rabat Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 witam!! dysponuje środkami o wartości 650zł i poszukuję wykrywacza. proszę o jakieś linki i propozycję. zależy mi na dyskryminacji oraz dosyć głębokiego szukania i na wykrywaniu militariów i monet. za odpowiedzi z góry dziękuję.
dominik.zd Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Może popatrz w dziale OGŁOSZENIA.pozdrawiam
PG Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 A może zacznij od wyszukiwarki? Takich tematów było całkiem sporo.Pozdr.
rabat Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 w ogłoszeniach są używane a mi zależy na nowym
ColdDemons Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Czlowieku za 650 zlotych nie dostaniesz NOWEGO wykrywacza z takimi wymaganiami!!!!
dominik.zd Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Możesz też poszukać na innych forach.Ja nie mogę Ci niestety doradzać, bo jestem w tym temacie początkujący. Mam wykrywacz bez dyskryminacji-marki Jabel do samodzielnego montażu.:)
Saper93 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Mam 2 wykrywki na sprzedaż. Jak cos to pisz. Pozdr.
sloneczny Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Wydaje mi się jeśli masz wykrywacz na sprzedanie to powinieneś dać ogłoszenia w dziale OGŁOSZENIA, a nie zaśmiecasz wszystkie tematy po kolei.
dzieci3 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Ja zaczynałem od druta,siekiery i łopaty.Pózniej kupiłem hrubieszowiaka,ale to odległe czasy,kiedy mausery leżały na wierzchu,monety walały się wszędzie;w stajni,na ulicach,przy brodach.Obecnie poruszam sie na Lorenzie /cena jest na alledrogo/i co i d.....Polecam.
kondziu Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 W tych pieniądzach nie kupisz sprzętu o takich kryteriach.... NIE MA SZANS!!!!
kundzio11 Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 moze ktoś mi doradzi co mam kupić wiele pytań zero odpowiedzipróbuję od kilkunastu dni w odkrywcy z kimś się porozumieć ale mi nnie wychodzi jeśli cos żle robię proszę o info
longwood Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 albo jabla:-), zobaczysz jak gleboko potrafia lezec gwozdzie;-))))
butchcassiddy Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Kup Jabla i trochę książek o historii miejsca zamieszkania /poszukiwań/. Albo ACE 150 i książki wypożycz z biblioteki. Sam wykrywacz jest oczywiście ważny /nawet bardzo/ ale bez wiedzy gdzie szukać niewiele nim zdziałasz. Pozdrawiam.
valdeck2 Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 pozdrawiam, w tych pieniądzach, nowy i na początek to może być bounty hunter lone star, mieści się w kwocie, parametry ma przyzwoite i na początek starczy, albo coś z allegro ale to już musisz sam poszukac.pozdrawiam
dzieci3 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Musisz sam podjąć decyzję, w tym przedziale cenowym nie spotkasz nowego wykrywacza,który jednocześnie będzie będzie brał głęboko militaria i monety.Albo zdecyduj się na coś używanego,ale na gwarancji, albo dozbieraj jeszcze parę setek i wybierz coś z Minelabów.Za sugestie typu bounty hunter podziękuj-szkoda Twoich uzbieranych już pieniążków.Pzdr.
BARON 77 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Witam kolego rabat.Kilka miesięcy temu miałem ten sam problem co do wykrywki,czytając,czytając i czytając różne fora w tym temacie doszedłem do wniosku że XT 70 to będzie to czym bym chciał szukać więc kupiłem i jestem bardzo zadowolony.Uzbieraj jeszcze parę groszy i kup coś dobrego coby ta zabawa miała sens,Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.