der_bartosz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Komu kibicujecie, jaki sport was podrywa z miejsca ;0 ?
Zwierzu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Niezły post :):)ŁÓDZKI WIDZEW I NIEBIESCY" czyli RUCH CHORZÓW.Oczywiscie piłka nozna.Zaliczone kilka wyjazdów(mimo ze nie jestem z Łodzi).A teraz z wiekiem wyjazdów coraz mniej...Teraz zycie moje moge scharakteryzowac skrótem PWK.Czyli Praca,Wykrywka,Kobieta :):)
der_bartosz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Czekamy na resztę postów. KSSG 1997 STAL GORZÓW ekstraliga :)
Trooper85 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 -Kto wygra mecz?! -Dzierżążnia!http://www.youtube.com/watch?v=1hAScSUUYFY
MK Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Czy wygrywasz, czy nieee...!!!Strzelcie gola .... wreszcie, czy to w Chorzowie, czy w ...
MK Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ... Budapeszcie! Klubowi żadnemu nie kibicuję, więc cała para idzie na reprezentację.Choć na DeRbach Śląska" nie może wujka zabraknąć =]pozdro dla tych wiernych swoim drużynom!
der_bartosz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 prawie cały był stadion taki ładny oprócz sektora gości :P
der_bartosz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 a tu nasz piękny stadion narazie w budowie później podwyższone trybuny będzie miał, czy nie jest piękny :) WRZUCAJCIE SWOJE ZDJĘCIA link do oglądnięcia stadionu: http://stalgorzow.pl/images/fotorelacje/25012008_oswietlenie/panorama_oswietlenia.jpg
Łukasz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam!Jagiellonia!der Bartosz, widzę macie barwy jak Arka Gd.Pozdrawiam, Łukasz
draven85 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 witamTrzej królowie wielkich miast Śląsk , Wisełka , Lechia Gdańsk :) a najbardziej oczywiście Lechia czasem chodzę na mecze mam nadzieję , że od nowego sezonu już będziemy w I lidze :DJeśli chodzi o zagraniczne zespoły tylko Real Madryt :) pozdrawiam
Kurt Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zabrze a więc wiadomo jaki klub :D Lecz nie jestem fanatykiem a zwykłym kibicem i nie mam a każde spotkanie piłkarskie powinno być prawdziwym przedstawieniem tylko i wyłącznie na boisku a nie po meczu gdzie spotykają się panowie którzy tak naprawdę nie wiedzą czym chyba jest piłka nożna.pozdrawiam Kurt
szendzielarz z. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Widzew ,Widzew ,Łódzki Widzew -ja tej k@%*y nienawidzę !! ,tak slyszalem jak spiewali przed meczem Jagiellonia -RTS Widzew Łódz.Nikomu nie kibicuje ,zalosne mecze ,zalosni pilkarzyki to raczej koponina bezladna pilki ,gole to przypadek ,biorac pod uwage afery korupcyjne...
der_bartosz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 jeśli chodzi o Zabrze to grał tam Gaudinio louis mendes (jakoś tak się to pisze) taki Brazylijczyk znam go :) może go pamiętasz. A odnośnie Widzew-u to słyszałem to trochę inaczej:Żydzew, Żydzew, Łódzki Widzew ja tej k.... nie nawidze" tylko cytuje
8total4 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ja tam wolę żużel od piłki :)CKM Włókniarz CzęstochowaGKM Grudziądz:)
der_bartosz Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 w końcu jakiś fan czarnego sportu :)
Pit_100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Legia Warszawa to nasza duma i chwała:) Pozdro
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.