Skocz do zawartości

Poslednij Bronepoezd [2007]

zelig

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

..czyli Ostatni pociąg pancerny". Ruski mini-serial. Świetny. Falszrimjegry, szybowce, akcja, masakra, laski itp. Dobry punkt odniesienia do Twierdzy Syfów", czyli jak się robi seriale wojenne. Bajka, ale polecam.

Napisano
Już drążę temat ściągania :) Co do filmu to oglądałem fragment i zapowiada sie fajnie: Ach, ten język rosyjski i jego przekleństwa - melodia" nie do podrobienia ;-)
Napisano
Ściągam na dysk. Żeby to zrobić, to musisz ściągnąć i zainstalować programik z ich strony. To jest taki niby player, ale tylko nim możesz ściągać te filmy. Trochę bez sensu, bo filmy są w avi i możne je sobie potem oglądać w dowolnym playerze.

Jak pobieżnie przeglądałem, to trochę filmów tam leży (Wojna i Pokój", Cichy Don" itd).
Napisano
Jest do zdarcia ten film na rapidzie, niestety 42 pliki po 100 MB, wersja DVD, do DVDRipa nie znalazłem działających. Zainteresowanym proponuję wpisać w google pewną magiczną formułkę.
  • 4 weeks later...
Napisano
Powinien Ci się pojawić folder VeohMedia" i tam siedzą te ściągnięte filmy. Sprawdź w preferencjach tego programu, gdzie Ci dałnlołduje filmy.
Napisano
I przy okazji link do ruskich filmów wrzuconych tam przez jednego kolesia. Dużo seriali i filmów wojennych (onegdaj mozolnie wypożyczanych z emula), i bajek :) M.in. jest Wyzwolenie", Strafbat" i pierwsza seria Diversanta".
Obecnie najszybsza metoda na ściąganie filmów.
http://maint.veoh.com/userVideos.html?username=igorzee
Napisano
Powiem tyle. Fabula jest spoko (z tego co zrozumiałem)i pierwszy odcinek to dobra okładka" do serialu, ale w pozostałych akcja jest nieciekawa, jakoś to dziwne .
Najbardziej urzekł mnie moment ze zbrojami , których nie mogą przebić karabiny:] - to już żenada. Zresztą sami zobaczycie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie