kuba321 Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Czyli w skrócie PKP :]]] Uniformy da się załatwić. Na razie jestem sam :] Ktoś się dopisuje? :]]]]] ...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Nasz związek daje żarówe z napisem ZCHP- Zakład Chorych Przewlekle. Zapisuję się do Twojego i zapraszam do mojego;)) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Wygląda jakby sam Najjaśniejszy Cię oświecił ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 a jakies warunki? na przyklad wypis z rejestru skazanych?Ze sie jest skazanym? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 PKP Tede rozwija ten skrót Patrz Komu Podajesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 ewentualnie 'Polityk kraśc potrafi' :)wspieram pomysł.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Ja się moge zapisać z przyjemnością, a na jakiej zasadzie działa ten klub???/ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Nie kalać gniazda, danieloff'ie:)Ojczyzna ci tego nigdy nie wybaczy, wszak to nasza narodowa duma przez lata z mozołem budowana przez kolejne pokolenia.Dobra, żartowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Kapral Pokemon zgłasza gotowość przystąpienia do PKP i zaprasza 1 września 2008 do swojej drużyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 danieloff a skąd Ty tych Brytyjczyków wytrzasnąłeś ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 Cieszę się, że frekwencja dopisuje :) Witam kolegę z SOK - pozwolę sobie rozwinąć naszą nazwę- Stowarzyszenie Okolicznych Kopaczy. Warunki do spełnienia są bagatelnie proste. Jest tylko jeden egazmin, składający się z dwóch zadań. Pierwsze - zapraszam Ciebie na moją miejscówkę, gdzie własciciel pola jest KOSMICZNYM OSZOŁOMEMEM. Goni nas nawet wtedy gdy pole jest po żniwach. Kolo bardzo czujny. Jeśli na środku pola wykopiesz dołek 30x30cm o głebokości 40cm i nie dasz się złapać, ani trafić kamieniem - przechodzisz do zadania nr 2.Zadanie nr 2. Wracasz po 15 min w to samo miejsce, rozkopujesz dołek (który był zasypany przez nerwowego jegomościa), nie dajesz się złapać, unikasz kamieni i na koniec stajesz przzed gościem pstrykasz fotkę jego wśkiekłej miny i mówisz - USPOKÓJ SIĘ PAN JA TU JESZCZĘ WRÓCĘ!Zadania wykonujesz oczywiście w naszym uniformie PKP - Polskiego Klubu Poszukiwaczy ;]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2007 karpik - zgłaszam gotowość do uczestnictwie z ZCHP :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 danieloff ......właśnie zdradziłeś pilnie strzeżoną tajemnicę :-):-):-).....już jadą pewnie do Ciebie z MI6 :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Dopisuje sie. A liste czlonkow proponuje trzyjac zakopana w butelce na dnie jeziora w porzuczonej kopalni, zeby potem nie bylo Policji Komornika i Prokuratora:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Mirkoni - post wyżej pojawił się M164U :)nie wywołuj wilka z lasu :Phehehe.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.