szczepciu Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Wiesz 8total4 trudno powiedzieć, bo ja klamry nie mam ani jednej a skoków 14 szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 nigdy nie skakałem i bym spróbował tylko jako ten podczepiony ,ale za to przeżyłem awaryjne lądowanie Tutka 154 w matuszce Rosyji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2007 dobra ja to s...... bo sie boję że jak tu wpadnie Bagnet ss vel Bagnet sss vel - a nie powiem jaki ma jeszcze nik hehheh -to da mi po ogonie - zbliża się pora wampirów za Oceanu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Szczepciu czasu jeszcze sporo, i pewnie jakieś koleżanki czekają..Dlatego sugerowałem te klamerki.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Huk nie wiedziałem że z ciebie taki komandos :) Ciekawe ile razy Bagnetsss skakał ? Ale on chyba przy lądowaniu upadł na głowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Tak sobie oglądając i czytając ten wątek dochodzę do wniosku że podczas takiego skoku, o ile bym sie na niego zdecydował to nie miałbym takiej minki jak ty huk, i chyba gatki maiłabym pełne!Ciekawi mnie w jakim wieku zaczęliście skakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Wysiadać z własnej woli w powietrzu ze sprawnego statku powietrznego?! Brrr !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Szczepciu wiesz zawsze moglo byc gorzej.za 1wszym razem za slabo sie wybilem i wypitolilem o burte.Michal ja 23 latka kiedy zaczelem i skonczylem ze skokami,teraz to czasami z kolegami na piwo skacze;)Pozdrosten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Fajny filmik. Za mlodu skoczylo sie pare razy na lince wiec troche adrenaliny bylo, ale na szczescie nidgy nie musialem otwierac zapasowego. Teraz zona nie pozwala, i tak naprawde czasu nie ma, ale zanim zprochnieje to jeszcze sobie obiecalem skok albo dwa:)))Pozdrawiam wszystkich skocznow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.