Skocz do zawartości

Panzer III spod Grudziądza

timbuktu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wars, pytania to do Kol. timbuku, to jego wątek.
Oczywiście że wiem gdzie, i na dodatek w jakim dziś stanie jest ten czołg ( zresztą nie tylko ja wiem ale bardzo duże grono osób ).
Spotkałeś się z takim słowem jak geografia, wars?
  • Odpowiedzi 210
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
czyżby ludzie zamierzali się pytać także niegrzecznie ????

na razie mnóstwo pytań padło tylko z Twojej strony, nikt inny już nie jest zainteresowany, przynajmniej nie zauważyłem
Napisano
Tankist. Piszesz, że już nie ma czego podziwiać, a chwilę wcześniej, że Oczywiście że wiem gdzie, i na dodatek w jakim dziś stanie jest ten czołg". No to jak jest?
Jeśli jest, to GDZIE (u kogo) jest? No i w jakim stanie?
Pozdr. wars98
Napisano
wars, ochłoń już z emocji i czytaj co piszę...

nie ma czego podziwiać, znaczy stan czołgu nijak sie ma do stanu sprzed lat -nastu z zamieszczonych przez Kol. timbuktu ( kto wymyśla takie nicki, uff ) zdjęć.

specjalnie dla warsa: aktualnie stan czołgu jest fatalny.
Czołg przebywa na terenie instytucji państwowej.
Napisano
?

pokusa zadymy i chęć dokopania jest przecież silniejsza, prawda acer?

???

Przepraszam cie Tankist, ale czy ja już kogoś posądzałem publicznie tu o ten czołg poraz pierwszy tu zobaczony ?

Czy ja tu rzucałem już nazwiskami ? - N I E

Nie rozpętywałem tu zadymy ani nikomu z nazwiska nie dokopywałem. Owszem, znając wcześniejsze tego typu wątki napisałem o przewidywanym rozwoju sytuacji w wątku - i nawet gdybym słowa nie napisał, było by podobnie. Nikt nic nie wie, pojawiają się zdjęcia, rodzą się domysły, potem dopiero pada coś więcej o tym co na zdjęciu.

Co ty chcesz od mojej osoby - wg. ciebie ja tylko czycham żeby tu komuś(ty wiesz komu pewnie) dokopać, oczernić, zadymić, najlepiej z nazwiska ??? tu prywatnymi nazwiskami sobie nie używałem.

Wybacz więc drogi Tankist, ale......
Napisano
Tankist. Konkretnie człowieku!
Jakiej instytucji państwowej, gdzie?!
Bo to, że Twoim zdaniem stan czołgu jest zły, to już wiem od jakiś dwóch postów...
Gdzie, gdzie, gdzie on jest?!
Napisano
niestety acer, wg mnie tak właśnie jest jak byłeś uprzejmy napisać teraz i wcześniej.
Do tego wcale nie trzeba używać nazwisk
I na marginesie, nic od Ciebie ( Ciebie" z dużej litery to taka kindersztuba, pewnie wiesz ) nie chcę.
Napisano
Czyli co? Amba fatima, czy dupa zbita. Jesli jak piszesz jest na terenie jakiejs instytucji to moze jest wreszcie szansa zrobic cos pozytecznego i zmobilizowac srodowisko a nie skakac sobie do gardel. Pozdrawiam
Napisano
tankist ...daj spokój, niech warsiu poszuka sobie sam...nie pozbawiaj go zajęcia w nowym roku...przecież to on jest wszystkowiedząca wiedżma Ple Ple....niech sie wykaże ....czemu chłopakowi zabierasz sens życia ...będzie mógł potem sie przedstawić jako Hercules Poirot, Scherlock Holmes Agata Christi , naczelny sbek i Clint Estwood ( Brudny harry :))))) rzeczypospolitej.

PATRON
Napisano
No dzięki Tankist - Twoja interpretacja moich wpisów jest twoja - moje wpisy moja sprawa - jak ci sie nie podoba to do cholery nie czytaj, pisz do admina o cenzurowanie albo idź do sądu

bez odbioru
Napisano
ech Patron, ale odgrywacie się na warsie za coś tam, a reszta ciekawskich cierpi katusze :)))))

Państwowa instytucja i zły stan... a co on stoi na podwórku wytwórni pieców kaflowych i tną go na drzwiczki po kawałku?
Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że jakieś muzeum mogło taki okaz spartolić... nawet nie u nas w Polsce... (proszę, podtrzymajcie moją wiarę w ten kraj...)
Napisano
Ha ha ha Panowie jesteście bombastyczni:))) Jak ja kocham to forum:)))

PS
Sorki za ten spam.
Pozdrowienia dla Wszystkich bez wyjątku.
F35jsf.
Napisano
Tankist to ja sie Ciebie zapytam jesli zapytanie Warsa Ci nie odpowiada..gdzie jest ta III???bo odp. typu na terenie instytucji panstwowej jest warta tyle co zeszloroczny snieg..
Napisano
No tak, wiemy, ale nie powiemy, bo żona, bo kot, bo siamto i owamto...
A może Pz. III była, ale się za gruby szmal zmyła, co?
Ktoś lody skręcił, a inni kota ogonem odwracają?
Napisano
To forum jest zabojcze. Post wylansowal timbuktu z WYRAZNYM zapytaniem o losy tego pojazdu, jego stan i gdzie sie w tej chwili znajduje. Burza straszna (nie bez powodu) sie zrobila, domysly, plotki, zwatpienie w prawdziwosc. Sam nie do konca wierzylem w prawdziwosc zdjec. Sprawa sie wyjasnia (po czesci) i znowu bec. Jest, ale nie wiadomo gdzie. Wiem ale nie powiem. Tajemnica poliszynela. Tylko pytanie DLACZEGO? Jesli jest w kraju i jak piszecie w rekach panstwowej instytucji to tylko sie cieszyc i zorganizowac aby uratowac co sie jeszcze da. Jesli tak bedziemy podchodzic do tematu jak podczas dyskusji to nic dobrego z tego nie bedzie i zawsze bedzie w srodowisku burdel jaki jest, wylaczajac Cud Finski. Ale ile osob tyle zdan.Zrywy i mobilizacje to My mamy tylko na wypadek W, a szkoda. Pozdrawiam niepocieszony
Napisano
A może Pz. III była, ale się za gruby szmal zmyła, co?
Ktoś lody skręcił, a inni kota ogonem odwracają?"

--------------------------------------

Wars, co insynuujesz niecnoto?
Napisano
jeśli ktoś sobie z nas nie robi jaj i jeśli naprawdę wytargano to z Wisły i wyjechało za granice to kurna jakim cudem co to jest maluch,
Moja teoria jest taka że ktoś sobie robi jaja i ma teraz ubaw po skanie zdjęć z gazety tylko jakiej a jak się mylę to niech autor wątku powie co i jak jeśli twierdził ze tam był a nie stwierdzenie byłem ale nie powiem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie