Skocz do zawartości

Nowe zdjęcia 7TP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wracając do zdjęcia, zamieszczonego wcześniej. Czy są jakieś zdjęcia, dokumenty o nadawaniu nazw własnych czołgom polskim w niemieckiej służbie?
Czy też może jest to dopiero pierwsze zdjęcie takiego pojazdu?

Pzdr
Bodziu
  • Odpowiedzi 567
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6151710698&rd=1&ssPageName=WDVW i znowu ten przy płocie -zauwazyliscie ze nie ma on zdemontowanego tłumika na lufie
Napisano

Ten sam co na zdjęciu Bodzia z 2005-02-06 16:53:00 ??
Przy okazji: jeśli masz lepszą wersję tego zdjęcia, prosiłbym o kopię na priva...

Pzdr,

jotes

Napisano
wczoraj oglądałem na TV PULS dokumet zatytuowany TADEUSZ KUTRZEBA kurzcze były super filmiki 7tp na poligonie w natarciu,tksy jadace przez las ,c4p i pare innych .Czy ktos moze nagrał ten filmik ?
Napisano

Co do zdjęcia z 2005-02-28 10:51:00 z dwoma rzędami 7TP pomiędzy którymi stoi pojedynczy wóz, to według mnie jest to inne ujęcie sceny znanej z tego zdjęcia...
(przepraszam za jakość, ale chwilowo nie mam pod ręką lepszej wersji)

Pzdr,

jotes

Napisano
Jak na złość akurat to zdjęcie nie ma opisu miejscowości. Z kontekstu wynika, że zrobione gdzieś pomiędzy Częstochową i Łodzią, a może nawet dalej w kierunku na Warszawę. Możliwe, że w tle widać jakąś dużą rzekę (Wartę?), ale chyba tam nie było 7TP...

Pzdr,

jotes
Napisano
Sporo modyfikacji: pudła na błotnikach, km-y w wieży, gąsienice na pionowych ścianach przedniego pancerza...

Pzdr,

jotes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie