kindzal Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Piękna rzecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Gdybyś mial ochote się za coś ciekawego wymienić, bądz odsprzedać, to jestem zainteresowany;)pozdrawiam,kindzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Gratulacje!Mała rzecz,a cieszyPozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Gratulacje Andrzej - wersja moskiewska", wcześniejsza i rzadsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Kindżał, mam kuriczkę na wymianę jakby co. Napisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Wersja moskiewska ma wyraźnie wyodrębnione tułowie orła, charakterystyczna też jest głowa orła i kształt dzioba.Wersje lubelskie" łatwo odróżnić po tych cechach od moskiewskiej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 gratulacje znaleziska !!-choć co do spaceru w takich rękawiczkach to mam ......... :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łodzianie Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Witam. Gratuluje odkrycia i z góry przepraszam sosnowisko1 za zaśmiecanie jego wątku.Mam pytanie Panowie jaka jest wersja tej Kuricy?Z góry dzieki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 OK Sosnowisko, rozumiem. Ale kurica niczego sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 O rzesz tyyyyyyyyyyyyyy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 GRatulacje Andrzej to masz 2 moskiewskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Piękne ptaszki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Piękne znaleziska, gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Ja na południowym Podlasiu znalazłem wczoraj taka kuricę. Czy to jest wersjamoskiewska" czy lubelska" bo jestem zielony w temacie ?PS. Szkoda ze zagiete skrzydło.Prostowanie nie ma sensu bo zniszczy sie prawa strona na amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Ostoja twoja wersja kury to moskiewska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 i moja ... pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 I moja tegoroczna z wiosny po 3-miesięcznych kąpielach i liftingu. Moskiewska z układem piór ogona 3-3-3-4-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 i od zaplecza. Ptaszyna miała podgiętą nożkę. Pozdro - israel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Bardzo ładna - wersja moskiewska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Moja ostatnia... z powojennego poligonu LWP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba211 Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 witam terz taka kurice posiadam znaleziona w lasku pozdo dla tominew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Będzie wiosna - ptaszyny przyleciały (wczorajsza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.