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 wojciu, napisz do mnie na maila a dostaniesz zwrotnego z Nuts&Bolts No 12 i z taką inną publikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.