Skocz do zawartości

Komu kibicujecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niezły post :):)
ŁÓDZKI WIDZEW I NIEBIESCY" czyli RUCH CHORZÓW.Oczywiscie piłka nozna.
Zaliczone kilka wyjazdów(mimo ze nie jestem z Łodzi).
A teraz z wiekiem wyjazdów coraz mniej...
Teraz zycie moje moge scharakteryzowac skrótem PWK.
Czyli Praca,Wykrywka,Kobieta :):)
Napisano

Czy wygrywasz, czy nieee...!!!
Strzelcie gola .... wreszcie, czy to w Chorzowie, czy w ...

Napisano

... Budapeszcie! Klubowi żadnemu nie kibicuję, więc cała para idzie na reprezentację.
Choć na DeRbach Śląska" nie może wujka zabraknąć =]
pozdro dla tych wiernych swoim drużynom!

Napisano
a tu nasz piękny stadion narazie w budowie później podwyższone trybuny będzie miał, czy nie jest piękny :) WRZUCAJCIE SWOJE ZDJĘCIA

link do oglądnięcia stadionu: http://stalgorzow.pl/images/fotorelacje/25012008_oswietlenie/panorama_oswietlenia.jpg
Napisano
witam
Trzej królowie wielkich miast Śląsk , Wisełka , Lechia Gdańsk :) a najbardziej oczywiście Lechia czasem chodzę na mecze mam nadzieję , że od nowego sezonu już będziemy w I lidze :D
Jeśli chodzi o zagraniczne zespoły tylko Real Madryt :)
pozdrawiam
Napisano

Zabrze a więc wiadomo jaki klub :D
Lecz nie jestem fanatykiem a zwykłym kibicem i nie mam a każde spotkanie piłkarskie powinno być prawdziwym przedstawieniem tylko i wyłącznie na boisku a nie po meczu gdzie spotykają się panowie którzy tak naprawdę nie wiedzą czym chyba jest piłka nożna.
pozdrawiam Kurt

Napisano
Widzew ,Widzew ,Łódzki Widzew -ja tej k@%*y nienawidzę !! ,tak slyszalem jak spiewali przed meczem Jagiellonia -RTS Widzew Łódz.
Nikomu nie kibicuje ,zalosne mecze ,zalosni pilkarzyki to raczej koponina bezladna pilki ,gole to przypadek ,biorac pod uwage afery korupcyjne...
Napisano
jeśli chodzi o Zabrze to grał tam Gaudinio louis mendes (jakoś tak się to pisze) taki Brazylijczyk znam go :) może go pamiętasz. A odnośnie Widzew-u to słyszałem to trochę inaczej:
Żydzew, Żydzew, Łódzki Widzew ja tej k.... nie nawidze" tylko cytuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie