huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 1-pod każdą belkę w stodole dla lepszej stabilizacji podkładano duży kamień tutaj chłop użył kół od czołgu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 huk moze ten gosc ma caly czolg,wrazie W" zlozy go i bedzie gotów do akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 W pierwszej chwili pomyślałem że to od T-34 ale teciak miał je sporych rozmiarów myślę że to od Pz-4 -mój błąd że nie zdjąłem wymiarów - czego to chłop nie wymyśli heheheheheh-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 RYSIEK-SANOK -czołg ?!! a może jeszcze i coś więcej hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 w krzakach stała skoda -nie jest to Sdkfz heheh-ale lubię takie klimaty wiec zrobiłem fotkę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 hyyy...to już trzecia w twojej okolicy co stoi (lub stała ) na kółkach ...przeważnie od III...PATRON - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 być moze -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 wiem że nie ostatnia :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 O pomyslowości mieszkańców wsi polskiej to można by porządną pracę magisterska napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Witaj Huk. To podnosimy stodołe i osadzimy ją na cegłach :) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 a jak sie tak zawali heheh- to będziesz musiał u chłopa za parobka robić do końca życia :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Huku, sprawdź belki stropowe, poszycie dachu, wrota itp. Powinna być reszta, hehe :). Pozdro, Louis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 A ta Skoda to model Spartak (nie mylic z Octavia), malo wyprodukowano i malo tego zostalo ! Moze ta ktos jeszcze uratuje?!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Ciekawe, że koła mają jescze gumowe bandaże, z reguły pozbywano się ich bo guma przydawała się w gospodarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 guma została wycięta -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 no niezle. pamietam takie stodoły koło Kurozwękale tej piwniczki jeszcze nic nie pobiło dawne czasy :Dhttp://www.odkrywca-online.pl/galeria,piwnica,piwnica.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Jeżeli tak uważasz to przejrzyj sobie wątki huka 100 lub strazakawaffe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 Huk robimy sciepe i kupujemy stodole :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 hehe myślę że gra nie warta świeczki -tak jak stoi teraz to najlepszy fancior heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 okejos zwracam honor -źle cie odczytałem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tankist Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 okejos, po piwnicy zostało tylko wspomnienie.Do dzisiaj mieszkańcy wioski pamiętają jakie organizował imprezy właściciel, po sprzedaży fantów z piwniczki. Następnego dnia po rozebraniu piwniczki taksówka z nieodległego miasteczka na B. stała cały dzień przed domem i na życzenie gości dowoziła wino marki wino" z odległego o niecałe 100 m sklepu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Panowie lud polski bawić się potrafi jak ma za co :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Az za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.