dunaj65 Napisano 1 Listopad 2007 Autor Napisano 1 Listopad 2007 WitamZnalazłem na Allegro uszkodzoną żabkę polska. Chciałbym się dowiedzieć czy to może być oryginał?. A może to być dobra kopia. Sprzedający nic w aukcji nie mówi. Pozdrawiam dunaj65
dunaj65 Napisano 1 Listopad 2007 Autor Napisano 1 Listopad 2007 majontkiem to nie jest ale czy warto?
dunaj65 Napisano 1 Listopad 2007 Autor Napisano 1 Listopad 2007 WitamZnalazłem na Allegro uszkodzoną żabkę polska. Chciałbym się dowiedzieć czy to może być oryginał?. A może to być dobra kopia. Sprzedający nic w aukcji nie mówi. Pozdrawiam dunaj65
... Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Warto, jeżeli wiesz jak ją doprowadzić do stanu jakiej-takiej używalności, a na tym naprawdę trzeba się znać i na dodatek trochę (a nawet więcej) zainwestować w odczynniki.pozdrawiam
8total4 Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 ile chce za nią ?skóra pokruszona, nity pordzewiale, nie jest duzo warta.. o ile dobrze kojaze, to powinien byc jeszcze pasek przytrzymujący zatrzask pochwy w zabce.pozdrawiam!
kowalinho Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Hehehe, dzięki za cynk" o żabce :) Nie sądzę, żeby poszła za zaledwie 30 zeta, zwłaszcza po zapytaniu na forum :)Pozdrawiam
8total4 Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 to jaka by nie byla chyba nie majątek :)pozdro!
Pytanie
dunaj65
Witam
Znalazłem na Allegro uszkodzoną żabkę polska. Chciałbym się dowiedzieć czy to może być oryginał?. A może to być dobra kopia. Sprzedający nic w aukcji nie mówi.
Pozdrawiam dunaj65
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.