dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Specjalnie dla Ciebie Kol bjar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Pewnie Ci tupie po nocach. :) Fajny zwierzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Zajefajny zwierzak! Ciężko będzie mi się z nim rozstać bo chyba żeśmy się polubili(nie zwija się w kólkę na wyciągnięcie ręki jak wcześniej-chyba rozpoznaje mój zapach i nie czuje zagrożenia), ale cóż! Jego miejsce jest na wolności. Załatwiłem mu fajną kwaterę - była żona mieszka w domu z działką i zgodziła się aby tam go wypuścić. Mieszkam w Kielcach i ten jeż to wersja miejska". Tam będzie mniej narażony na niebezpieczeństwa miasta-jeśli zaakceptuje warunki no i moją byłą bo ja nie dałem rady :)Dziś wieczorem kąpiel bo jeszcze ma trochę pchełek a potem przebieżka po mieszkaniu i kolacja. Kurde! W życiu tak nie miał! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelbeton Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 I są tu tacy którzy myślistwo traktują jako drugie hobby?? i że można to traktować jako hobby ? strach pomyśleć co się dzieje i strach wchodzić do lasu żeby przypadkiem hobbysta nie był na kacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 dimmu66 Twój przyjaciel miał dziadka w Wehrmachcie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Heh :) A wiesz Nadwojciech , że mam zamiar pstryknąć mu fotę w jakimś klimacie wykopkowo-militarnym ?:) A tan z Twojej foty to jego dziadek - ale mówił mi że siłą go wcielili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 der panzer Igel:)Zelbeton od gnojenia myśliwych jest specjalistyczny wątek - http://odkrywca.pl/mysliwy-w-lesie,698611.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Żartowałem z tym WH.Widać że rasowy Świętokrzyżanin. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Już wykompany a właściwie wykompana bo okazało się że to dziewucha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.