past Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 http://www.rsov.com/product_info.php?products_id=1319czy może ma ktoś więcej informacji?? Cena odlewu.http://wmasg.pl/aktualnosci/chinski_mauser_k98_juz_dostepny!/373/
Hindus Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nie wiem kto jest producentem tej repliki, ale widziałem replikę K98 w wersji z plastikową kolbą wykonaną przez Marushin'a i w życiu bym się na nią nie zdecydował. Mam ich produkt z kolbą z drewna orzechowego i jest ok. Więc koszt repliki z linków zamieszczonych przez Kolegę Pasta trzeba by jeszcze powiększyć pewnie o cenę drewnianej kolby. Co i tak wydaje mi się mimo wszystko atrakcyjnym rozwiązaniem.PozdrawiamHindus
Kurt Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 biorąc pod uwagę że giwera kosztuje z przesyłką lekko ponad 300zł + cło które może nie musi być to myślę że giwera jest warta grzechu, kolby drewniane nie są wcale drogie w przeciwieństwie do mausera który wypuścił tanaka w Polsce koszt to 1699zł no chyba że się ściąga zza granic i nie oszukujmy się tani mauser przybędzie do naszego kraju ale pewnie podzieli losy mp40 i cena będzie jego taka że za granicami naszego kraju kupisz takie dwa :D
bartek02 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a jakby tak zakupic tego Mausera z linku co kolega podał i do tego ta kolbehttp://allegro.pl/item272117890_kolba_do_dlugiego_mausera_z_nakladka_okazja.htmlMauser 40 gbp co daje jakies 220 złkolba 175 zl Razem wyszloby 395 złco koledzy o tym mysla?Czy ta kolba bedzie dobra do tego mausera i czy nie bedzie problemow z przelozeniem w prezentowana kolbe drewniana
ober_schutze Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 kolba do DŁUGIEGO mausera - stoi napisane jak BYK!czy 98K to znaczy 98 Kurcze Długi czy moze cos innego? ; P
ober_schutze Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pozatym 40 gpb to jedno, ale wysyłka to drugie - wynosi 35 w najbardziej ekonomicznej opcji, to daje ca 480 za mausera.
bartek02 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no dobrze a takolbahttp://allegro.pl/item278597713_kolba_do_mausera_k98.htmljeslichodzi o mnie to przesylka odpada jestem w tej chwili na wyspach :)
ober_schutze Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No widzisz to jest kolba do K98.Zmartwie Cie, Rsov jest chyba z Honk Kongu a nie z wysp, ale tu sie moge mylic.
Kurt Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jeszcze parę lat temu można było śmiało powiedzieć że sklep jest w Anglii ale odkąd HK powrócił do Chin nie pozostaje nam nic innego jak kupowanie u maluśkich.Temat wiele razy wałkowany ale jeżeli uda się spasować k98 z drewnianą kolba będzie naprawdę miodzio i o niebo taniej jak z tanaką czy marushinem
tron12 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam , panowie no to kiedy mozna bedzie ta zabawke kupic w polsce ? moze ktos obeznany w zakupach z Azji bedzie zbieral zamowienia czy jakis sklep w sieci sie tym zajmie ?mam nadzieje ze opucz kolby , to reszta jest metalowa ?Pozdr i zycze udanych zakpow , bo widac ze zdjec ze sprzet wart jest tych pieniedzy.
Kurt Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tak właśnie jest ,powiem ci tylko tyle że giwera powinna pokazać się jeszcze w tym miesiącu choć głowy nie dam sobie uciąć. M14ebr miał swoją premierę jakiś czas temu a do kraju przyszedł parę miesięcy później, miejmy nadzieję ze w tym temacie będzie szybciej.Zamówienia hm zawsze można zrobić to na własną rękę ale trzeba się liczyć z dodatkowym kosztem jakim jest cło.Plusem zamawiania bezpośrednio z HK jest to że zawsze jaką kase zostawisz jednak w kieszeni a minusem brak gwarancji
tron12 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam , no to zostaje wyslanie paru listow po sklepach polskich w internecie zajmujacej sie ASG moze ktorys sie zajmie sprowadzeniem jesli nie jedej sztuki to wiecej no i zawsze Allegro i import indywidualny :) . Pozdr.
to17071990 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja bym kupił mausera i drewniana kolbę , jak chyba wszyscy
schutze W. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Najpierw poczekajmy aż się to pojawi na naszym rynku...Jak pierwsze sztuki się rozwalą, to wtedy będzie można coś o nim powiedzieć. Czy tu w ogóle lufa jest metalowa czy to jakiś ABS lub PVC ?
Kurt Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 KRAKMAN-TaiwanGun.com do mniewitamNiestety nie będzie na razie tego modelu u nas w oferciepozdrawiam "
Kurt Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 GunFire.pl do mnieWitamtrudno powiedzieć. wiem natomiast ze dostawa z nowościami jest już w drodzePozdrawiam,Rafał BujnoBOK Gunfire
aslv Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Właśnie złożyłem zamówienie pod koniec przyszłego tygodnia powinno być więc zapodam fotorelację :)
henry99 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Aslv, który sklep podjął się ściągnięcia tego towaru i za ile? ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.