krystianoDUB Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 moim hobby jest modelarstwo zdalnie sterowane, posiadam samolot z zamontowaną kamerą w celu badania terytorium wroga :) hehe, oraz dwa modele jeden na benzynę a drugi elektrycznypozdrawiam!
Bolek70 Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Witam. To tez się dopisze. Głównie modelarstwo ( pojazdy pancerne i figurki) , historia najchętniej II WS . Wcześniej jeszcze bron ( z racji wykonywanego zawodu).
mazic Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Kąmpiele wodno błotne na motorku i rowerek downhill freeride :)
mazic Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Jeszcze coś o sprzęcie- Honda CRF 450 na powyższym zdjęciu niewidoczna, KTM EXC 125 (w garażu wrasta) Rowerki: Kona stinky, Spec Big hit :)i jakieś 2 sztywne
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Ja jak kolega Hebda również lubię opuszczone budynki.Na foto opuszczony hotel, niestety bardzo już zdewastowany i rozkradziony, jeszcze rok temu wszytko w środku było, tak jak by był gotowy na nowych gości.
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Zdjęcie z przed kilku miesięcy, dziś nie ma tam nic, a ściany poprute w poszukiwaniu kabli, szkoda.
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Otwock kiedyś słynął ze szpitali i sanatoriów, dziś mniej więcej tak to wygląda.
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Dawna garbarnia, potem jakieś magazyny filmowe, czy coś w tym stylu.
ja20 Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Radiówek.Pozdrowienia, dla wszystkich bunkrowo pustostanowych szperaczy.
Lindenhof Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 wędkarstwo. a najlepiej jak się uda zorganizować wypad pod namiot, by w dzień popiszczeć" w terenie a w nocy kije pomoczyć, pogwarzyć, pobrowarzyć... i ciągle - punk & skins united! pozdro.
jeremiahjohnson Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 Punki ze skinami? Może za dużo wypiłem, ale coś nie jarzę, bo z tego co pamiętam, to raczej się nawzajem nie lubili.
Lindenhof Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 hehe. spodziewałem się takiej reakcji. chodzi o prawdziwych skinheadów. prawdziwi skinheads to nie naziole. to kolesie zupełnie apolityczni, przynajmniej na początku tak było. ale się zje..ło. teraz każdy kto ma łysą głowę i glany to od razu jest postrzegany jako nazi.http://www.youtube.com/watch?v=DvCmw_yQJWwpolecam dla ogarnięcia tematu. dobry jest też film THIS IS ENGLAND przedstawiający właśnie moment rozłamu w środowisku.pozdro.
jeremiahjohnson Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 No tak, obejrzałem ten filmik i co najmniej zdziwko mnie chapło, skin - antyrasista? Nie obracałem się w ich towarzystwie, ale za to w latach 80-tych widziałem ich występy " na różnych festiwalach. Faktycznie muszę ogarnąć ten temat, bo polscy skinhedzi raczej w większości zaczynali już po tym rozłamie.
Lindenhof Napisano 1 Kwiecień 2010 Napisano 1 Kwiecień 2010 ano, i pewnie zielonego pojęcia nie mieli że pierwszymi skinheadami byli czarni haha! a myślę że i o narodowym socjalizmie też licho z ich wiedzą było. siła dla siły.grunt że teraz co raz więcej ludzi wie jak to było z ruchem.pozdro
8total4 Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 Stay Rude!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 02:03 02-04-2010
mjut Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 Lindenhof pozdrawiam w takim razie :)A co do apolityczności, to nadal większość to normalni ludzie, nie lewaki, nie prawicowcy.Piwo, futbol i dziewczyny" :D
Lindenhof Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 i o to właśnie chodzi :)http://www.youtube.com/watch?v=dNSpjP19wAoz pozdrowieniami dla wszystkich, nie tylko zaangażowanych, prosto z mojego miasta song
cupek6 Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 A takie hobby , przydaje się przy wyjazdach na wykopki :)
mariusz12348 Napisano 13 Marzec 2013 Napisano 13 Marzec 2013 Jazda konna ,rekonstrukcje w barwach 27 Pułk Ułanów to w przyszłości na razie uczę się jazdy
sniper_bob Napisano 14 Marzec 2013 Napisano 14 Marzec 2013 militaria, zloty militarne wszytko co ma związek z wojskiem sprzęt itp ten nowy i stary...lubię sobie postrzelać czy to na strzelnicy bojowej czy to na działce z wiatrówki...motocykle te nowsze i starsze nie ma to jak posiedzieć w garażu i pogrzebać ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.