aslv Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 A kto Ci powiedzial, że mieszkam w Polsce ? :)
Alexxg Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 A jakiż to piękny kraj nie ma cła na towary z Chińskiej Republiki Ludowej? ;) Jeśli jesteś w USA to zdaje się nie płacisz VAT. Państwa europejskie mają ten podatek, choć w Polsce jest on chorobliwie wysoki.
perkun82 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Sprowadził już sobie ktoś z UK z tego sklepu:http://www.rsov.com/product_info.php?products_id=1319???Czy to to samo co BOYI ze stronyhttp://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_223&products_id=3079???Różnica cenowa kolosalna.Jak ktoś ściągał z UK jakie ma własne spostrzeżenia odnośnie jakości i ile wyszło za wysyłkę do PL ???Pozdr.Perkun82
reenaktors Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 ten sklep nie jest w UK tylko w HONK KONGU ! ! ! ! !i tak, ten produkt z obu sklepów to ten sam produkt.
perkun82 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Fakt dzięki za sprostowanie, a ile w takim razie wychodzą koszty transportu, cło jednym słowem cały koszt wysyłki ?I jak długo się czeka na sprowadzenie ?PozdrawiamPerkun82
aslv Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Ja jeszcze czekam, ale sam sobie jestem winien...Po kiego ch...a zamawiałem zaraz przed Świętami ... ????
aslv Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Dobra jest, paczka jest jakieś 50 km ode mnie. :)I już tylko parę dni prawdopodobnie będzie we wtorek lub środę zdam oczywiście fotorelację :)
aslv Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Nareszcie już mam awizo :)))))))))))))Jak się nie zakręce to dzisiaj odbiorę a jak nie to jutro :)
czarny_wujek Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Myślę, że warto zajrzeć tutaj:http://www.ww2airsoft.org.uk/php/phpBB2/viewtopic.php?f=13&t=2800Z powyższego linku można się dowiedzieć i zobaczyć z czego jest wykonana i jak można ją poddać waloryzacji w celu upodobniania do oryginału.
herrmateuss Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Fajna rzecza na rekonstrukcje - moze byc uzywanie pustych łusek mausera zamiast oryginalnych z kulką ( trzeba by sprawdzic czy da rade zastosowac). Bagnet niemiecki podobno pasuje bez problemu.
der_bartosz Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Świetnie wygląda,ale moim zdaniem do oryginału to go nie ma co porównywać, oryginał ma to coś w sobie
aslv Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 komplecik :) Sorki za jakość fotek ale jest już ciemno a automatem nic lepszego nie wyciągnę w weekend postaram sie dokoptować nieco ciekawsze :)Co do wykonania nie mam zastrzeżeń wszystko co ma być metalowe .Jak widać na fotach można podpasować go w oryginalną kolbę niestety Horst ( jak dobrze pamietam ) nie da rady odczepić szczerbinki więc pozostaje opcja wyborowa...Jestem zadowolony a testy strzelania w weekend (juz pare pestek poszło przez okno :) )Pozdrawiam aslvA i jeszcze jedno nie płaciłem cła :P
tron12 Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 No to moje gratulacje aslv , powiedz tylko czy luski od orginalnego mausera pasuja i czy niema problemow z przeladowaniem orginalnych luske .
aslv Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 A cholera wie nie mieszkam w Polsce i nie mam dostępu do oryginalnych łusek, ale na moje nie opcji z oryginalnymi...poza tym te co są są do kupienia po 10 USD za 10 sztuk jak dobrze pamiętam...Pozdro
tron12 Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Szkoda , z opisu sprzetu wynika ze jest na kulki 6mm to i luska pewnie jest ciensza , chociarz niekoniecznie ale wlasnie , myslalem ze rozwiejesz moje watpliwosci .
Hindus Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Tak, z tego co widzę powinien wejść w oryginalne drewno.Aslv – które części są plastikowe, a które metalowe?Oryginalne łuski pewnie w samą komorę wejdą, ale pazur wyciągu ich nie wyciągnie – badałem to w swoim Marushinie – a pewnie rozwiązanie w tej wersji jest z niego skopiowane.Szkoda, że szyna pod optykę niedemontowalna :(PozdrawiamHindus
aslv Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Własnie mi się przypomniało może ktoś zwymiarował dokładnie łuskę od mausera razem z wymiarem kryzy ? na pazur to porównam to z moimi łuseczkami .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.