ColdDemons Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Pewnie Ci tupie po nocach. :) Fajny zwierzak.
dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Zajefajny zwierzak! Ciężko będzie mi się z nim rozstać bo chyba żeśmy się polubili(nie zwija się w kólkę na wyciągnięcie ręki jak wcześniej-chyba rozpoznaje mój zapach i nie czuje zagrożenia), ale cóż! Jego miejsce jest na wolności. Załatwiłem mu fajną kwaterę - była żona mieszka w domu z działką i zgodziła się aby tam go wypuścić. Mieszkam w Kielcach i ten jeż to wersja miejska". Tam będzie mniej narażony na niebezpieczeństwa miasta-jeśli zaakceptuje warunki no i moją byłą bo ja nie dałem rady :)Dziś wieczorem kąpiel bo jeszcze ma trochę pchełek a potem przebieżka po mieszkaniu i kolacja. Kurde! W życiu tak nie miał! :)
zelbeton Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 I są tu tacy którzy myślistwo traktują jako drugie hobby?? i że można to traktować jako hobby ? strach pomyśleć co się dzieje i strach wchodzić do lasu żeby przypadkiem hobbysta nie był na kacu
Nadwojciech Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 dimmu66 Twój przyjaciel miał dziadka w Wehrmachcie. :)
dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Heh :) A wiesz Nadwojciech , że mam zamiar pstryknąć mu fotę w jakimś klimacie wykopkowo-militarnym ?:) A tan z Twojej foty to jego dziadek - ale mówił mi że siłą go wcielili :)
vis1939 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 der panzer Igel:)Zelbeton od gnojenia myśliwych jest specjalistyczny wątek - http://odkrywca.pl/mysliwy-w-lesie,698611.html
Nadwojciech Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Żartowałem z tym WH.Widać że rasowy Świętokrzyżanin. :)
dimmu66 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Już wykompany a właściwie wykompana bo okazało się że to dziewucha :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.