panzerkris Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Witam. Czy w mauserku niemieckim wersja kurtz (krótki) nakładka drewniana konczy sie przy szczerbince czy tez ma wyciecie i koczy sie przy komorze??
panzerkris Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Eh.. czytaj to co pisze i nie komentuj. O Twojejuwagach i radach to w dziale Hyde Park mozna popisac. Domysły i insynuacje nie sa wskazane. Zwłaszcza ze temat NAKŁADKI nie narusza prawa.
Zbyszek722 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Kolego panzerkrist może nie podlega ustawie ale po poście wiadomo że ze ktoś coś składa nie ma w Polsce osoby co nie skojarzyłaby tego że ktoś coś składa i szuka szczegółów 98k chyba że ktoś kolekcjonuje same kolby to inna sprawa.
panzerkris Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Juz starczy Panowie. Jestem uswiadomiony. Teraz kolej na nastepnych, którzy umieszczaja posty w dziale Identyfikacja. Do dzieła....
panzerkris Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Witam. Czy w mauserku niemieckim wersja kurtz (krótki) nakładka drewniana konczy sie przy szczerbince czy tez ma wyciecie i koczy sie przy komorze??
jacenty2004 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 zależy w której wersji i dla kogo produkowanej. w standardowym niemieckim 98k - przy celowniku
panzerkris Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Bicia niemieckie (gapa) 1940r na komorze
mowglyn Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Panzerkris!Dalszy ciąg może być mniej więcej taki:1. Zakup na Alledrogo nakładki (brakującej),2. Wjazd na chatę o 6.00 (wiadomo kogo!) w poszukiwaniu niemieckiego Mausera 98k i nakładki,3. Notatki w lokalnej prasie o ujęciu kolejnego kolekcjonera" (ewentualnie: magazynu broni"),4. Areszt, śledztwo, wyrok w zawiasach, grzywna... ,4. Gorzkie żale na forum, że ktoś mnie podp.......ł"!Może jestem przewrażliwiony, ale co o tym sądzicie koledzy?Pozdro!PS. Big Brother czuwa! PS. 2 Chciałbym się mylić Panzerkris!
panzerkris Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Normalnie dedektyw inwektyw:) Ciesze sie ze mnie uswiadomiłes, bo nie wiedziałem.....hehetakim tokiem rozumowania to podajac np. kaliber pocisku Tygrysa, trzeba miec juz cały czołg w chałupie. Nie ucz ojca dzieci robic...Eh, szkoda gadac
jacenty2004 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 za taki tekst o robieniu dzieci to Ci dowalą jeszcze alimenty dla paru bab :)))
panzerkris Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 mam nadzieje ze nie. Ale wiesz ja takich ludzi nie trawie. Post pisze w ramach czysto INFORMACYJNYCH a dostaje odpowiedz o domysłach Pana mowglyn" i jeszcze zaprasza On do debaty kolegów z forum. A moze mam Tygrysa a moze ze nie;)zapraszam do rozmowy:)
Pytanie
panzerkris
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.