Firmanty Napisano 10 Kwiecień 2016 Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Kurwa tyfus, co ty odpierdalasz!? Pojebało cię?! Znowu żółta kartka? To nie jest piracki portal, a pliki do których dałem link to skany dokumentów, zdjęć i książek które ja posiadam i które są moją własnością. Przedstaw jakieś dowody że te skany są pirackie. Niektóre mody są nadgorliwe. Widzę że będę musiał pogadać z tobą osobiście i przedstawić ci tą sprawę od innej strony, bo ty niczego nie pojmujesz. Również odpowiednie osoby zostaną poinformowane o twoich dzikich wybrykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 10 Kwiecień 2016 Share Napisano 10 Kwiecień 2016 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Kwiecień 2016 Share Napisano 10 Kwiecień 2016 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Kwiecień 2016 Share Napisano 10 Kwiecień 2016 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Kwiecień 2016 Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Powiało grozą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.