Tankist Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 i ode mnie specjalna dedykacja dla warsa:Biedny człowieku, mówisz: "Po mnie potop!i pociągasz jedynie za łańcuszek rezerwuaru od klozetu".S.J. Lec
akagi Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 dobra, ja panów żegnam, przepraszam za zamieszanie w imieniu własnym oraz kolegów, czyli zespołu w składzie : A., M., S., O., J., T., H., P., P., i reszty. I czekamy na ripostę - najlepiej wiosną w Grzegorzewie.
wars98 Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Timbuktu zdradził się obecnością w dziale reko. :]Tankist, bo to taka powódź dla obejmujących porcelanową misę. :>W Grzegorzewie riposta? Wolne żarty. Tam jest kończenie tematu. Riposta będzie w innym czasie i miejscu.
stangret Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Szampanski nastroj. Ale... zaraz, zaraz. To dopiero jutro.Niech ktos zalozy nowy post dla rozlozenia sil. A juz myslalem ze po rozmyciu watpliwosci przez Tankista (dzieki) ten koszmar sie skonczy.Niech waleczny duch w Narodzie nigdy nie zaginie.ps. ZYCZENIA JUTRO
herbstnebel Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 wilgotne gacie po tacie" mi tu proponujesz akagi? Dzięki, ja nie z tych :)
akagi Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 ależ gdzież by!!!!!!!!!! ja tylko pytam o kolor nagrody
kopijnik2 Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 czyli:...Nie w Moskwie a w Leningradzie, nie na Placu Czerwonym a na Newskim Prospekcie, nie rozdają wołgi a kradną rowery...Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku....
balans Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Ostatni raz zabieram głos w tym wątku, bo widzę że jest prowadzona podjazdowa wojna psychologiczna z gościem [którego nie znam osobiście] o nick'u Wars98".Widać wyraźnie, że ten Wars98 siadł niektórym mocno a żołądku". Wojna ta polega na wypuszczaniu i ośmieszaniu przeciwnika. Wiadomo że ośmieszenie jest zawsze bardzo skuteczną metodą walki z przeciwnikiem, ale też wiadomo że taka metoda jest sama w sobie niemerytoryczna, żeby nie powiedzieć nieetyczna i prymitywna...Ja bym tam zdecydowanie wolał aby udowodniono temu Warsowi98, że nie ma racji w sposób nazwijmy go merytoryczny, tzn. aby np. na wiosnę przyszłego roku zaprezentowano perfekcyjnie wyremontowanego sapera + jakieś opracowanie na temat tego pojazdu zawierające nie tylko zdjęcia z poszczególnych faz rekonstrukcji, ale też będące syntezą prac specjalistów badających wszystkie fanty" jakie tam były [jak w ROSI"]. Oby tak się stało!Szczęśliwego Nowego Roku,oraz zmian w głupim prawie,które szykanuje zarówno tych,którzy zbierają guziki jak i tych, którzy zbierają panzery.Życzy balans
Bocian Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Wiecie Wy wszyscy co? Idźcie sobie gdzie indziej na inne forum robić takie smrody i prywatne wojny. Wars98 chyba jednak Cię poproszę o zmianę forum, jak nie tandetna prowokacja to znowu ogólnokrajowa krucjata i strzelanie z kapiszonów a po wszystkim jak zwykle pozostaje bagno.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.