zelig Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 ..czyli Ostatni pociąg pancerny". Ruski mini-serial. Świetny. Falszrimjegry, szybowce, akcja, masakra, laski itp. Dobry punkt odniesienia do Twierdzy Syfów", czyli jak się robi seriale wojenne. Bajka, ale polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 http://maint.veoh.com/search.html?sId=&search=poslednij%20bronepoezd&type=v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Szczelcy s szybowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Tytułowy pociąg. (chyba? bo na razie obejrzałem 1wszy odcinek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Zelig ściągasz fil na HD czy oglądasz go na portalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Już drążę temat ściągania :) Co do filmu to oglądałem fragment i zapowiada sie fajnie: Ach, ten język rosyjski i jego przekleństwa - melodia" nie do podrobienia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Ściągam na dysk. Żeby to zrobić, to musisz ściągnąć i zainstalować programik z ich strony. To jest taki niby player, ale tylko nim możesz ściągać te filmy. Trochę bez sensu, bo filmy są w avi i możne je sobie potem oglądać w dowolnym playerze.Jak pobieżnie przeglądałem, to trochę filmów tam leży (Wojna i Pokój", Cichy Don" itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Jest do zdarcia ten film na rapidzie, niestety 42 pliki po 100 MB, wersja DVD, do DVDRipa nie znalazłem działających. Zainteresowanym proponuję wpisać w google pewną magiczną formułkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Ale MG-34 z PK czy czego innego przerabiane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 po rejestracji, poległem na logowaniu - nie widział połączenia z siecią - rozstałem się z tą aplikacją :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Próbuj może jeszcze u mnie wszystko chodzi i filmy są ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wercyngetoryks Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Panowie czy są do tego polskie napisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 film był ostatnio do zdobycia na allegro poszedł za 31zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zassałem i oglądam. Nie ma porownaia do Twierdzy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Czemu nie moge znaleźć na dysku ściągniętych odcinków tego serialu , ale można je obejrzeć przez program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Powinien Ci się pojawić folder VeohMedia" i tam siedzą te ściągnięte filmy. Sprawdź w preferencjach tego programu, gdzie Ci dałnlołduje filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 I przy okazji link do ruskich filmów wrzuconych tam przez jednego kolesia. Dużo seriali i filmów wojennych (onegdaj mozolnie wypożyczanych z emula), i bajek :) M.in. jest Wyzwolenie", Strafbat" i pierwsza seria Diversanta". Obecnie najszybsza metoda na ściąganie filmów.http://maint.veoh.com/userVideos.html?username=igorzee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 dzięki za link, filmy idą jak burza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Powiem tyle. Fabula jest spoko (z tego co zrozumiałem)i pierwszy odcinek to dobra okładka" do serialu, ale w pozostałych akcja jest nieciekawa, jakoś to dziwne . Najbardziej urzekł mnie moment ze zbrojami , których nie mogą przebić karabiny:] - to już żenada. Zresztą sami zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 jak zwykle się powtórzę :D oni przynajmniej coś robią !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.