mizeria Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Panowie, nie wiem jak wy, ale ja jadąc na rekonstrukcję - inscenizację staram się dowiedzieć jak najwięcej na temat wydarzeń które ma ona upamiętnić. Dzięki TGRH i chłopakom z trójmiasta zacząłem zgłębiać wiele ciekawych aspektów walk w II WŚ na Pomorzu, dzięki Mirkowi i chłopakom z Przemyśla udało mi się poznać szczegóły Barbarossy, które wcześniej umykały w natłoku informacji , dzięki kolegom z Radosława bliższe stało mi się Powstanie Warszawskie, można by tak wymieniać i wymieniać. Myślę że Panu Andrzejowi i jego książce o skarbach wydobytych z Pilicy zawdzięczać mogę wiele cennych wiadomości na temat zimowej ofensywy nad Pilicą, dzięki tej inscenizacji poświęciłem więcej uwagi jednostkom ROA, a dzięki wam wszystkim od tej imprezy będzie to coś więcej niż tylko zapisana w książkach opowieść. Praca jaką włożył w to przedsięwzięcie Sławek Cisowski jest godna uznania. Jeszcze raz dzięki serdeczne za wspólną zabawę i przed i w trakcie i po inscenizacji. Jakże ważne są informacje wymieniane w miłej atmosferze po tym jak bitewny zgiełk umilknie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Czekamy na filmik na stronie skansenu! Niestety w tym roku rzuciło mnie za daleko od Tomaszowa i nie dałem rady...A impreza widze bardzo udana. Gratuluję.Pozdr.L.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 No to Panowie doczekaliśmy się śniegu... szkoda że 4 dni po fakcie... A inaczej był zamawiany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Kolki pisz reklamację i nie plac za snieg... w sumie nie wywiązali sie z dostawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Witam Zapraszam do obejrzenia naszej krotkiej foto relacji z Przełamania Pilicy" w Tomaszowie Mazowieckimhttp://www.bastiongrolman.org/foto/main.php?g2_itemId=3334PozdrawiamgoralSGRH 3 Bastion Grolman" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 @okaul- zaproszenie aktualne:http://www.odkrywca.pl/pytanie-do-grup-z-lublina-i-okolic,517217.html#517217Skorzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 @pokemon -> Troszkę tutaj OT, ale: jak się da to skorzystam. nie mam planów na wrzesień, ale chłopaki... jesli to koliduje z jakas duża rekonstrukcją, to mogę być już umówiony z przyjaciółmi gdzieś indziej (a 14 wrzesien wyglada na Bzurę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 @goral -> SUPER fotki, baaaardzo mi się podobają, szczególnie te w dymie. Normalnie szczęka mi opada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Kilka odemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Rosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 POA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 siły niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Luft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 narazie ostatnie... postaram się zrobic jakąś galerię. Ogólnie rekonstrukcja spoko, szkoda tylko że czas naglił. Fajny pomysł z ROA. Tak trzymać panowie!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 @okaul dzieki wielkie jako ze biegalem jako ROA w tej wysokiej Papaszce" z MG 08/15 w czasie samej insecenizacji wiec cześć fotek wykonała koleżanka Gosia z zaprzyjaznionej TGRH.. wiec te dymowe to jej..;) moje to praktycznie portretówki i zblizeniowe..;) @bjar_1 staramy się, i dziekujemy..za uznanie;)goralSGRH 3 Bastion Grolman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 No to jeszcze dwa, słaba jakość bo robione bez lampy, a już się ściemniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.