aslv Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 A co do ceny to z przesyłką do Polski wychodzi coś koło 91 euro. ;]
tron12 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 To czekamy niecierpliwie na test albo chociarz dobry opis sprzetu, jak dlugo czekales itp. jesli z przesylka niecale 350 zł i bedzie to niezla rewelacja na polskim rynkku ,tylko zeby istotne czesci broni :) byly metalowe bo inaczej mit taniego K 98 prysnie. Ps. do Kurt od TaiwanGun.com tez dosalem idenyczna odpowiedz :)
Kurt Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 No kumple pisał do zbrojowni i mu napisali że u nich za jakieś parę miesięcy się pojawi, zbieram zamówienie i chyba do końca tygodnia też zamówię na trzy sztuki. Koszt na dzień dzisiejszy za trzy sztuki to 360$-888,03zł oczywiście + cło ale to zapewne groszowe sprawy.pozdrawiam Kurt
dect Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Ta cene pomnoz sobie mniej wiecej razy 1.25 (22% vat i kolo 3% cla)
Alexxg Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Panowie, chwila... Nie wiem skąd wzięliście takie hipotetyczne ceny. Jest cena w GBP = sklep jest w Wielkiej Brytanii, czyli w UE. UE to wspólny rynek, czyli nie ma cła. Jeśli cena zawiera VAT, to nie ma też konieczności płacenia VAT (może dopłata do 22%). Natomiast dochodzi koszt paczki - pewnie z 30GBP bo to duże, choć sądząc po materiale - lekkie.Natomiast mam pytanie do szcześliwych posiadaczy: czy to się wogóle da wsadzić w drewnianą kolbę (oryginał / kopię)? Bo raczej do celów rekonstrukcyjnych plastik nadaje się tak sobie - jakaś lepsza iskra i dziura w kolbie że ho ho. No i jeszcze kwestia innych gadżetów": czy np. da sie na to to założyć bagnet? Czy okucia są metalowe, czy przy walnięciu kolbą w ziemię przy musztrze giwera idzie w kawałki?
Kurt Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Można sobie zakupić w funtaczach lub w $ ale nadal to chiniole a co do pytania typu czy wytrzyma to powiem tylko tyle że to nie zwykły plastik a porządny abs, skąd wiem ????? miałem swego czasu do czynienia z wieloma replikami typu AS
Hindus Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Cholera – tak jak przypuszczałem – kolejna replika w wersji wyborowej z szyną do mocowania celownika optycznego! :( Ja już się na nią w takim razie nie piszę – chyba, że się da tą szynę zdemontować. Rozumiem, że ta zabawka dedykowana jest dla ASG (a do tego sportu optyka jest wskazana), ale mimo wszystko fajnie by było gdyby produkowano również odmianę bez mocowania. W tej sytuacji plastikowa kolba tym bardziej do wywalenia, bo z boku pod szyną jest w niej podłużne wycięcie umożliwiające mocowanie celownika. PozdroHindus
dect Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Kolba i tak jest do wywalenia (bo plastikowa), ale moze czesci sa zamienne z oryginalnymi co pomoze usunac szyne na optyke i dociazyc calosc. Moze ktos to sprawdzi jak juz dostanie to cudo w rece.
Alexxg Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Zapewne kolba autentyczna nie podejdzie, bo gdzieś jakoś się ten tłok musi mieścić, a więc w kolbie pewnie jest jakieś leże" na niego. Co do dociążenia, to jeśli lufa nie jest metalowa, to pasowałoby coś z tym uczynić ;)
Kurt Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 witam ponownie podsyłam jeszcze troszkę foteczek tego chiniola http://picasaweb.google.com/FallschirmjagerHG/Mauser98
tron12 Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 OMG , wyglda fajnie . Kurt to twoj sprzecik , jak tak to daj jakis sensowny opis , ktore elementy metal a co jest plastikiem i jak samo przeladowanie wyglada itp. jakas garsc newsow :)
Kurt Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Nie mój niestety, fotki znalazłem w necie jak już opisałem pewnego brytola, zamieściłem je by każdy mógł ocenić bardziej ten model gdyż poprzednie foty były jałowe. Jak widać nie wygląda źle choć na pierwszy rzut oka kolba jest shitem może dlatego że jest klejona z dwóch części ale sam abs jest zapewne mocny wiem gdyż kumpel ma podobny produkt tylko że m14.
aslv Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Ku...a te małe żółte ludzie :))))Paczka sie processing ale jeszcze traking numberu ni ma wiec pewnikiem przyszły tydzień się zjawi :(((
aslv Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Tfu tfu tfu małe żółte ludzie są spoko :]Paczka wyszła leci do mojego kraju :]Teraz czekam tylko na dostawę :]]]]
tron12 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 A my czekamy niecierpliwie na dokladny opis twojej giwery :)
Kurt Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Mówią że ciekawość zabija ale sam się zastanawiam :D
aslv Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Co nas nie zabije to nas ....Nie ma obaw Kurt paczka juz w drodze dzisiaj wyleciała z HK.Myślę, że na poniedziałek lub wtorek będzie,no chyba że jakies cuda sie wydarzą.
Kurt Napisano 13 Grudzień 2007 Napisano 13 Grudzień 2007 Czekamy czekamy :D mnie ostatnio za 2 giwery skasowali 188zł na cle i jak tu nie kochać Polanda
ober_schutze Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Gdzie to konkretnie mozna zamówic? ew jak nie tu to dajcie info na priv, paypal czeka zeby go uruchomic ; )
Kurt Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 na samym początku tego posta masz link a jak nie ten sklep to zostaje ci jeszcze gunner
aslv Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 mata bierzta bo to reszta :P :Dhttp://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?products_id=734&osCsid=758c2451eefeeae204ac33fe44030704mam nadzieję że suchara nie dostanę :)
tron12 Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Zrob edycje tego linka , bo twoje dane sa podane na tej stronie , mozna na ciebie niechcacy zamowic :), a tak poztym to mam pytanie czy tylko Pay Pal na tej stronie obowiazuje czy inne formy platnosci tez ?
Alexxg Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 http://www.lycoseshop.fr/epages/airsoft-paradize_com.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/airsoft-paradize.com/Products/SNIPE-DBOYS-KAR98No i mamy już w UE tego Mausera. Na razie Francja albo Hiszpania. Cena 165 euro + koszta wysyłki. Nie ma natomiast przyjemności w postaci cło+VAT
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.