blo39 Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 Czy wy też sie zwruszacie jak widzicie zdjęcia żołniezy września?? bo ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 W końcu to nasi chłopcy, często na zdjęciach brudni, przemęczeni, walczą za to, że teraz możesz tu siedzieć i PISAĆ*... Gdyby nie niektóre sprawy to mieli szanse się obronić... Ale teraz my, my poszukiwacze znajdujemy czy to łuskę czy guzik... Powinniśmy przystanąć... Wspomnieć... I opowiadać... By ta historia nie umarła... O każdym żołnierzu... Po to jesteśmy...* przepraszam za błąd :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 16:34 29-11-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Mam to samo, rusza mnie. To nazywa się empatia. Ludzie bez tego, często zostają przestępcami, to nawet da się stwierdzić po fizjonomii czaszki, czy ktoś ma takowe predyspozycję.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 proste ze wzruszaja,ale mnie bardziej wzruszaja takie zdjecia:-Dhitboy dlaczego napisales ze blo19 moze sobie teraz pasac"?on jest pastuszkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 bagnetSS ja jestem baca a nie pastuszkiem :D każdemu może zdarzyć się błąd nawet najlepszemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Przepraszam, przejęzyczenie, miało być pisać" już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Czy wy też sie zwruszacie jak widzicie zdjęcia żołniezy września?? bo ja takJa też czasami, ale nie to jest problemem. Odwaliło mi i po alkoholizacji i rozróbach poszedłem jakoś na cmentarz i tam się dopiero wzruszyłem. Pomniki Powstańców z piaskowca się rozpadają, ledwo można odczytać inskrypcje, a chociaż nie ma lepszych czy gorszych bohaterów, to im się należy szczególna pamięć. Niestety w większości linia genealogiczna wymarła bądź zapomniała o przodkach... mam nadzieję, że to pierwsze, bo jak nie, to niech będą przeklęci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Ja też jestem za tym, żeby te linie genealogiczne powymierały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Dlatego cześć ich pamięci!A co do nagrobków itd. to cóż...wiadomo gdzie bedzie nasz i kto o niego zadba? Smutne, ale nie ma sentymentów koledzy. Jeśli ktoś uzyje odpowiednich argumentów, to dzis postawi tam hipermarket :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.