Mati$ Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Nie mowie ze przesadzasz, i masz racje ze nie wiadomo jak sie takie g*wno zachowa, sam bym tego nie ruszal !Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 you tobbe pół biedy alegro no coment, jak by muzeum miało skup to by tam ganiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 bez komentarza !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 ogladałem i płakałem jak rozrywał to pudelko paluchami :(( ----------------------------------------Uważaj na to co piszesz...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 22:40 25-12-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Wieś" kopała niezłe fanty dużo wcześniej niż miasto":http://www.youtube.com/watch?v=yP__lofkHVo&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 No bardzo ładna paczuszka, tak ładna że trzeba się nią pochwalić na YouTub'ie, swoim IP też pewnie się pochwalili.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Ja mysle ze to ta bluza najacza ma takie przyciaganie do fantow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 dzielcie dalej ludzi.co to za roznica czy ktos jest ze wsi czy z miasta?grunt to miec glowe na karku i nie wbic w jakies bagno.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 O przepraszam, muszę zaprotestować! W bagienkach niezłe fanty zalegają, i zabawa przednia. Wręcz zachęcam do wbijania w bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 nie takie bagno mialem na mysli ;o)pozatym nie zachecam do wbijania w takie, zostanie wiecej dla poczatkujacych - czyli mnie:P hehehepozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 hehe Panowie w Miastach otoczonych wsiami ludzie tez rozmawiaja takim akcentem:). Moim skromnym zdaniem glupota 2 mlodych pozukiwaczy, poniewaz chyba nie znaja dobrze tematu i nie wiedza czym grozi zamieszczanie takiego filmiku..i po 2 zabawa" z tymi kulkami"..a tu cos dla rozloznienia:)http://pl.youtube.com/watch?v=0eY1yk7_qgs&feature=relatedpzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Panowie czym tu się podniecacie , kiedyś w erze bez internetowej wsadzili by to do ogniska ,żeby zobaczyć jak strzelają ,albo zanieśli do szkoły aby pochwalić się kumplom ,nie wiem co gorsze.Na głupotę wieku szczenięcego jeszcze nikt lekarstwa nie wymyślił ,choć kiedyś to by dostali od starych taki łomot żeby pamiętali do późnej starości .Co do tych rodowitych miastowych to najlepiej ich widać w piątek po południu na wylotówkach wielkich miast .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Właśnie oglądałem film , piękny polski wschodni akcent , spotykany również w zachodnio-pomorskiem. Szkoda opakowania...no ale też nie tragedia. DECT - brawissimo hahahahahahaha tam też chcesz sobie numerek postów podbić???? Youtube to nie forum. Bez urazy ale...heheheh dobrze Ci odpowiedziano.pozdro.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Gdy w dawnych czasach chodziłem do podstawówki to mieszkałem niedaleko strzelnicy wojskowej,chodziłem tam z kolegami z dzielnicy zbierać łuski.Pewnego razu udało się memu koledze znależć niewystrzeloną ostrą amunicję.Po powrocie podpaliliśmy śmiecie w śmietniczce i tam to koleś wrzucił.Nic się nie działo,więc kolega poszedł do śmietniczki i zaczął w niej grzebać.W tym czasie wystrzeliło i kolega trafił na pogotowie z pocharataną łapą.Mineło prawie 30 lat,a ślady na ręku ma widoczne. Tak więc Panowie to naprawdę nie żarty,w pewnym wieku nie ma się za dużo rozumu.....Nasza pasja powinna łączyć się z pewnym działaniem społecznym, tak aby tego typu rzeczy nigdy nie trafiły w ręce dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.