Gość Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Co sądzicie o takim pomyśle? Ile byście byli skłonni zapłacić!Pozdrawiam
RG42 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 To ma być żart?Jeśli tak, to wyjątkowo słaby.RG42
ms Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 do forum?czy cos sie koledze pomieszalo z pojeciami?moze do artykulow/archiwum?
danieloff Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Może się mylę, ale już samo wejście na stronę przynosi zysk administratorowi? Poza tym Forumowicze zdecydowanie działają na korzyść strony - z punktu widzenia Public Relations decyzja o wprowadzeniu dostępu za abonamentem to absurd!!! Myślę, że więcej osób odwiedza Forum niż czyta Odkrywcę. Konkurencja również istnieje. Chytry dwa razy traci...
PATRON Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 BueheheheheheheheheheNo już dawno nikt mnie tak nie rozprężył .....PZDR PATRONPS. A ile ktoś zapłaci za możliwość wysłania maila do mnie :-))))))))
Cyrograf15 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Coś w tym jest, forum według mnie jest ciekawsze od gazety. Opłata to bzdura, spowoduje jedynie przejście użytkowników do konkurencji - samozagłada. Szkoda jedynie że redakcja nie wyciąga wniosków z forum, gazeta mogłaby być ciekawsza.Wojtek
ms Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 absurd i to do kwadratu ale czuje w tym pewna forme prowokacji - J" siedzi w milczeniu i obserwuje reakcje zainteresowanych, tylko gdyby przyblizyl nam jeszcze cel tej jakze pasjonujacej propozycji ktora wywolala owa dyskusje....Powatpiewam ze dla samego wypelnienia stron forum...
poldi Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 a do abonamentu mate do spania, kubeł do srania, półke na bałałajke i kołek na kufajke, myszke Micki czapke sliwek i pojarać.To tyle.....
Bocian Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Panowie.Nie jest to ani oficjalne stanowisko redakcji ani nikogo innego. Ktoś znowu sobie zażartował a my dajemy się podkręcać. I zanim zacznie ktoś pluć znowu na redakcję to należałoby się najpierw dowiedzieć porządnie.Nic mi nie wiadomo o płatnym forum.
ms Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Oficjalne dementi przedstawiciela O" zalatwilo sprawe czyli polozylo kres rozwazaniom...
Indian Chief Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 A byłoby szkoda...Na szczęście niektórzy jeszcze myślą.
michał ł Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 szkoda...a myślałem, że będą mi płacić abonament, za to że przeglądam forum ;-)michał l
bartekl23 Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 papierowy O coraz częściej wykorzystuje uwagi forumowiczów.
Gość Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 He he, nie mogłem przeczytać wcześniej waszych komentarzy, ale jak się niektóre fora rozkręcą, to czasem wprowadzają pewne obostrzenia. To jest jakby kolejna sonda i tyle.No, ale naszemu to nie grozi.Pozdrawiam
ms Napisano 13 Styczeń 2004 Napisano 13 Styczeń 2004 J" powinien zostac zatrudniony na stanowisku dostarczyciela tematow sondowych w jakims uznanym osrodku badania opinii spolecznej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.