Skocz do zawartości

Za całe 5 zeta i nie tylko cz.5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Ooo.. czesc Domino, myslalem ze juz sie tu nigdy nie pokazesz;))) sluchaj nie no wiesz nie jest to jakas BOMBA ale jak za taka cene.. skoro w kolo same lipy (zdjecie przyklad wlasnie takiej niebywale dobrej kopii) to jednak dosc ciekawy fant.. jak juz pisalem.. 7zl, nie cale nawet, w porownaniu z 680 zlotymi (kilka lat temu jedna tloczona poszla gdzies za tyle na alle) to jednak trzeba przyznac to dobra oferta.. malo tego liczy sie to ze znamy pelne bicie:)

Pozdrawiam. Adrian

Napisano

Witam.Chcialbym zamiescic te fotke gdyz jest to jedna z moich cenniejszych rzeczy,ktora wyrawlem za 15zl tzw polowke.Walalo sie to w starym budynku gospodarczym nalezacym kiedys do urzedu pocztowego.Prawda ze ladne:)

Napisano
Wczoraj na złomie w Koszalinie (koło mleczarni) widziałem piękną beczkę werchmachtu z 1944 roku. Stoi za wagą. Odsyłam tam zainteresowanych.
Napisano
Witam! Wczoraj przejeżdżając obok zlomu zauważyłem ze stoi tam transporter Scot. Brak wierzyczki itd. Jesli ktoś jest zainteresowany to stoi w pacanowie (przynajmniej wczoraj jeszcze byl) woj.świętokrzyskie. Mialem zrobic foto niestety bylo zamkniete i widzialem go tylko z oddali :)

pzdr.
Napisano
kolega dał sobie luz-coby nie targać tego do domu -bo fanty z tego nie ciekawe -to tak jak -ty znowu nie możesz sobie dać luzu z tym forum wchodzisz wszędzie jak dzwika i zaczepiasz i robisz gnój ! udajesz wielkiego speca od Bieszczad -a dajesz nie swoje fotki fanty i głupoty piszesz -wysyłasz ludziął mapę fronu z Bieszczad z pierwszej wojny z której nic nie wynika -i jeszcze klepiesz jak mały Kazio za tego oceanu -albo cieniówki oczywiście jak szef cieci pójdzie spać -to se klikasz
Napisano
HUK czy ta gadka poniżej to do mnie ?? Jesli tak to jesteś troszke" w błędzie i nie zamierzam polemizowac z królem" tego forum.
Napisano
pablcbr – jakbym śmiał !!! to było do Bagneta ss wcielił sie dzisiaj w nocy we WŁADCE - i dokuczał tutaj a moderator wywalił jego post a mój nie chcący zostawił hehhehe-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie