leprikan Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 mjut ładny masz makijaż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianoDUB Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 moim hobby jest modelarstwo zdalnie sterowane, posiadam samolot z zamontowaną kamerą w celu badania terytorium wroga :) hehe, oraz dwa modele jeden na benzynę a drugi elektrycznypozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolek70 Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Witam. To tez się dopisze. Głównie modelarstwo ( pojazdy pancerne i figurki) , historia najchętniej II WS . Wcześniej jeszcze bron ( z racji wykonywanego zawodu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Rower - Street - Ns Holly 2009. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazic Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Kąmpiele wodno błotne na motorku i rowerek downhill freeride :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazic Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Jeszcze coś o sprzęcie- Honda CRF 450 na powyższym zdjęciu niewidoczna, KTM EXC 125 (w garażu wrasta) Rowerki: Kona stinky, Spec Big hit :)i jakieś 2 sztywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Ja jak kolega Hebda również lubię opuszczone budynki.Na foto opuszczony hotel, niestety bardzo już zdewastowany i rozkradziony, jeszcze rok temu wszytko w środku było, tak jak by był gotowy na nowych gości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Zdjęcie z przed kilku miesięcy, dziś nie ma tam nic, a ściany poprute w poszukiwaniu kabli, szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Otwock kiedyś słynął ze szpitali i sanatoriów, dziś mniej więcej tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Dawna garbarnia, potem jakieś magazyny filmowe, czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Radiówek.Pozdrowienia, dla wszystkich bunkrowo pustostanowych szperaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 wędkarstwo. a najlepiej jak się uda zorganizować wypad pod namiot, by w dzień popiszczeć" w terenie a w nocy kije pomoczyć, pogwarzyć, pobrowarzyć... i ciągle - punk & skins united! pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Punki ze skinami? Może za dużo wypiłem, ale coś nie jarzę, bo z tego co pamiętam, to raczej się nawzajem nie lubili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 hehe. spodziewałem się takiej reakcji. chodzi o prawdziwych skinheadów. prawdziwi skinheads to nie naziole. to kolesie zupełnie apolityczni, przynajmniej na początku tak było. ale się zje..ło. teraz każdy kto ma łysą głowę i glany to od razu jest postrzegany jako nazi.http://www.youtube.com/watch?v=DvCmw_yQJWwpolecam dla ogarnięcia tematu. dobry jest też film THIS IS ENGLAND przedstawiający właśnie moment rozłamu w środowisku.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 No tak, obejrzałem ten filmik i co najmniej zdziwko mnie chapło, skin - antyrasista? Nie obracałem się w ich towarzystwie, ale za to w latach 80-tych widziałem ich występy " na różnych festiwalach. Faktycznie muszę ogarnąć ten temat, bo polscy skinhedzi raczej w większości zaczynali już po tym rozłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 ano, i pewnie zielonego pojęcia nie mieli że pierwszymi skinheadami byli czarni haha! a myślę że i o narodowym socjalizmie też licho z ich wiedzą było. siła dla siły.grunt że teraz co raz więcej ludzi wie jak to było z ruchem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Stay Rude!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 02:03 02-04-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Lindenhof pozdrawiam w takim razie :)A co do apolityczności, to nadal większość to normalni ludzie, nie lewaki, nie prawicowcy.Piwo, futbol i dziewczyny" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 i o to właśnie chodzi :)http://www.youtube.com/watch?v=dNSpjP19wAoz pozdrowieniami dla wszystkich, nie tylko zaangażowanych, prosto z mojego miasta song Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Moje drugie hobby to ustawki uliczne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 A takie hobby , przydaje się przy wyjazdach na wykopki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 13 Marzec 2013 Share Napisano 13 Marzec 2013 Jazda konna ,rekonstrukcje w barwach 27 Pułk Ułanów to w przyszłości na razie uczę się jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 13 Marzec 2013 Share Napisano 13 Marzec 2013 Jazda konna w 27 Pułku Ułanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Marzec 2013 Share Napisano 14 Marzec 2013 militaria, zloty militarne wszytko co ma związek z wojskiem sprzęt itp ten nowy i stary...lubię sobie postrzelać czy to na strzelnicy bojowej czy to na działce z wiatrówki...motocykle te nowsze i starsze nie ma to jak posiedzieć w garażu i pogrzebać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.