Skocz do zawartości

Skoki z użyciem zapasu !

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nigdy nie skakałem i bym spróbował tylko jako ten podczepiony ,ale za to przeżyłem awaryjne lądowanie Tutka 154 w matuszce Rosyji
Napisano
dobra ja to s...... bo sie boję że jak tu wpadnie Bagnet ss vel Bagnet sss vel - a nie powiem jaki ma jeszcze nik hehheh -to da mi po ogonie - zbliża się pora wampirów za Oceanu hehehe
Napisano
Tak sobie oglądając i czytając ten wątek dochodzę do wniosku że podczas takiego skoku, o ile bym sie na niego zdecydował to nie miałbym takiej minki jak ty huk, i chyba gatki maiłabym pełne!Ciekawi mnie w jakim wieku zaczęliście skakać?
Napisano
Szczepciu wiesz zawsze moglo byc gorzej.za 1wszym razem za slabo sie wybilem i wypitolilem o burte.

Michal ja 23 latka kiedy zaczelem i skonczylem ze skokami,teraz to czasami z kolegami na piwo skacze;)

Pozdro
sten
Napisano
Fajny filmik. Za mlodu skoczylo sie pare razy na lince wiec troche adrenaliny bylo, ale na szczescie nidgy nie musialem otwierac zapasowego. Teraz zona nie pozwala, i tak naprawde czasu nie ma, ale zanim zprochnieje to jeszcze sobie obiecalem skok albo dwa:)))

Pozdrawiam wszystkich skocznow!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie