mizeria Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Panowie, nie wiem jak wy, ale ja jadąc na rekonstrukcję - inscenizację staram się dowiedzieć jak najwięcej na temat wydarzeń które ma ona upamiętnić. Dzięki TGRH i chłopakom z trójmiasta zacząłem zgłębiać wiele ciekawych aspektów walk w II WŚ na Pomorzu, dzięki Mirkowi i chłopakom z Przemyśla udało mi się poznać szczegóły Barbarossy, które wcześniej umykały w natłoku informacji , dzięki kolegom z Radosława bliższe stało mi się Powstanie Warszawskie, można by tak wymieniać i wymieniać. Myślę że Panu Andrzejowi i jego książce o skarbach wydobytych z Pilicy zawdzięczać mogę wiele cennych wiadomości na temat zimowej ofensywy nad Pilicą, dzięki tej inscenizacji poświęciłem więcej uwagi jednostkom ROA, a dzięki wam wszystkim od tej imprezy będzie to coś więcej niż tylko zapisana w książkach opowieść. Praca jaką włożył w to przedsięwzięcie Sławek Cisowski jest godna uznania. Jeszcze raz dzięki serdeczne za wspólną zabawę i przed i w trakcie i po inscenizacji. Jakże ważne są informacje wymieniane w miłej atmosferze po tym jak bitewny zgiełk umilknie ...
skyluke Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Czekamy na filmik na stronie skansenu! Niestety w tym roku rzuciło mnie za daleko od Tomaszowa i nie dałem rady...A impreza widze bardzo udana. Gratuluję.Pozdr.L.G
kloki Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Napisano 23 Styczeń 2008 No to Panowie doczekaliśmy się śniegu... szkoda że 4 dni po fakcie... A inaczej był zamawiany :)
okejos Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Kolki pisz reklamację i nie plac za snieg... w sumie nie wywiązali sie z dostawy :D
goral Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Witam Zapraszam do obejrzenia naszej krotkiej foto relacji z Przełamania Pilicy" w Tomaszowie Mazowieckimhttp://www.bastiongrolman.org/foto/main.php?g2_itemId=3334PozdrawiamgoralSGRH 3 Bastion Grolman"
pokemon Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 @okaul- zaproszenie aktualne:http://www.odkrywca.pl/pytanie-do-grup-z-lublina-i-okolic,517217.html#517217Skorzystasz?
okaul Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 @pokemon -> Troszkę tutaj OT, ale: jak się da to skorzystam. nie mam planów na wrzesień, ale chłopaki... jesli to koliduje z jakas duża rekonstrukcją, to mogę być już umówiony z przyjaciółmi gdzieś indziej (a 14 wrzesien wyglada na Bzurę).
okaul Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 @goral -> SUPER fotki, baaaardzo mi się podobają, szczególnie te w dymie. Normalnie szczęka mi opada...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 narazie ostatnie... postaram się zrobic jakąś galerię. Ogólnie rekonstrukcja spoko, szkoda tylko że czas naglił. Fajny pomysł z ROA. Tak trzymać panowie!pozdrawiam!
goral Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 @okaul dzieki wielkie jako ze biegalem jako ROA w tej wysokiej Papaszce" z MG 08/15 w czasie samej insecenizacji wiec cześć fotek wykonała koleżanka Gosia z zaprzyjaznionej TGRH.. wiec te dymowe to jej..;) moje to praktycznie portretówki i zblizeniowe..;) @bjar_1 staramy się, i dziekujemy..za uznanie;)goralSGRH 3 Bastion Grolman
bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 No to jeszcze dwa, słaba jakość bo robione bez lampy, a już się ściemniało.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.