Skocz do zawartości

Panzer III spod Grudziądza

timbuktu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
i ode mnie specjalna dedykacja dla warsa:

Biedny człowieku, mówisz: "Po mnie potop!
i pociągasz jedynie za łańcuszek rezerwuaru od klozetu".

S.J. Lec
Napisano
dobra, ja panów żegnam, przepraszam za zamieszanie w imieniu własnym oraz kolegów, czyli zespołu w składzie : A., M., S., O., J., T., H., P., P., i reszty.
I czekamy na ripostę - najlepiej wiosną w Grzegorzewie.
Napisano
Timbuktu zdradził się obecnością w dziale reko. :]

Tankist, bo to taka powódź dla obejmujących porcelanową misę. :>

W Grzegorzewie riposta? Wolne żarty. Tam jest kończenie tematu. Riposta będzie w innym czasie i miejscu.
Napisano
Szampanski nastroj. Ale... zaraz, zaraz. To dopiero jutro.

Niech ktos zalozy nowy post dla rozlozenia sil. A juz myslalem ze po rozmyciu watpliwosci przez Tankista (dzieki) ten koszmar sie skonczy.

Niech waleczny duch w Narodzie nigdy nie zaginie.

ps. ZYCZENIA JUTRO
Napisano
czyli:
...Nie w Moskwie a w Leningradzie,
nie na Placu Czerwonym a na Newskim Prospekcie,
nie rozdają wołgi a kradną rowery...

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku....
Napisano
Ostatni raz zabieram głos w tym wątku, bo widzę że jest prowadzona podjazdowa wojna psychologiczna z gościem [którego nie znam osobiście] o nick'u Wars98".
Widać wyraźnie, że ten Wars98 siadł niektórym mocno a żołądku". Wojna ta polega na wypuszczaniu i ośmieszaniu przeciwnika. Wiadomo że ośmieszenie jest zawsze bardzo skuteczną metodą walki z przeciwnikiem, ale też wiadomo że taka metoda jest sama w sobie niemerytoryczna, żeby nie powiedzieć nieetyczna i prymitywna...
Ja bym tam zdecydowanie wolał aby udowodniono temu Warsowi98, że nie ma racji w sposób nazwijmy go merytoryczny, tzn. aby np. na wiosnę przyszłego roku zaprezentowano perfekcyjnie wyremontowanego sapera + jakieś opracowanie na temat tego pojazdu zawierające nie tylko zdjęcia z poszczególnych faz rekonstrukcji, ale też będące syntezą prac specjalistów badających wszystkie fanty" jakie tam były [jak w ROSI"]. Oby tak się stało!

Szczęśliwego Nowego Roku,
oraz zmian w głupim prawie,
które szykanuje zarówno tych,
którzy zbierają guziki jak i tych,
którzy zbierają panzery.

Życzy balans
Napisano
Wiecie Wy wszyscy co?

Idźcie sobie gdzie indziej na inne forum robić takie smrody i prywatne wojny. Wars98 chyba jednak Cię poproszę o zmianę forum, jak nie tandetna prowokacja to znowu ogólnokrajowa krucjata i strzelanie z kapiszonów a po wszystkim jak zwykle pozostaje bagno.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie