walker69 Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Pół roku z Jabelkiem i wreszcie mam to co chciałem :)Prezent na mikołaja bo znaleziona 6 XII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Gratuluje ładna.Pozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Bardzo ładny austriaczek!!! Gratulacje! Był tu taki osobnik na Forum, który pisał, że zostawia takie pod drzewem, bo są mało warte na e-bay'u, ale nie przejmuj sie takimi tekstami - pierwszą klamrę w ramkę i nie pozbywać się do końca kolekcjonerskiej przygody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Z pierwszą klamra jak z inicjacją, radość i przyjemność nieopisana. Gratulacje, doczyścić szczoteczka mosiężną, przetrzeć , podpisać i tablica.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Fajna :)Niestety w moich rejonach ziemia jest zupełnie nie klamronośna" :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Stan wspaniały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Niedość że wymazona to jeszcze w świetnym stanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Dzięki za komentarze. Ciesze się, że jednak trafiłem coś niedaleko od domu i nie skrzynkę z amunicją :)Przed wypadem analizowałem mapy, były niedokładne ale namierzyłem mniej więcej miejsce. Było niepozorne (brak okopów, brak śladów wojny). Zrobiłem kilka kroków i Jabel piszczy. Kopię, a tu z jednego dołka 10 łódek i ok. 50 łusek mosina. Wiedziałem, że jednak trafiłem w dobre miejsce. Godzina szukania i trochę dalej klamra.pomsee - ziemia tarnowska też nie jest chyba zbyt nośna ;) potykasz się tylko dołki po innych i myślisz jaki będzie finezyjny kształtem kolejny odłamek :Ddanieloff - dobry handlarz nie gardzi nawet drobnym (nie drogim) towarem, ani to handel ani poszukiwanie :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Walker69 odezwij sie na 660103193 moze pokopiemy razem ja jutro sie wybieram na calodniowe wykopki ( mimo beznadziejnej pogody ) do lowczowka i lowczowa z k3 :) jak chcesz to dolaczaj :) jedziemy o 7,48rano do oporu :) pzdR! B.ladna klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Gratuluję klamerki, coś pięknego podnieść własnoręcznie znalezioną. Ale stonowałbym wypowiedzi co do stanu, lekko wytarta, dałbym 4 w pięciostopniowej skali, więc nie taki świetny ten stan ;) Życzę kolejnej! pozdro, czas zaraz w teren ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 Witam! Przepraszam, że odświeżam temat. Zgodnie z dobrą radą cisa kupiłem szczoteczkę mosiężną i efekt jest taki jak widać.Na wiosnę trzeba poszukać carskiej do kompletu ;)Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 pomsee - chyba mieszkasz niedaleko, bo u mnie ta sama ziemia - klamer ani widu, ani słychu... Ehhhhh :///// Gratulejszyn dla kolegi. Piękna klamereczka :)...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.