obert8 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 ja jestem za usunieciem bagneta ss z forum pewnie dostane od niego wpi... jak bedzie kopal zloto na Piotrkowskiej ale co mi tam jestem ZA
RYSIEK-SANOK Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Panowie po co zaraz klotnie,kazdy pisze co uwarza za stosowne,fantazja jest rzecza natauralna u czlowieka i nie powoduje wielu szkód,wiec trzymajamy sie tematu,pozdrawiam
Hitboy64 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Panowie, proszę trzymać się tematu, jeśli zacznie robić się nieprzyjemnie to usunę temacik i po problemie... Dlaczego zawsze gdy jest poruszany temat Bieszczad to się kłócicie? Ale może to wina tych wszystkich biesów...pozdro
cis Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Panowie po co zaraz klotnie,kazdy pisze co uwarza za stosowne,fantazja jest rzecza natauralna u czlowieka i nie powoduje wielu szkód,wiec trzymajamy sie tematu,pozdrawiam"Czy słuszna krytyka to od razu kłótnia, bez przesady. Nikt mu nie broni pisać normalnie, nawet fantazjować. W przypadku, gdy występuje jednak brak argumentów czy są obalane przez rozmówcę w połączeniu z wyzwiskami typu mosiek, leszcz, cwaniaczek, czasem co gorsze - zwykłe spier......,obije ryja (lub coś w tym stylu), zabiorę wykrywacz, brak szacunku dla rozmówcy, jak można to traktować, nazwać? A już ośmieszanie członków służb mundurowych na forum publicznym (jest paru kolekcjonerów wśród funkcjonariuszy SG czy BPN, pewnie przeglądajacych to forum), to już szczyt głupoty. Na pewno będą teraz bardziej wyrozumiali...... fantazja jest rzeczą naturalna u człowieka" hehehe, SG też ma fantazję ...... A co ja sie znam, przecież najwięcej ekspertów jest wśród tych, którzy pewnie w życiu nie byli w ieszczadzkim eldorado" :).P.S Osobiście uważam pana - bagnet ss za człowieka odbiegającego znacząco od realiów poszukiwań, specyfiki w/w terenu. pozdr.
8total4 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Wrzesień nie wypalił, ale na maj i ja się piszę :)a czytał ktoś z was pierwszy przewodnik po Biesach, wydany po zakończeniu Akcji Wisła, przez człowieka który jako jeden z pierwszych cywilów miał wstęp w Bieszczady.. ??Zainteresowanym mogę podesłac skany.Bynajmniej nie ma tam mowy o zadnych archiwach UPA, za to są inne ciekawe informacje,np. jak rozpoznawac miny-pułapki (właśnie po UPA) itp.pozdrawiam!
8total4 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 kol. tombspider kopałeś już w Beskidzie Niskim ? podobno od groma niewypałów wszelakiej maści tam zalega..pozdrawiam!
MK Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 8total4, jestem zainteresowany skanami :) Podrzuć proszę dobrą lekturę na skrzynkę!
Igor Grożny Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Hmmm. To może i ja będę mógł się wybrać z wami w maju w Bieszczady???? Kurde.Już trzy lata się wybieram. Dla samej przygody i dla krajobrazu. Same fanty już nie są tu tak ważne. Pozdrawiam
8total4 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 MK niestety w tym tygodniu nie dam rady, napisz na gg: 3762901to sie dogadamy.pozdro!
SYLSTER Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Widze ,ze jest drugi chetny na wyjazd IGOR GROZNY który tak jak Rysiek -Sanok zadeklarowal chec dołaczenia do wyprawy.Faktycznie troche pozna pora roku na taki wyjazd,ale co sie odwlecze to nie uciecze.Ja tak samo jak Igor Grozny deklaruje chec spotkania bo taki wyjazd jest okazja do wymiany doswiadczen,opowiesci przy browarku,dla mnie jest to przyjemnoscia i nie traktuje wykopkow jako sposob na zarabianie,ale nie potepiam tych co z tego żyją.Czytając te wszystkie wypowiedzi te zadziorne i te riposty wychodzi z nas kto kim jest.Jesli sa tacy którzy uzywaja nieetycznych słów wzgledem innych kolegów to mozna wywnioskowac,ze np.ten ktos ma problem sam z soba,więc nie odpowiadajmy na głupoty i nie wiklajmy sie w głupie dyskusje.Ja jako zalozyciel tego postu prosze niektorych o zastanowienie sie nad tym co pisza.W przeciwnym wypadku poprosze moderatora o usuniecie delikweta.A o wyprawie dowie sie w przyszlym roku z forum jak fanty pokarzemy.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
SYLSTER Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Jeszcze dla przypomnienia prosze niektorych kolegow o przeczytanie 9 i 10 pkt.u KODEKSU POSZUKIWACZA.I teraz mozemy zacząc poważne dyskusje i przygotowania.Musimy pamietac,ze jedni sa strasi inni mlodsi,jedni maja wieksze doświadczenie inni mniejsze,jedni maja mniej kasy na wypad inni wiecej,mozemy sie przeciez zorganizowac i zacząc wspólprace, po 1-trzeba pomóc innym ktorzy deklaruja sie maja mniejsze mozliwosci np.finansowe ale np.maja wiedze.itd.itd.Nawet gdyby nas sie skrzyknęlo 20 ludzi to juz jest siła,mozna by podzielic sie na grupy,kazdy w inne miejsce,nawet straz lesna by powariowala,a wieczorem przy ognisku i browarku moznaby pochwalic sie co i kto znalazl,czy nie byloby zajefajnie.No chyba ,ze to są tylko marzenia.Pomyslmy i rozmawiajmy.POZDRAWIAM.
bagnetSS Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 znowu sie spinacie panowie ,to forum to nie jakas demokracja tutaj sie nie glosuje aby kogos usunac,rysiek bagnety sie znajduje czasem w bardzo dobrym stanie zwlasza na moich miejscowkach,argonauta 11 lat lazisz bo biesach?haha ja w 90 roku bylem juz z wykrywka na otrycie wiec wiesz troszke slaby jestes i krowy to ty mozesz pasc z tymi swoimi wynikami,dzwony wykopane w lutowsikach to tez po czesci moja zasluga bo ja znalazlem tego bylego mieszkanca lutowisk za uralem wiec jak ty zaczelas chodzic 11 lat temu to ja juz mialem duze sukcesy:-Dmk bardzo mnie rozczarowalo twoje nastawienie do mnie i nietety ale nic nie zobaczysz z moich fot tych klamerek niezyklych bo przerobionych,co ci pozostaje to wklejac swoj zlom w post mojego kolegi:-Dhehe,mam nadzieje ze czaisz ocb.
huk 100 Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 jejeu bagnet to ty aż za Uralem te dzwony znalazłeś ??? ja pierdziu ale twój wykrywacz ma zasięg ! a na jakim sprzęcie chodzisz -IŁ ? Tupolew ? Antonow czy Mi – jejku panowie my nie wiemy z kim tańczymy ! -pozdro :):)
danieloff Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Po prostu Chuck Norris z wykrywaczem :-) Wszędzie był, wszystko wykopał, a i z półobrotu przykopać potrafi. Zakładamy jego fan-club, kto się zapisuje? :-)BagnetSS nie wykopuje fantów - kopie okop z półobrotu i same wyskakują"BagnetSS nie szuka znalezisk - to one szukają jego"
pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 danieloff wyluzuj...jak na prawdziwego odkrywcę przystało. Jesteśmy przecież cywilizowani i opanowani normalni ludzie no nie? :)
danieloff Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Początkowo Bogowie mieszkali w Bieszczadach. Do momentu gdy narodził się BagnetSS, wtedy uciekli na Olimp".BagnetSS wykopał w Bieszczadach nawet miecz świetlny, złamał go w rękach i wyrzucił pod drzewo".
danieloff Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 OK, już luzuję, ale to naprawdę ze szczerej sympatii i podziwu. Nareszcie znalazłem swojego idola :-)
Argonauta Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Kolego a co ty mozesz wiedziec o moich wynikach ???? , nie mam potrzeby udowadniac nikomu swoich sukcesow bo to moja prywatna sprawa i moja prywatna satysfakcja, dzwonami czy smieciami po UPA mi nie zaimponujesz, nie interesuje mnie to absolutnie, szukam tylko i wyłacznie przedmiotow zwiazanych z I wojna, podtrzymuje co napisalem, z taka mentalnoscia jaka tu zaprezentowałes, faktycznie nadajesz sie do tylko pasania wyzej wymienionej trzody, tyle ze mojej strony, poza tym kolego sympatyczny dobra rada, nie osmieszaj z łaski swojej słuzb ktore wymieniłes, bo tak naprawde nie wiesz, kto sie czym na tym forum para, a pobudka z reka w nocniku potrafi byc naprawde bardzo przykra.Bez odbioru z mojej strony.
pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Dlatego zaproponowałem bagnetowiSS przystąpienie do aszej Kompanii" i czekam na jego odpowiedź. Mam nadzieję, że nie zgubił kartki z hasłem i się odezwie :)))
pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Argonauto i inni- polecam mój wpis z godziny 11:54
huk 100 Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 od 92 roku zaraziłem sie Biesami i jestem tam kilka razy do roku a czasami kilkanaście -poznałem tam wielu ludzi bo Biesy to nie tylko kopanie i góry -ale to co reprezentuje sobą kolega Bagnet ss to w niczym nie przypomina mi ludzi z Biesów i nie chciałbym go do żadnej kompanii wstyd mi że tacy ludzie chełpią sie ze pochodzą z Bieszczad i robią złą opinie innym !
pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 A jaj jaj. Po co ta piana? Może to nie mężczyzna a kobieta? Może to nie poszukiwacz tylko fantasta? Itd. Itp. A wy tacy poważni, nieskazitelni itd. Wyluzujcie. Jak bagnetSS odpisze to powiem wam co myślę :)
huk 100 Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Ujawnienie korespondencji –to przestępstwo hehheehhe-pozdro
pokemon Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Jakie ujawnienie korespondencji? Mówię tu o naszym forum i mojej oficjalnej propozycji do bagneta :)))
danieloff Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 BagnetSS potrafi przeskoczyć zieloną granicę z workiem fantów. Wzdłuż".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.