Tankist Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 wars, pytania to do Kol. timbuku, to jego wątek.Oczywiście że wiem gdzie, i na dodatek w jakim dziś stanie jest ten czołg ( zresztą nie tylko ja wiem ale bardzo duże grono osób ).Spotkałeś się z takim słowem jak geografia, wars?
wars98 Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Tankist. Grzecznie się Ciebie ludzie pytają: Gdzie jest Pz. III, a nie: Czy wiesz? To różnica.Mógłbyś odpowiedzieć, gdzie jest.
Tankist Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Kol. herbstnebel, już nie ma czego podziwiać !!!
Tankist Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 czyżby ludzie zamierzali się pytać także niegrzecznie ????na razie mnóstwo pytań padło tylko z Twojej strony, nikt inny już nie jest zainteresowany, przynajmniej nie zauważyłem
wars98 Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Tankist. Piszesz, że już nie ma czego podziwiać, a chwilę wcześniej, że Oczywiście że wiem gdzie, i na dodatek w jakim dziś stanie jest ten czołg". No to jak jest?Jeśli jest, to GDZIE (u kogo) jest? No i w jakim stanie?Pozdr. wars98
stangret Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Sory, ale tajemnica goniaca tajemnice nic nie wyjasnia, chyba ze to SUPER tajemnica.
Tankist Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 wars, ochłoń już z emocji i czytaj co piszę...nie ma czego podziwiać, znaczy stan czołgu nijak sie ma do stanu sprzed lat -nastu z zamieszczonych przez Kol. timbuktu ( kto wymyśla takie nicki, uff ) zdjęć.specjalnie dla warsa: aktualnie stan czołgu jest fatalny.Czołg przebywa na terenie instytucji państwowej.
acer Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 ?pokusa zadymy i chęć dokopania jest przecież silniejsza, prawda acer????Przepraszam cie Tankist, ale czy ja już kogoś posądzałem publicznie tu o ten czołg poraz pierwszy tu zobaczony ?Czy ja tu rzucałem już nazwiskami ? - N I ENie rozpętywałem tu zadymy ani nikomu z nazwiska nie dokopywałem. Owszem, znając wcześniejsze tego typu wątki napisałem o przewidywanym rozwoju sytuacji w wątku - i nawet gdybym słowa nie napisał, było by podobnie. Nikt nic nie wie, pojawiają się zdjęcia, rodzą się domysły, potem dopiero pada coś więcej o tym co na zdjęciu.Co ty chcesz od mojej osoby - wg. ciebie ja tylko czycham żeby tu komuś(ty wiesz komu pewnie) dokopać, oczernić, zadymić, najlepiej z nazwiska ??? tu prywatnymi nazwiskami sobie nie używałem.Wybacz więc drogi Tankist, ale......
wars98 Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Tankist. Konkretnie człowieku!Jakiej instytucji państwowej, gdzie?!Bo to, że Twoim zdaniem stan czołgu jest zły, to już wiem od jakiś dwóch postów...Gdzie, gdzie, gdzie on jest?!
Tankist Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 niestety acer, wg mnie tak właśnie jest jak byłeś uprzejmy napisać teraz i wcześniej. Do tego wcale nie trzeba używać nazwiskI na marginesie, nic od Ciebie ( Ciebie" z dużej litery to taka kindersztuba, pewnie wiesz ) nie chcę.
stangret Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Czyli co? Amba fatima, czy dupa zbita. Jesli jak piszesz jest na terenie jakiejs instytucji to moze jest wreszcie szansa zrobic cos pozytecznego i zmobilizowac srodowisko a nie skakac sobie do gardel. Pozdrawiam
PATRON Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 tankist ...daj spokój, niech warsiu poszuka sobie sam...nie pozbawiaj go zajęcia w nowym roku...przecież to on jest wszystkowiedząca wiedżma Ple Ple....niech sie wykaże ....czemu chłopakowi zabierasz sens życia ...będzie mógł potem sie przedstawić jako Hercules Poirot, Scherlock Holmes Agata Christi , naczelny sbek i Clint Estwood ( Brudny harry :))))) rzeczypospolitej.PATRON
acer Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 No dzięki Tankist - Twoja interpretacja moich wpisów jest twoja - moje wpisy moja sprawa - jak ci sie nie podoba to do cholery nie czytaj, pisz do admina o cenzurowanie albo idź do sądu bez odbioru
herbstnebel Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 ech Patron, ale odgrywacie się na warsie za coś tam, a reszta ciekawskich cierpi katusze :)))))Państwowa instytucja i zły stan... a co on stoi na podwórku wytwórni pieców kaflowych i tną go na drzwiczki po kawałku?Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że jakieś muzeum mogło taki okaz spartolić... nawet nie u nas w Polsce... (proszę, podtrzymajcie moją wiarę w ten kraj...)
Tankist Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Patron, sorry zapomiałem się...Właśnie koleżanka małżonka coś mi szepnęła i poszła w stronę sypialni..........to na razie
f35jsf Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Ha ha ha Panowie jesteście bombastyczni:))) Jak ja kocham to forum:)))PSSorki za ten spam.Pozdrowienia dla Wszystkich bez wyjątku.F35jsf.
suchy ss Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Tankist to ja sie Ciebie zapytam jesli zapytanie Warsa Ci nie odpowiada..gdzie jest ta III???bo odp. typu na terenie instytucji panstwowej jest warta tyle co zeszloroczny snieg..
wars98 Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 No tak, wiemy, ale nie powiemy, bo żona, bo kot, bo siamto i owamto...A może Pz. III była, ale się za gruby szmal zmyła, co?Ktoś lody skręcił, a inni kota ogonem odwracają?
suchy ss Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 bo zona, bo kot, bo tesciowa..:) Panowie chyba sie nic tutaj nie dowiemy i wejdziemy w ten zblizajacy sie nowy rok z niepewnascia..:P
stangret Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 To forum jest zabojcze. Post wylansowal timbuktu z WYRAZNYM zapytaniem o losy tego pojazdu, jego stan i gdzie sie w tej chwili znajduje. Burza straszna (nie bez powodu) sie zrobila, domysly, plotki, zwatpienie w prawdziwosc. Sam nie do konca wierzylem w prawdziwosc zdjec. Sprawa sie wyjasnia (po czesci) i znowu bec. Jest, ale nie wiadomo gdzie. Wiem ale nie powiem. Tajemnica poliszynela. Tylko pytanie DLACZEGO? Jesli jest w kraju i jak piszecie w rekach panstwowej instytucji to tylko sie cieszyc i zorganizowac aby uratowac co sie jeszcze da. Jesli tak bedziemy podchodzic do tematu jak podczas dyskusji to nic dobrego z tego nie bedzie i zawsze bedzie w srodowisku burdel jaki jest, wylaczajac Cud Finski. Ale ile osob tyle zdan.Zrywy i mobilizacje to My mamy tylko na wypadek W, a szkoda. Pozdrawiam niepocieszony
herbstnebel Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 bombastyczni i niepoważni (jak na swój wiek, bo jeszcze podobno żonaci... :o :o )
akagi Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 A może Pz. III była, ale się za gruby szmal zmyła, co?Ktoś lody skręcił, a inni kota ogonem odwracają?"--------------------------------------Wars, co insynuujesz niecnoto?
Ojciec67 Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 jeśli ktoś sobie z nas nie robi jaj i jeśli naprawdę wytargano to z Wisły i wyjechało za granice to kurna jakim cudem co to jest maluch,Moja teoria jest taka że ktoś sobie robi jaja i ma teraz ubaw po skanie zdjęć z gazety tylko jakiej a jak się mylę to niech autor wątku powie co i jak jeśli twierdził ze tam był a nie stwierdzenie byłem ale nie powiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.