PG Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Jeszcze poczta do mnie do firmy nie dojechała, a podobno wysłane priorytetem, poczekam najpóźniej do jutra... :( Tak czy tak, plany są bo sprzęt jeszcze jeden przecież mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Tak z ostatniej chwili to, sprzęcik właśnie do mnie dojechał, a więc znów przesiadka" :) Przy okazji, firma ProScan zyskała u mnie duży plus za fachowość i rzeczowość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 e... gratisa powinni jakiegoś dodać ale co ja tam będę się wtrącał.Sprawdzał ktoś czy grunt wymiękł?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Witam!Ziemia jak trzymała tak trzyma,z powodu braku śniegu zamarzła dość sporo.Co prawda odwilż przyszła ale przy gruncie trzyma:(Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Fakt, trochę trzyma jeszcze ale ogólnie nie tak źle! Na jakiś stary park lub teren zalesiony można śmignąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Sobota upłynie pewnie na indywidualnych wypadach, ale na niedzielę wstępnie możemy się zgadać - jak za dawnych czasów miejscem spotkania będzie parking w Biedrusku (naprzeciwko Kuźni"), Bonzo i Romkol już są ZA :) Godzina jeszcze do ustalenia, zainteresowanych oczywiście zapraszam :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 O - plan super! Szkoda tylko, że caly czas nie mam k$%#@ swojego kochanego szpadelka :[Ostatnio na wypadzie z SV moja nowiutka saperka (niby Bundeswehra) zamieniła się w kupę pogiętego złomu, więc mam nadzieję, że ta, którą mam teraz (pożyczona od Bena), wytrzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 A właśnie!Romkol nie znajdziesz może na niedziele jakiegoś szpadla dla mnie? W końcu do plecaka nie musi się zmieścić, a kopie się duuużo wygodniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 No mówiłam kilkakrotnie - najlepsza saperka z marketu ( dałem bodaj 26 zł ). Tnie jak siekierka i daje radę zmarzłej ziemi.PG przygotował dobry podkład pod nową miejscówkę - lektura na Pyrze.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Hehehe... Przyjemnej lektury życzę :)Mam nadzieję, że ten większy wypadzik wypali, a i kolega Kaczka ze swym sprytnym urządząnkiem mile widziany :) Godzinę spotkania napewno uda się jakoś wspólnie dograć, jutro powinna się pojawić na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Widzę że szykuje się wypad w większej grupie:)kamdrum zajechałeś saperkę Bundeswehra ala China;)moja Bundeswehra przeżyła już niejedno i żadnych odkształceń,na niedzielę poszukam dla Ciebie szpadla ,chociaż jakiś kilof też by się chyba przydałpozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Po co kilof? Ziemia mieciutka, full wypas:) Ale wam zazdroszcze, szkoda ze nie mam bryki:( Dobra grochówke tam serwują:) Zycze fajnych fantów, acha! Macie może w bliskich okolicach poznania jakąś miejscowke? Moze jakies monetki, militarka tez może być:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Jutro 9 - 9.15 koło Pływalni. Ew. info na sms.Miejscówki są ale tylko dla tych którzy z nami jeżdżą:) no i dzielą się swoimi miejscówkami... Dajesz swój namiar ( komórkę ) na maila do PG to może następnym razem będzie wolne miejsce w samochodzie.Dzisiejszy dzień był udany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Kurcze ludziska jutro mnie nie bedzie ,jak ktos na mnie liczył ,dostałem wiadomość od PG że jutro się ustawiliście Ja pisałem na pyrce ze jutro nie dam rady :/ale za tydzień raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Sobotni rekonesans i niedzielna wycieczka bardzo udane :) Może fantów specjalnych nie było (z jednym nieprzeciętnym wyjątkiem :D - gratulacje Sv) ale pogoda i humory dopisały, kto nie był niech żałuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Na pewno rekonensans pozytwnie wpłynął na naszą kondycję fizyczną - dawno się tak nie zmęczyłem ale teren był ekstremalny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 Tam od razu ekstremalny... Troszkę bardziej ciężki co najwyżej :) Tym niemniej blisko 7 godzin na zimowym powietrzu(z dala od miasta), to z pewnością świetna zaprawa.Żałuj SV, że nie byłeś z nami końca. Chociaż to może nie twoje klimaty, to jednak wrażenia niezapomniane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Teren faktycznie do najlżejszych nie należał :)A co do końcowej wycieczki, faktycznie wrażenia niezłe :) Szkoda, że baterie w aparacie mi siadły, ale napewno jeszcze tam wrócimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 witam co tam znalezliscie pochwalcie sie:P kurcze szkoda ze ostatnio weekendy mam zawalone moze za dwa tygodnie znajde wolna chwile w weekend zeby sie z wami gdzies wybrac w końcu. chyba ze jakos wczesniej kiedys w tygodniu na piwku integracyjnym sie spotkamy :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Kolega Kaczka rozpoczyna prace nad galerią, znaczy chyba zakańcza prace remontowo-przeprowadzkowe i przestanie w końcu odstawać?Focke, jakiś mały browarek na koniec tygodnia jak najbardziej - jak co numer masz, to się zgadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Zgadza się to już chyba finał najdłuższej akcji remontowej w dziejach Kaczogrodu.Gratulacje dla SV - to już jest fajna pamiątka.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 A co do odstawania to nadrobię :-) .Od wiosny prawdopodobnie praca w terenie to pewno nowe fajne miejsca będziemy mieli do zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Hehehe :D Kaczogród" ukończony, trzeba będzie chyba przy okazji coś w Kuźni" wykuć pod parapet :)Miejsc nowych nigdy nie za wiele, choć po ostatnich zwiadach też sporo przybyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 No panowie dajcie fotki. Pochwalcie sie:) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Jesteśmy bardzo skromni i nie lubimy się chwalić:)Na ten week& jadę na Zachód więc nie będę Wam towarzyszył...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.