mowglyn Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Mydło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 ...że niby jak się gówno znajdzie???;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Tak, miło poznać frontowca" ;)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 ludzie często olewają" udają ze nie widza albo tylko dziwnie się patrzą. Ale najczęściej jak już kogos spotkam to wypytuje o okolice. Czy czegos nie ma w domu cennego albo nie wie co się dzialo w czasie wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Aha, gumofilce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 @f35jsf: ochraniacze to dobra opcja :)ja zawsze zabieram: arafatkę (sluzy jako osłona szyi, koc, można nią coś owinąc ;)Wygodne buty, najlepiej za kostkę i szczelne od wody.Mundur Gore-Tex Bundeswehry (flecktarn) - w razie deszczu, dobrze kamufluje itp.Dobrą mapę.Stos kanapek.często przydaje się głowa na karku i zdrowy rozsądek.pozdro :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 @cis - z tego co mi wiadomo to MK zabiera barszczyk ;)nieładny przykład daje Galicja.. hehehpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Rolkę papieru toaletowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 A jaki posiadacie transport oprócz autobusu i samochodu?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Rower i nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 poza wykrywaczem, saperką i nożem zabieram w zależności od pory roku albo termos z Yerba Mate, albo energy drinki w pastylkach, kanapki, woda i torebki foliowe bo nie lubię potem plecaka czyścić z rdzy i piachu, przydaje się też czasem taśma klejąca. bo jak coś większego znajdę to można folią okręcić, taśmą oblepić i w ręku nieść.kiedyś jako początkujący poszukiwacz wracałem do domu z wielką łuską od czołgu która w żaden sposób do plecaka się nie mieściła, nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Dziewczynę można zabrać, w najgorszym przypadku żonę, lub kochankę ;] Zawsze pomoże graty nieść ;]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Jako transport wybiorę chyba rower i nogi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Wielkie dzięki za pomoc!Jak już napisałem wcześniej skompletuje terazswoje wyposażenie. Mam trochę czasu, ponieważw chwili obecnej nie mogę kopać. Gleba skuta mrozem itd. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 ja w większości na wykopki z dziewczyną chodzę, sam nie lubię a kumple mało kiedy mają czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wykrywka, telefon , woreczki materialowe na fanty ,plecak , chlebaczek nva do ktorego na biezaco wrzucam wyciagane fanty,saperka , maly kilofik , jedzenie , pieniadze , picie (zwykle pepsi:), opatrunek osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
królik_z_gdyni Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Po jednym na każ każdą nogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Yeah! Dzban rządzi!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Yeah! Dzban rządzi!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 oczywiście to jest jogurt;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 yogurt siarkowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Ja biorę ze sobą żarcie, coś do picia, wykrywacz, saperkę, baterie na zmianę, latarkę, telefon, mundur zależy od pory roku.POzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 A jaki masz mundur? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Terenowa prowizorka , ale bardzo przydatna rzecz w skalistym...........pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Wiosną i latem do lasu ubieram PRL-owski mundur w groszki, jesienią budeshwery(nie wiem jak się to piszę) a zimą nie chodzę z wykrywaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.